Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 627 1127 1527 1577 1617 1621 1622 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 1633 1637 1677 1727  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
細路翔 05:39 PM 01-15-18
你就好

我今日比多6抽剩係突滿左張起源彈
Eclair 11:38 AM 01-16-18
「愛……愛です……全ては愛……ハァァ……」
「そういう! 愛は! 求めて! ない! っつーの!」

第6節睇幾多次都唔厭
細路翔 05:13 PM 01-16-18
一樣係出自社長手

點解黑貞靈衣個卡面靚過學妹咁多...

果然傻巴臉有特權
Eclair 05:15 PM 01-16-18
作者: 細路翔:
一樣係出自社長手

果然傻巴臉有特權
因為黑貞要抽先有
細路翔 05:17 PM 01-16-18
作者: Eclair:
因為黑貞要抽先有
但張圖d配色有些少似泳裝清姬

我自己望落去都有少少錯覺(?)
大破人間 05:20 PM 01-16-18
我覺得好草薙京Feel

作者: 細路翔:
一樣係出自社長手

果然傻巴臉有特權
我覺得純粹和梅芙一樣是初期靈衣.

當初無諗過畫新終靈圖
然後尼祿開左先例, 之後就個個畫
細路翔 05:29 PM 01-16-18
每次過場/攻擊都唔知邊度拎支導遊旗出黎有說不出的違和感
GN00508771 06:16 PM 01-16-18
有冇搞錯 手稿關聽日先開⋯
細路翔 06:36 PM 01-16-18
作者: GN00508771:
+1

得兩日又要返工點樣用晒120粒金果呀大佬

擺明就唔比我地刷咁多箱
GN00508771 06:42 PM 01-16-18
又話叫我地育成多d又唔俾時間我地去育成

第一次對此遊戲產生失望的感情
細路翔 07:09 PM 01-16-18
又話叫我地育成多d又唔俾時間我地去育成

第一次對此遊戲產生失望的感情
炎川:我係唔會理依d非顯在化的聲音,你可以去打劍關架嘛
the fool 02:17 AM 01-17-18
+2
今次event唔知點解好似打得好慢,明明每日都打到電話無電先停,今日打埋bonus關兩邊加埋先得11箱(雖然我仲清埋曜日任)
本來尋日放假想農到夠換哂d石先,點知病左打得幾場...
雖然應該都夠時間打哂,但真係唔想次次都要最後兩日都仲要衝event lor
gingq7 08:32 AM 01-17-18
黑貞幅圖完全唔似黑貞,唔知佢地想點...
應該係上色風格問題

打人時變支旗/劍出黎係完全無問題,但過版時/跳前跳後時支旗一時有一時無真係好怪,希望會fix
細路翔 08:54 AM 01-17-18
作者: gingq7:
黑貞幅圖完全唔似黑貞,唔知佢地想點...
應該係上色風格問題

打人時變支旗/劍出黎係完全無問題,但過版時/跳前跳後時支旗一時有一時無真係好怪,希望會fix
直程整走支旗咪得
gingq7 10:25 AM 01-17-18
整走支旗的話, 空手打人會好怪
只要改成跳前跳後時唔顯示支旗就最fit了
fami~yan 10:55 AM 01-17-18
唉!!掉了三張真/偽禮,都沒掉過一張顯學!
GN00508771 08:17 PM 01-17-18
死火 SER開始LAG...
Sar8 08:50 PM 01-17-18
又以為自己wifi有問題
gingq7 10:11 PM 01-17-18
最尾一關大家如何農呢?

暫時我係:
master綠魔放
自爆弓(突滿虛數)+水著尼祿(突滿顯學)+大腿孔明(突滿顯學)>肯娘4444(突滿相樸) , 最後兩隻塞顯學

自爆弓 > 水著尼祿技2俾自己,技3留俾肯娘 > 肯娘
白貞固然可以直接3回合, 連黑貞23萬血都可以直接殺, 但wave2臉黑的話可能要多1回合

真+14, 偽+16, 一場大約220張
GN00508771 10:48 PM 01-17-18
自爆弓(凸顯)蘭斯(凸顯)孔明(顯)賴光(凸顯)後輩(真或偽 200%)FD孔明(凸顯)

自爆>蘭斯寶具>賴光寶具+爆擊>下一場

另外其實集中刷一種定分散投資好d

兩邊都想刷100箱左右
digiharuka 10:57 PM 01-17-18
自爆弓(凸顯)蘭斯(凸顯)孔明(顯)賴光(凸顯)後輩(真或偽 200%)FD孔明(凸顯)

自爆>蘭斯寶具>賴光寶具+爆擊>下一場

另外其實集中刷一種定分散投資好d

兩邊都想刷100箱左右
Cost>112 ???

自爆弓(凸顯)水著尼祿(顯)孔明(顯)腿賴光(凸顯/凸寶石翁)後輩(顯)Cost3/4(顯)

凸顯不夠就混刷好了
Sar8 11:04 PM 01-17-18
狂蘭(突滿寶石)寶具>
孔明all in狂蘭>換人孔明all in奶光 >狂蘭寶具>
奶光all in寶具 + 狂蘭/奶光 爆擊

除左狂蘭全蜆殼
~Sau~ 11:04 PM 01-17-18
未140 Lv 所以冇Cost 112, 差1...
寶2弓凜 (冇凸顯 回NP 技10) + 寶1藍傻 (凸虛數魔術) + 梅林 (冇凸顯) 睇運氣3-4T
(藍傻要第1T 有冇A/Q卡 打多野儲滿NP)
最重要就係抱大腿 技30 寶5奶光(凸寶石翁)
gingq7 11:07 PM 01-17-18
如何可以一隻孔明幫凸顯奶光和凸顯蘭斯都開倒寶具?

我自己就分散投資, 兇骨雖然缺很大, 但龍牙一樣係缺
而且要落貞德禮裝就少左一張顯學, 即係一場少左20張(或30張), 唔覺得著數
GN00508771 11:21 PM 01-17-18
作者: digiharuka:
Cost>112 ???

自爆弓(凸顯)水著尼祿(顯)孔明(顯)腿賴光(凸顯/凸寶石翁)後輩(顯)Cost3/4(顯)

凸顯不夠就混刷好了
107之嘛
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 627 1127 1527 1577 1617 1621 1622 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 1633 1637 1677 1727  ... 最後

返回主題版面