Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-01-16, 02:15 PM   #10901
ipchow
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
PS4 pro 有冇得訂,個市會唔會搶貨,好似VR咁
ipchow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 02:19 PM   #10902
『庭』
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
引用:
作者: monkeylove 查看文章
請問點樣加多個手掣來雙打?
無記錯係插番條usb線, 按ps logo 制, detect 到就揀login, 可以用訪客或開個psn acc
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 03:41 PM   #10903
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: ipchow 查看文章
PS4 pro 有冇得訂,個市會唔會搶貨,好似VR咁
唔係必須品

上次官網開訂 幾日先 無貨

唔係人人都有4ktv (仲要有最新HDR)

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 05:03 PM   #10904
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

VR先吾係必須品啦, 所以罪大錯估需求吾其, 但PRO其實好多人等緊, 同埋食正聖誔新年, 冇貨谷銷量真係死得, 我就吾信冇貨, 所以吾訂, 分分鐘訂左仲遲過現貨.......

舊 11-01-16, 07:03 PM   #10905
lkw2005
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
引用:
作者: sgouki 查看文章
VR先吾係必須品啦, 所以罪大錯估需求吾其, 但PRO其實好多人等緊, 同埋食正聖誔新年, 冇貨谷銷量真係死得, 我就吾信冇貨, 所以吾訂, 分分鐘訂左仲遲過現貨.......
我又咁睇,VR係休閒向,目標客應該係包括埋冇打開家用機既人,個需求正路應該冇估錯。
最好既做法其實係連埋主機bundle咁賣,但係佢地又冇咁做

而PRO就係core gamer向,產量應該唔會太多,有一班目標客應該會係仲玩緊彈碟機果一班,其餘既都會係觀望左PS4好耐都未買既人。玩緊1100機既人冇彈碟問題困擾就唔會咁快換機住。
lkw2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 07:26 PM   #10906
ipchow

我部機都彈碟,但E一代已經可以冇碟打機,pro 即日有貨咪買,唔會等期貨或炒價買入
舊 11-01-16, 07:37 PM   #10907
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: rokuna 查看文章
唔係必須品

上次官網開訂 幾日先 無貨

唔係人人都有4ktv (仲要有最新HDR)
唔係部PRO出HDR乍咩? 電視都要? 換埋部電視貴好多WO
利申4K TV但無訂, 壞左先算
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 09:23 PM   #10908
金戰士
~~Nice~~

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDkevinlaw1984
引用:
作者: holsety 查看文章
被人攻擊到,公告都重係服務正常w
我以家要 日日clone 個 電腦的mac address 去router度先去到PSN
我用tp link router Archer C2,HKBN好黑仔成兩個月啦...唉

舊 11-01-16, 09:44 PM   #10909
ゆり

註冊日期: Nov 2004
psn依家真係炒左粉?

舊 11-01-16, 11:47 PM   #10910
steve

註冊日期: Aug 2002
想問下有冇版友試過打打下彈番出 menu
然後出 CE-34878-0 error
有咩解決方法?
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-16, 12:53 AM   #10911
rokuna
Crazy Gamer

引用:
作者: qwe 查看文章
唔係部PRO出HDR乍咩? 電視都要? 換埋部電視貴好多WO
利申4K TV但無訂, 壞左先算
Pro 就係主打4K 解象度 既game

Sony 4k 入門 55寸 都係8K 啫

當然要見實物 ab test 先知差幾遠

舊 11-02-16, 01:10 AM   #10912
安安

註冊日期: Jan 2002
http://blog.us.playstation.com/2016/...aystation-com/
PSN Toolbar Available Today on PlayStation.com

搞無謂野整死個網
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-16, 02:18 PM   #10913
ipchow

PRO 機大陸已偷跑,初價炒高一倍
舊 11-02-16, 02:52 PM   #10914
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
PSN Double Sales 好抵
Uncharted Nathan Drake collection (1-3) remaster 都係$80.4......
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-16, 02:55 PM   #10915
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
https://www.jp.playstation.com/blog/...02-psplus.html
在下等到嘞~~~(血淚

舊 11-02-16, 02:56 PM   #10916
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
日服 PS PLUS 有 12+2 優惠
由手機版發出
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-16, 02:56 PM   #10917
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
OK...咁我買多一年囉 bbbb

舊 11-02-16, 04:00 PM   #10918
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
PSN Double Sales 好抵
Uncharted Nathan Drake collection (1-3) remaster 都係$80.4......
呢個價真係冇得輸. 睇下幾時到heavy rain+beyond two souls 賣呢個價.

舊 11-02-16, 04:18 PM   #10919
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
幸得神人提點,剛好下月都到期,fit晒
多謝神人

舊 11-02-16, 04:31 PM   #10920
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
幸得神人提點,剛好下月都到期,fit晒
多謝神人
唉 9月買左 時也命也
(迷之聲 你可以包夠2年嫁WOR)
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-16, 05:09 PM   #10921
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: izumo 查看文章
唉 9月買左 時也命也
(迷之聲 你可以包夠2年嫁WOR)
次次有優惠我都買2次...
因為好耐先有一次+2

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-16, 07:53 PM   #10922
rokuna
Crazy Gamer

引用:
作者: ipchow 查看文章
PRO 機大陸已偷跑,初價炒高一倍
多如

上面班人 有咩係唔炒

信佢一成,xxxx

舊 11-02-16, 08:35 PM   #10923
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
我10月先買左1年....

溝淡佢啦只好

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-16, 08:06 PM   #10924
光熱斗
Ultimate Gamer
IE3.0 <3

註冊日期: Sep 2002
訂左ps4 pro
準備買 psn+
想問下買邊到嘅psn+好?
大部份朋友都用港版
想問一下日版遊戲可以和港版一齊玩嗎?
如果買港版係唔係對戰唔到買唔到dlc?

另外想買幾隻goty遊戲
準備買witcher3 同 bloodborne goty
想問有日版或港版嗎?
光熱斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-16, 08:28 PM   #10925
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 光熱斗 查看文章
訂左ps4 pro
準備買 psn+
想問下買邊到嘅psn+好?
大部份朋友都用港版
想問一下日版遊戲可以和港版一齊玩嗎?
如果買港版係唔係對戰唔到買唔到dlc?

另外想買幾隻goty遊戲
準備買witcher3 同 bloodborne goty
想問有日版或港版嗎?
想要中文遊戲的話就一定只能港台服

日服免費遊戲=日版遊戲

能不能連線是看遊戲

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 02:19 AM

手機版 | APP版