Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-24-11, 06:49 PM   #51
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
如果我代入個角色去
我會覺得好煩人

認真
佢依家應承左你
但我直覺覺得佢最後都係會cancel
認同+1
直頭煩死 = =
唔記得咪唔記得囉 =.=
忙就係忙架啦 = =
又唔係男友問乜鬼姐

引用:
作者: sunhikari 查看文章
而家個情況可能已經轉差左.......

昨日收到佢的MESSAGE,話星期日突然有野搞唔得閒,想改第二日,咁我昨日話晚上再傾
點知我晚上收工打比佢,佢咁啱返PART-TIME,我同佢講收工打比我,接一接就收線
之後等到晚上12點左右,我FB的聊天室到找佢,我問佢其實你記唔記得打返電話比我,佢話返到屋企太忙唔記得左(看她的樣子真係好似好忙)
咁我同佢講星期日唔得的話最快都要兩個禮拜後的星期6,佢又話唔得閒
最後同佢講如果2號唔怕搞得太晚的話,3點打後都OK,見佢打字的方式好似無奈接受咁

但問題係,佢想去私影的地方,5點鐘就會CLOSE(佢自己都知),當你3點鐘去到影都係得2個鐘
老實講係完全唔夠時間影
但佢好似想好急咁完成呢次私影咁,唉.....心情又再複雜了
咁sort of都係你迫到佢要2號3點後 = =?
咁佢當然會無奈 =.=

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-11, 06:57 PM   #52
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
唔記得call back 你洗唔洗"質"人地唔call back 你
認清楚自己咩身份好...

如果換轉問...你好忙呀好多野做嗎或者攰唔攰之類的開場白可能會好D囉

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-11, 11:13 PM   #53
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
係唔清楚對方既時地人事下
兜口兜面俾人咁話
好感度絕對會急降

男友? BEST FD? 朋友? 路人? 網友?
首先認清自己依家既定位好D

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-11, 01:22 PM   #54
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
未一齊已經咁
一齊左既話.女方肯定無左好多自由空間.
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:59 PM

手機版 | APP版