Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
<<繼續談情>>>「鬥氣冤家」之迷?
大情大性武大帝 10:22 PM 04-13-12
「鬥氣冤家」之迷?

唔知無線電視劇太深入民心,還是D女仔既品味係咁,又或是鍾意發姣,就係鍾意玩「鬥氣冤家」,因為我細個開始從來遇D女仔(教堂好還是青年中心果類),來來去去都係玩果幾種,如拿左我D野,但又知係佢拿的(特登在你面前羊羊下),跟住就玩介乎於比番你同唔比之間,係要搞到我好煩,繼而「威脅」你同佢一齊,做到個效果,就係「唔一齊咪搞煩你囉」…

其實,D女仔有無諗過這樣「粗監」有邊次work?你地有無試過?

又或者,有無人真係受既呢?而真係一齊到既呢?

ps:係人都知男仔通常都鍾意「乖乖女」型既女仔架喇!
Norm 10:43 PM 04-13-12
感情台都有鬥氣冤家.....
尼路 11:18 AM 04-14-12
係咪我記憶有問題,點解我好似記得清談咪開過一個類似的topic?
iu fu pig 12:08 PM 04-14-12
大帝閣下之意為:很多女生喜歡你,故以戲弄你,希望獲得你的芳心?

即係咁...這樣的行為不上是女生是這樣的,很多男生也會跟喜歡的女生玩玩...
沒法子,希望跟他/她玩得開心點...令他/她感到自己的愛意吧?

咁反點一句啦,你對喜歡的女生又會如何表達呢...?
小草 04:04 PM 04-15-12
作者: 尼路:
係咪我記憶有問題,點解我好似記得清談咪開過一個類似的topic?
上次好似係話公司同事針對MA

可能過左一排發覺原來唔係針對,係對佢有意思

回正題,呢D野中學時期先會做
sunhikari 09:49 PM 04-15-12
作者: 小草:
上次好似係話公司同事針對MA

可能過左一排發覺原來唔係針對,係對佢有意思

回正題,呢D野中學時期先會做
唔一定,有時即使拍左拖後總會有點少吵咀
唔係太過份的都係一種情趣黎

返回主題版面