Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-27-10, 12:36 AM   #26
shiro_b
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: Hitomi 查看文章
講真架WO~~~
假如我呢個MOMENT未結婚無男朋友
我會努力D上網識男仔等人溝
當年我真都係咁做架

因為我生活圈子太細
X 2

gaf真係好地方
女仔去多d什麼車會,影音,攝影論壇都可以谷谷人氣

倒過來講
男仔可以去Beaxxx Exchxxxxx 或 shx.com .............

舊 06-27-10, 12:39 AM   #27
碧克
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: shiro_b 查看文章
X 2

gaf真係好地方

倒過來講
男仔可以去Beaxxx Exchxxxxx 或 shx.com .............
唔係下化,去兩個壇度識港女呀?
要去,當然去某登啦

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 12:46 AM   #28
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
X 2

gaf真係好地方

倒過來講
Beaxxx Exchxxxxx 或 shx.com

呢兩個地方D人真係無得頂

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 12:50 AM   #29
shiro_b

引用:

呢兩個地方的女人同樣認為這裡男人無得頂XDDDD

大家道不同不相為謀XD

舊 06-27-10, 12:50 AM   #30
碧克

引用:

聽聞三四皮野一個月果D極品都係呢D地方出現
當然都有炒公仔麵炒到噹一聲果種

\  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
舊 06-27-10, 12:52 AM   #31
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:

點樣無得頂法...?
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 12:52 AM   #32
shiro_b

引用:
作者: 碧克 查看文章
聽聞三四皮野一個月果D極品都係呢D地方出現
當然都有炒公仔麵炒到噹一聲果種
(題外話,聽過算)
有唔少女性朋友會上去佢地個sale版
聞說好多瘋狂購物的女性會低價為清咭數賤賣名牌化妝品之類的說...

舊 06-27-10, 12:57 AM   #33
Noyeah

引用:
(題外話,聽過算)
有唔少女性朋友會上去佢地個sale版
聞說好多瘋狂購物的女性會低價為清咭數賤賣名牌化妝品之類的說...
咁係咪會有人低收高放呢...
舊 06-27-10, 01:02 AM   #34
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
其實樓主覺得自己識唔識打扮、
或儀表o 唔ok 呢?
唔係要靚仔,但至少要唔令人討厭

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 01:03 AM   #35
shiro_b

引用:
作者: Middle 查看文章
其實樓主覺得自己識唔識打扮、
或儀表o 唔ok 呢?
唔係要靚仔,但至少要唔令人討厭
唔係個個好似中大你咁靚仔架.....XDDDDD

舊 06-27-10, 01:05 AM   #36
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
唔係個個好似中大你咁靚仔架.....XDDDDD
...... 我呢d 都叫靚仔,
咁香港就叫俊男天堂喇...... -__-

舊 06-27-10, 01:06 AM   #37
Noyeah

引用:
作者: Middle 查看文章
...... 我呢d 都叫靚仔,
咁香港就叫俊男天堂喇...... -__-
你係獨一無二架嘛~~~~
舊 06-27-10, 01:54 AM   #38
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
擴闊圈子係一回事
要媾到女真係要食腦...
要有計劃,勇氣,運氣.

回topic.我覺得唔易.尤其一星期番6日工,由朝番到晚既人..
放假個日我一訓都訓到中午什至下午先起身..
囡從何處識.

此篇文章於 06-27-10 01:56 AM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 02:12 AM   #39
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
我都覺得吾易, 不過我覺得同女仔講野時,勇氣比咩都重要, 就算做吾到情侶都可以識多個朋友,不過呢樣野本人都無

舊 06-27-10, 02:18 AM   #40
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
擴闊圈子係一回事
要有計劃,勇氣,運氣.

回topic.我覺得唔易.尤其一星期番6日工,由朝番到晚既人..
囡從何處識.
有d 人有你講果種情況,不過會特別犧牲自己休息時間,
特登出去搵機會識多d 朋友去party甚至去蒲結識異性,
每日可能只瞓得幾個鐘......

舊 06-27-10, 02:19 AM   #41
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
擴闊圈子係一回事
要有計劃,勇氣,運氣.

囡從何處識.
勇氣好緊要
同埋面皮夠厚
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 02:32 AM   #42
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
多女性朋友都唔一定會俾你搵到女朋友
勇氣真係好緊要,
不過有時一做到好好朋友,就會唔知點樣去開始!!!
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 02:35 AM   #43
POKA
Banned

引用:
作者: 阿Wing 查看文章
多女性朋友都唔一定會俾你搵到女朋友
勇氣真係好緊要,
不過有時一做到好好朋友,就會唔知點樣去開始!!!
夠膽上,全部都能上~!
舊 06-27-10, 02:47 AM   #44
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: POKA 查看文章
夠膽上,全部都能上~!
始終都會驚如果唔得無frd .......
雖然話愛情係唔理性
但理性o既人就會左諗右諗,轉晒牛角尖,之後咩行動都無
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 03:08 AM   #45
POKA
Banned

引用:
雖然話愛情係唔理性
唔敢上,撞到個主動女都會想縮架
舊 06-27-10, 03:10 AM   #46
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

註冊日期: Apr 2003
可以陪養多d興趣來擴闊社交圈子,從而結識多d異性朋友
但要記住,該樣興趣唔係可以幫你泡倒女,
該樣興趣只能幫你識多d異性朋友,如有合眼錄的,有無後續就睇你自已
所以,必需要選自已真係有興趣既hobby,唔係果樣野多女仔玩就一定去學果樣野

Justine 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 03:18 AM   #47
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
25歲就思春,學下做魔法師先啦

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 03:23 AM   #48
碧克

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
25歲就思春,學下做魔法師先啦
25歲仲唔思春唔通55歲先思春咩

\  /

舊 06-27-10, 03:49 AM   #49
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: 卡柏 查看文章
兩大高手教路, 樓主要好好學習
kidding~~
其實冇話易定難, 之前有人開post問過, 上網, 返學, frd搭frd等等都係一d可以擴闊生活圈子既方法~~

其實樓主呢個係咪徵友post
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
又要搵朋友?
唔該請睇主樓:純發洩文
因為真係咁大過拖都未拍過,溝又溝唔到
但睇到週街都係情侶,有感而發姐........

引用:
雖然話愛情係唔理性

其實我有一個好喜歡的對像,相識7年了.....
對方都知我鐘意佢,佢大過我一年多,但成日同我講「我地無可能」
佢都當我係朋友,但就唔係咁想見我咁,佢應該怕我亂誝野
但今日先同我老死傾,決定都係要做野
因為佢係我心中地位太重要,唔想無左佢
唔想後悔,唯有動手好了

引用:
作者: Justine 查看文章
可以陪養多d興趣來擴闊社交圈子,從而結識多d異性朋友
但要記住,該樣興趣唔係可以幫你泡倒女,
該樣興趣只能幫你識多d異性朋友,如有合眼錄的,有無後續就睇你自已
所以,必需要選自已真係有興趣既hobby,唔係果樣野多女仔玩就一定去學果樣野
我係興趣多過頭.........
搞到無錢
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 11:52 AM   #50
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
七年......佢無理由一直 single 掛
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式