Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 06-10-09, 08:41 PM   #251
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
引用:
作者: 基路亞 查看文章
我追pearl 的~ 去到呢到已經覺得無方向 + 不知所謂了 = =

s4 去到一半完左咪好囉~ 又要講個agent Self 係奸的... 攪餐懞...
套爛劇睇到今時今日重未習慣?hahahaha

小弟已經把劇中人物性格關係故事發展 全部忘記
每一集以獨立單元爛劇去欣賞[為睇而睇]
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-09, 10:18 PM   #252
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
問題係佢兩兄弟幾時對立左

而家邊個係最壤的一班人,弟想鏟除又係邊個,兄又係想鏟邊個........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-09, 11:24 PM   #253
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

註冊日期: Dec 2005
3DS Friend Code3909 8573 2961
XBox Live Gamertagwc3tom
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
問題係佢兩兄弟幾時對立左

而家邊個係最壤的一班人,弟想鏟除又係邊個,兄又係想鏟邊個........
好似弟自己著草之後
兄就同佢對立o左啦

弟唔係想鏟除 company
兄想全家無事同埋唔想company 再煩佢咩?
所以兄就想搶番張卡俾company
...

佢地阿媽就想推將軍落台
自己做話事人
TOMCHEUNG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-09, 11:52 PM   #254
JoJo

引用:
作者: TOMCHEUNG 查看文章
好似弟自己著草之後
兄就同佢對立o左啦

弟唔係想鏟除 company
兄想全家無事同埋唔想company 再煩佢咩?
所以兄就想搶番張卡俾company
...

佢地阿媽就想推將軍落台
自己做話事人
算啦 劇情發展到這地步 佢話乜咪就係乜羅.......

就算大結局話米高原來係外星人 我都唔覺出奇
又或者原來所有事都係發夢 我都覺得合理

此篇文章於 06-10-09 11:57 PM 被 JoJo 編輯。
舊 06-17-09, 01:19 PM   #255
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

Pearl 仲有兩集就完喇
我想問下Gretchen係唔係死o左喇?
定俾人拉o左?
見好似無咩點講佢...

尋日果集Linc 可以睇住個殺手著草
跟住個殺手入 lift
佢竟然去拍 lift 門都唔去做其他野 .....
Linc 其實係唔係低能架 ....
舊 06-24-09, 10:01 PM   #256
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

Pearl 仲有兩集就做完?
Self 咁都唔死... ...
舊 06-27-09, 03:19 PM   #257
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
咁我又唔明~

弟如果唔係想take down company
咁點解唔想交syllar 俾將軍?

佢唔係話過company 其實係好的公司, 要保護syllar 免得入面的科技落入其他壞人手入面?

咁點解michael 又要同company 作對? 但佢又唔係幫佢阿媽~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-09, 01:59 PM   #258
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

引用:
咁我又唔明~

弟如果唔係想take down company
咁點解唔想交syllar 俾將軍?

佢唔係話過company 其實係好的公司, 要保護syllar 免得入面的科技落入其他壞人手入面?

咁點解michael 又要同company 作對? 但佢又唔係幫佢阿媽~
佢唔係想 take down company 咩?
佢阿媽同 general 一樣都係壞人
所以佢至想攞syllar 掛?

我想問下Gretchen 去o左邊? a
舊 06-30-09, 10:44 PM   #259
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

兩個黑人要出動喇/\
Season 1 Finale 係星期日9:30 兩個鐘咁連住做...
套野D人氣去到Season 4 真係跌得太多...

Paul \/
係車到俾人射都無事 b

Series Finale ....
最後一集喇...

此篇文章於 06-30-09 11:33 PM 被 TOMCHEUNG 編輯。
舊 07-07-09, 10:45 PM   #260
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

個路人俾T-Bag 話係公司既人

公司D人咁就俾人埋單...

此篇文章於 07-07-09 10:59 PM 被 TOMCHEUNG 編輯。
舊 07-07-09, 11:00 PM   #261
雙星
God of Gamer
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
引用:
佢唔係想 take down company 咩?
佢阿媽同 general 一樣都係壞人
所以佢至想攞syllar 掛?

我想問下Gretchen 去o左邊? a
冇睇之前咩?
比人拉左ma

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-09, 11:05 PM   #262
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

引用:
作者: 雙星 查看文章
冇睇之前咩?
比人拉左ma
我見講都講唔佢
中o左彈又唔理佢
諗住真係就咁死o左 ...
舊 07-07-09, 11:07 PM   #263
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

趕收工....

d節奏快到.............

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-07-09, 11:16 PM   #264
雙星
GAF足球隊15號

引用:
我見講都講唔佢
中o左彈又唔理佢
諗住真係就咁死o左 ...
重有一集,之後會見到佢
不過明珠吾知會吾會播

舊 07-07-09, 11:19 PM   #265
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

T-Bag b
舊 07-07-09, 11:19 PM   #266
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
重有一集,之後會見到佢
不過明珠吾知會吾會播
2 個鐘的就係你指果集?

XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
舊 07-07-09, 11:24 PM   #267
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

引用:
重有一集,之後會見到佢
不過明珠吾知會吾會播
佢好似會cut 做兩集做
舊 07-07-09, 11:26 PM   #268
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

一句唔想再逃........完得好空虛...

4年...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-07-09, 11:32 PM   #269
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

下星期?

final break???

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-07-09, 11:32 PM   #270
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

PART 1
應該有得睇吧~

舊 07-07-09, 11:32 PM   #271
雙星
GAF足球隊15號

引用:
2 個鐘的就係你指果集?

引用:
真係分開2集來做

舊 07-07-09, 11:33 PM   #272
pongg
Ultimate Gamer

PSN  IDpongg / Pongg514
引用:
下星期final break part one
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-09, 12:11 AM   #273
JoJo

雖然自season2已經開始一路鬧一路睇 劇情發展到今日更加係爛到唔知做乜

但始終睇開有感情 而且米高最後更瓜柴 ........

加上原來今晚集 fringe 又係 last 真係有失落的感覺
舊 07-09-09, 09:16 AM   #274
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: JO JO 查看文章
雖然自season2已經開始一路鬧一路睇 劇情發展到今日更加係爛到唔知做乜

但始終睇開有感情 而且米高最後更瓜柴 ........

加上原來今晚集 fringe 又係 last 真係有失落的感覺
fringe + pb 完左
terminator 我唔岩

依家得返星期一有屎前逃龍岩我

pb 今次大結局最令我意外的係paul 未死! 真係估佢唔到

舊 07-09-09, 09:53 AM   #275
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
依家得返星期一有屎前逃龍岩我

呢套其實都係越做越爛

標籤
仲有一集....

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[美劇] 24 season 7 steve Neo Entertainment TREND 99 07-27-09 02:53 PM
[美劇] [Pearl] Supernatural 狙魔人 Season 3 W!LL Neo Entertainment TREND 243 04-24-09 07:42 PM
大亂鬥 Smash Bros拳 X!! 討論區 Vol.2『大家齊來打路人變神人』~~ mario0606 攻略及心得交流區 638 12-31-08 09:01 PM
[美劇] Prison Break Season 3 steve Neo Entertainment TREND 254 08-29-08 12:14 AM

現在的時間是 01:50 PM

手機版 | APP版