Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-19-13, 09:35 AM   #451
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
Criminal.Minds.S09
今季係咪換左編劇
1,2,4集都好重口味
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-13, 09:31 PM   #452
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

Mentalist S6-4~

Bob比red john ko埋~上季見佢亦正亦邪~重以為佢係red john既人~原來唔係~
唔通肥佬FBI就係red john~!?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-13, 09:34 PM   #453
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

Homeland S3E4
原來真係Carrie夾埋Saul設局。

此篇文章於 10-22-13 09:41 PM 被 cancerman 編輯。
cancerman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-13, 09:05 PM   #454
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
ARROW第三集.......

SPOILER

Ra's al Ghul
玩到咁大

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-13, 09:37 PM   #455
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: T.S 查看文章
ARROW第三集.......

SPOILER

Ra's al Ghul
玩到咁大
即係咩 ?

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-13, 09:42 PM   #456
T.S
君だけを…

引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
即係咩 ?
SPOILER
忍者大師 - batman個師傅

舊 10-25-13, 10:40 PM   #457
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
SPOILER
忍者大師 - batman個師傅
唔係玩到咁癲下麻~超期待喎~~~

舊 10-26-13, 10:05 AM   #458
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
綠箭
個世界觀開始廣大化

舊 10-31-13, 06:35 AM   #459
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
有冇人睇THE GOOD WIFE?
一次過追晒頭4季,好睇
然後最新的S505,真係夠劇力,搞到急住睇生肉
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-13, 09:23 AM   #460
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: BRA武藏 查看文章
有冇人睇THE GOOD WIFE?
一次過追晒頭4季,好睇
然後最新的S505,真係夠劇力,搞到急住睇生肉
我睇到第二季尾第三季中段開始覺得ALICIA成鬼日好似十八廿二小妹妹咁發姣就有點頂唔順...
講阿爸比人屈然後出返選嬴左條線係好睇好多
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-13, 10:24 AM   #461
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Thumbs up

The Good Wife我有追,
今季劇情上有大動作所以吸引力上升返,
正如JMi講Peter條線其實係好睇,
但係佢個部份越講越少,
就算有都係講埋d雞毛蒜皮既事...

講返今集咁樣靠Peter屈機我自己認為贏得唔光彩...
我之前仲擔心緊Diane走左會點(我幾欣賞呢個角色)
點知原來而家咁樣發展XD

舊 10-31-13, 03:45 PM   #462
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
TGW齋追明珠喳, 第3季開頭佢兩咁搞一搞, 點知影響到季尾爭尐出事--劇力係好夠, 但係班配角有時好考觀眾有冇跟開同埋記性-- 話時話, MJF劑劑出親嚟都咁搶, 好利害!

Diane戲份唔多但係咁多但佢最壓到場 -- 佢『男友』譯做過雲?! 有番咁上下年紀嘅觀眾會好耳熟~ XD

舊 11-01-13, 08:37 PM   #463
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
覺得Arrow第2季好睇過第1季,鍾意佢像看卡通片般,每集一個壞人。

估唔到細妹仲未死,仲竟然係黑金絲雀!
但漫畫黑金絲雀本尊係佢家姐和阿媽。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-13, 10:42 PM   #464
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
覺得Arrow第2季好睇過第1季,鍾意佢像看卡通片般,每集一個壞人。

估唔到細妹仲未死,仲竟然係黑金絲雀!
但漫畫黑金絲雀本尊係佢家姐和阿媽。
第二季暫時好睇過第一季~拍得幾有心機~

舊 11-01-13, 10:55 PM   #465
JMi

PERSON OF INTEREST製作組可能都知大部分時間套野太基
今季加左SHAW真係有返D睇頭 XD
舊 11-02-13, 12:19 AM   #466
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
第二季暫時好睇過第一季~拍得幾有心機~
女主角塊面做咩瘦左咁多
感覺上第一季拎啲
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-13, 01:20 AM   #467
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
作者: f2light 查看文章
女主角塊面做咩瘦左咁多
感覺上第一季拎啲
人氣升左自然要整整佢架啦~

舊 11-02-13, 02:35 AM   #468
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
今集兩線原來有關真係好正,但機器究竟有咩目的?做落去真係變未來戰士都得
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-13, 08:58 AM   #469
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
綠箭真係唔讚唔得
細妹一野就出返黎,劇情即刻去到另一個LEVEL

舊 11-02-13, 02:45 PM   #470
T.S
君だけを…

引用:
作者: Montague 查看文章
綠箭真係唔讚唔得
細妹一野就出返黎,劇情即刻去到另一個LEVEL
好老實佢咁做落去絕對將隔離套神盾局比下去\

超劇透注意...
之前睇過篇review.....s2會出閃電俠+有一集係特別試映..如果成功會正式開新劇....

此篇文章於 11-02-13 02:52 PM 被 T.S 編輯。
舊 11-02-13, 02:49 PM   #471
JMi

引用:
作者: Sito 查看文章
今集兩線原來有關真係好正,但機器究竟有咩目的?做落去真係變未來戰士都得
最神係回收埋前兩季條伏線
舊 11-02-13, 07:11 PM   #472
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
直頭搞到我有棄番的意慾!

超劇透注意...
之前睇過篇review.....s2會出閃電俠+有一集係特別試映..如果成功會正式開新劇....
我估
可能因為第一代黑金絲雀最初是在閃電飛俠漫畫登場,之後第二代才過檔綠箭俠漫畫,並和綠箭俠成為情侶。所以出閃電飛俠至敬!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-13, 10:14 PM   #473
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
我估
可能因為第一代黑金絲雀最初是在閃電飛俠漫畫登場,之後第二代才過檔綠箭俠漫畫,並和綠箭俠成為情侶。所以出閃電飛俠至敬!
其實
的確係諗住拍Flash電視劇, 為日後Justice League舖路
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-13, 04:20 PM   #474
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:

超劇透注意...
green arrow 同 aos 完全唔同方向, ga 本身就以一名hero去講, 而aos本身似x-file 咁係個別事件中連結其他事, 黎緊aos會有劇情同the dark world 有關係~

舊 11-03-13, 11:25 PM   #475
T.S
君だけを…

引用:
作者: Eking 查看文章
green arrow 同 aos 完全唔同方向, ga 本身就以一名hero去講, 而aos本身似x-file 咁係個別事件中連結其他事, 黎緊aos會有劇情同the dark world 有關係~
我當然知
只係兩間公司係電視上的表現當然會被人拿來比較了

不過平心而論aos d劇力真係相對比較弱,希望多d同戲有同步吧..好幾集都係"無離那間"咁

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:47 AM

手機版 | APP版