Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-26-16, 10:18 AM   #776
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 廢人 查看文章
01按確認
LOADING到03 GG
由手機版發出
已經太遲...

我係10:00:15 click 入去
先搶到im@a, K姐 9X號的票

等確認信等了成分鐘
幾驚個system 彈我番 homepage...
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-16, 10:19 AM   #777
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
10 00 都未有同意比我按
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-16, 10:20 AM   #778
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
有無人搶石川智晶個邊? 城市電腦WEBSITE個邊是否又死左?
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-16, 10:20 AM   #779
KUTAR#

引用:
10 00 都未有同意比我按
由手機版發出
5, 6 秒 reload 一次丫ma...
舊 01-26-16, 10:22 AM   #780
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
55開始已經 3條線狂RELOAD啦
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-16, 10:24 AM   #781
KUTAR#

咁就冇計了...
只能說是運
舊 01-26-16, 10:27 AM   #782
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
回想起LL果年 算數,loading+booking error遊戲玩夠了

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-16, 10:28 AM   #783
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
01按確認
LOADING到03 GG
由手機版發出
same case, 選好左但確認唔到先最躁

舊 01-26-16, 10:33 AM   #784
Kewellma
Game Master

好喇,個網順左好多,即係全部gg 有心者請食黃牛,無心者睇外圍望住入面d吉櫈w

舊 01-26-16, 10:35 AM   #785
KUTAR#

引用:
作者: Kewellma 查看文章
好喇,個網順左好多,即係全部gg 有心者請食黃牛,無心者睇外圍望住入面d吉櫈w
有吉櫈的話, 好似係會放人入去...?

如何真係好多吉櫈, 好失禮囉
舊 01-26-16, 10:36 AM   #786
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
佢唔收按金已經醒左少少,否則肯定又有人按多幾次出白畫面而收多左錢。
分多幾日黎每場訂唔得既咩?係要三日內搞惦。

舊 01-26-16, 10:37 AM   #787
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
收按金先好 1000蚊張
由手機版發出
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-16, 10:39 AM   #788
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
佢唔收按金已經醒左少少,否則肯定又有人按多幾次出白畫面而收多左錢。
分多幾日黎每場訂唔得既咩?係要三日內搞惦。
要確認信用卡先好
block左幾多小
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-16, 10:40 AM   #789
Kewellma
Game Master

收100蚊一張按金已經可以迫死好多bot啦...宜家唔收仲衰
佢驚到時拿飛拿得慢搞到有人拎唔切,問題係佢可以早d開檔比人拿飛,花澤果年成村人晨早(甚至通宵)排頭位入去添啦

舊 01-26-16, 10:41 AM   #790
ComeLOLoh

個年咪就係勁多人無確認信但信用卡扣左數。

舊 01-26-16, 10:42 AM   #791
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
佢係hold左額 冇過數架
出左飛先扣
由手機版發出
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-16, 10:47 AM   #792
ComeLOLoh

個日早d去企算了。睇工作人員叫人唔好影相。

舊 01-26-16, 10:55 AM   #793
Kewellma
Game Master

天無絕人之路.keep住reload又比我搶到1張K姐+ALTIMA,作戰成功
10:47分收到確認信,number去到E292
話唔定佢有keep住開多d位或者hold起果d有部份放番出黎...大家加油...

舊 01-26-16, 10:58 AM   #794
ComeLOLoh

以為重有機我已經試左三次了。但又係出個返回/Sold Out

舊 01-26-16, 11:00 AM   #795
HenryAbyss
Crazy Gamer

引用:
天無絕人之路.keep住reload又比我搶到1張K姐+ALTIMA,作戰成功
10:47分收到確認信,number去到E292
話唔定佢有keep住開多d位或者hold起果d有部份放番出黎...大家加油...
10:15後我都已經試多半個鐘都係冇

舊 01-26-16, 11:05 AM   #796
Kewellma
Game Master

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
以為重有機我已經試左三次了。但又係出個返回/Sold Out
唔好理佢soldout,照揀飛,1轉2or2轉番1跟住確認,出booking error就出去load番入去,load到form畫面好彩的話又會見到全部都有得揀飛
我都係係咁loop呢個狀態試番張番黎,同時開兩個tab咁做撞彩咋

舊 01-26-16, 11:05 AM   #797
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: HenryAbyss 查看文章
10:15後我都已經試多半個鐘都係冇
次次唔係再出SOLD OUT就係按確認出白畫面得返回鍵
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-16, 11:09 AM   #798
ComeLOLoh

年年玩完呢個遊戲我都係想講同一句。「都唔好玩既」

已經無得比我選1張了。全SOLD OUT

"對不起,在核對資料時沒有回應,因此我們未能確認您的訂單。請稍後再嘗試,謝謝。"

舊 01-26-16, 11:09 AM   #799
HenryAbyss
Crazy Gamer

引用:
唔好理佢soldout,照揀飛,1轉2or2轉番1跟住確認,出booking error就出去load番入去,load到form畫面好彩的話又會見到全部都有得揀飛
我都係係咁loop呢個狀態試番張番黎,同時開兩個tab咁做撞彩咋
呢個動作我都已經做過十幾廿次
次次error

舊 01-26-16, 11:33 AM   #800
ComeLOLoh

佢今年個網頁造到好似你按一張飛就會幫你hold起咁,但似乎實情係得個樣,同以前一樣。
都係一起去hang機。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「C3 in HongKong 2014」開催決定 | 声優アイドル來港決定 Vol.4 brunhild 日本動漫畫討論版 1105 05-05-14 07:22 PM
朋友買後不要 現出售出售全新 HK C3 2014 Good Smile 商品 zxvt0101 買賣專區 1 03-18-14 01:36 AM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定丨花澤香菜來港決定! Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1054 03-12-12 01:51 PM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定|花澤香菜來港決定! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1000 03-06-12 09:17 PM
「C3 in HongKong 2011」開催決定 brunhild 日本動漫畫討論版 1000 02-28-11 12:32 AM

現在的時間是 08:22 PM

手機版 | APP版