Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-09-10, 09:11 PM   #1
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
點解d男人咁鐘意媾o靚妹? 邊個我就唔講啦

是咁的
有個男性朋友成日起我面前話識到d 17歲小妹妹
又成日話唔知揀邊個好
佢仲講到d小妹妹好似宮心計咁
咁多顧慮就唔好學人食嫩草啦唔該

其實我想問 d 男人係唔係中意愈後生愈好 ??
Ringo 目前離線  
舊 07-09-10, 09:21 PM   #2
jason 仔
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
我識得d13,4歲都岩架喎...我自己都唔係好明點解
可能係因為容易上手掛
jason 仔 目前離線  
舊 07-09-10, 09:33 PM   #3
クラウド
God of Gamer
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
愈後生愈易食

舊 07-09-10, 09:34 PM   #4
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
佢只係個未到金魚佬程度o既紳士,蘿莉控
滅龍士 目前離線  
舊 07-09-10, 09:44 PM   #5
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
我係唔係應該舉手備案呢?!

我自己都係鍾意D細過我o既,最好細4,5年
因為我自己都係一個大細路,同年o既女性朋友
感覺上都成熟過我
Terry仔 目前離線  
舊 07-09-10, 09:53 PM   #6
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
皮光肉滑呀麻...

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 07-09-10, 10:01 PM   #7
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

如果係正常交往咁我都算啦
但呢條友又無諗住同d小妹妹長期發展
純粹想呃人地d小禮物同呃人上床
Ringo 目前離線  
舊 07-09-10, 10:04 PM   #8
rila
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2010
係人都知你講邊個。。
rila 目前離線  
舊 07-09-10, 10:19 PM   #9
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
果位兄台...
我記得都有發表過意見架喇...

小妹妹..仲可以"嗲"下d男人...嘛..
一個20至30歲的(女性就算點"嗲~~"都唔會有果種效果架喇)

iu fu pig 目前離線  
舊 07-09-10, 10:29 PM   #10
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: iu fu pig 查看文章
果位兄台...
我記得都有發表過意見架喇...

小妹妹..仲可以"嗲"下d男人...嘛..
一個20至30歲的(女性就算點"嗲~~"都唔會有果種效果架喇)

佢鐘意d仲係學生既小妹妹,咁就可以藉住教人地數學同英文, 之後就抽水
Ringo 目前離線  
舊 07-09-10, 10:39 PM   #11
jason 仔
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
其實佢係咪真係樓主朋友架...好似好不屑佢溝啲未成年少女既..
jason 仔 目前離線  
舊 07-09-10, 10:39 PM   #12
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
唔該開名

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 07-09-10, 10:40 PM   #13
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: Ringo 查看文章
是咁的
又成日話唔知揀邊個好

點解你一開始就假設左佢一定係貪人地皮光肉滑, 中意人地後生 ?

你唔俾人地有其他理由既
歌絲˙暮斯 目前離線  
舊 07-09-10, 10:44 PM   #14
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
點解你一開始就假設左佢一定係貪人地皮光肉滑, 中意人地後生 ?

你唔俾人地有其他理由既
其他理由: 崇拜德國, 對科學好有理想╮
Ringo 目前離線  
舊 07-09-10, 11:02 PM   #15
hopeless
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch ID8345-4959-4970
TOPIC名洗唔洗加個"請勿對號入座"?
hopeless 目前離線  
舊 07-09-10, 11:07 PM   #16
Wayne L
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwaynelkw
感覺愈無自信愈無真材實料的就愈會揀個比自己細很多年的小妹妹
皆因揀個年紀差唔多心智成熟的容易無貨賣被睇穿
揀個小妹妹貪其心智未成熟容易食也
Wayne L 目前離線  
舊 07-09-10, 11:17 PM   #17
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
是咁的
又成日話唔知揀邊個好

果條友知道Post上GAF必定比人狂插,所以轉為向你炫耀一番

你有個好朋友

舊 07-09-10, 11:19 PM   #18
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
其他理由: 崇拜德國, 對科學好有理想╮
呢D理由係我眼中有如垃圾

舊 07-09-10, 11:21 PM   #19
Terry仔

引用:
作者: jason 仔 查看文章
其實佢係咪真係樓主朋友架...好似好不屑佢溝啲未成年少女既..
不單止係朋友,重係戰友
罵戰的賤友
Terry仔 目前離線  
舊 07-09-10, 11:22 PM   #20
Terry仔

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
呢D理由係我眼中有如垃圾
我對生物科都好有興趣(係講真嫁)
Terry仔 目前離線  
舊 07-09-10, 11:23 PM   #21
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
佢鐘意d仲係學生既小妹妹,咁就可以藉住教人地數學同英文, 之後就抽水
你咁講, 令我諗起呢首歌.....
歌詞: http://darzz.com/lyrics.php?lyrics_id=6824
歌曲: http://www.youtube.com/watch?v=Oc-ScwyYzug

我仲信唔信d老師好
卡柏 目前離線  
舊 07-10-10, 12:19 AM   #22
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
其實見到個TOPIC 名我都估到邊個開...
更加估到講緊係邊個...

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線  
舊 07-10-10, 12:22 AM   #23
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 基路亞 查看文章
其實見到個TOPIC 名我都估到邊個開...
更加估到講緊係邊個...
所以都應該close得

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線  
舊 07-10-10, 12:32 AM   #24
宮本俊
Insane Gamer
漫無目的在周圍遊蕩

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 碧克 查看文章
所以都應該close得
直頭要CLOSE啦........我諗唔到仲有咩好討論

至於這兒,已經沒有值得我留戀的地方,後會無期
宮本俊 目前離線  
舊 07-10-10, 12:41 AM   #25
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章

你唔俾人地有其他理由既
鬆和緊嗎?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 04:03 AM

手機版 | APP版