Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-04-04, 06:55 PM   #1
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
guilty gear isuka 值唔值得買~?

見到賣358
又4打, 好唔好玩o架?

另外, ps2 有冇guilty gear 之前既games?
thx 各位!

舊 08-04-04, 08:16 PM   #2
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
有出過ggx,ggxx
好似仲有一隻ggxxo既強化版(唔記得名)

鍾意玩武器格鬥o既應該都會鍾意玩......

舊 08-04-04, 08:19 PM   #3
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
PS2
如果要睇故事,就買GGXX
同GGXP
唔係睇故事,純打的,佢出左隻GGXX #Reload版,除左有Robo-KY之外,平衡度仲改過

老實講句啦,如果你有接觸開GGXX就買得合理姐,你無接觸開GGXX的話我覺得買Reload會更好

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-04, 08:54 PM   #4
葉月健

註冊日期: Jan 2002
隻GGI值唔值就見仁見智喇
如果自己唔係識得4個人都玩GG的話買左真係有D無聊
個GG BOOTS MODE(串左字?)勁唔掂
成隻GAME真係買個COLOUR EDIT

如果我有得揀我寧願買GGXX RELOAD好過

舊 08-04-04, 08:56 PM   #5
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
咁請問ggxx reload 邊度有得買?
我以前o係dc 度打開...
之後就冇打喇~

舊 08-04-04, 08:57 PM   #6
葉月健

訂掛我估?
好似周圍都冇得賣

舊 08-04-04, 09:01 PM   #7
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

我係Reload岩岩出果時就買到
所以我諗好多地方都有入過貨,你直接去問下有無會更好

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 08-04-04, 09:06 PM   #8
葉月健

引用:
作者: 佐藤
以前係好多貨,不過而家就度度都冇
因為我都想搵呢隻GAME,所以問過好多地方
有冇人知邊度仲有?報報料呀

舊 08-04-04, 09:24 PM   #9
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: 佐藤
D人以為GGXXR 係GGXX既the best版.....所以好多鋪無入貨,或只入左一兩隻..

GGI 其實係街機版automat wave (唔記得點串)既GG系列.
同GGX,GGXX,GGXXR比.那是一隻較似GGXXR既game,事關招式同平衡係取自GGXXR.
多左既野係有四打同有個好似final fight 既act mode,還有robo-ky2 工場.
內容是沒有故事mode 的.單純地打...如果係4p的話混戰會幾好玩.....單打的話還是買GGXX/GGXXR會好d.

順帶賣個廣告:http://www.hk-ggxx.com/gga
有乜問題都會盡量解答你.

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-04, 09:41 PM   #10
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

我比較想知邊度有Testament的連技片
想主力操好佢

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-04-04, 09:42 PM   #11
Strider
初段

引用:
作者: 嘿哈兒
D人以為GGXXR 係GGXX既the best版.....所以好多鋪無入貨,或只入左一兩隻..

GGI 其實係街機版automat wave (唔記得點串)既GG系列.
同GGX,GGXX,GGXXR比.那是一隻較似GGXXR既game,事關招式同平衡係取自GGXXR.
多左既野係有四打同有個好似final fight 既act mode,還有robo-ky2 工場.
內容是沒有故事mode 的.單純地打...如果係4p的話混戰會幾好玩.....單打的話還是買GGXX/GGXXR會好d.

順帶賣個廣告:http://www.hk-ggxx.com/gga
有乜問題都會盡量解答你.
咁如果我想學下ggxx
咁應該從邊隻入手呢?
而家o係街機多數可以打到既gg, 又係邊個版本呢~?

唔該!

舊 08-04-04, 10:51 PM   #12
joker
Game Master
電影工作者

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: Strider
咁如果我想學下ggxx
咁應該從邊隻入手呢?
而家o係街機多數可以打到既gg, 又係邊個版本呢~?

唔該!
街機 ... 我見到係 ggxx 同 ggi XD

舊 08-05-04, 02:11 AM   #13
男上女下
Junior Member

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 葉月健
以前係好多貨,不過而家就度度都冇
因為我都想搵呢隻GAME,所以問過好多地方
有冇人知邊度仲有?報報料呀

深水步黃金星星有得訂
要等三日先有得拎

我前排訂就$290
男上女下 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-04, 10:08 AM   #14
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 葉月健
成隻GAME真係買個COLOUR EDIT
如果我有得揀我寧願買GGXX RELOAD好過
個人覺得BOOST及ROBO FACTORY才是賣點,雖則前者操作異常麻煩…(無啦啦改用Final Fight的移動搞到d低空技低b晒…)
COLOUR EDIT?死得啦,成隻Isuka好像玩256色般

不過結論仍是一樣,新手的話買#RELOAD吧。Isuka的操作難度是完全脫離PARTY GAME的常識。

街機的話,目前荃灣天天有兩台藍印,大埔開心及尖沙咀88各有一台藍印。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
guilty gear XX #reload pc 版 Hayami PC電腦遊戲討論版 67 07-28-04 08:24 PM
GUILTY GEAR 旦 Part 3 XX 編 赤兵尉SETH 收藏品討論版 24 06-30-03 12:59 PM

現在的時間是 03:37 PM

手機版 | APP版