Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 08-31-08, 11:49 PM   #151
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
作者: KKH 查看文章
天祥, 永成等賣的是「原裝」版, 其他價錢平的是仿製品, 甚至是太空強國版, 用起來效果不一樣的.
用強國版不如用giottos 火箭

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-08, 02:34 AM   #152
Ewin
God of Gamer
小明

註冊日期: Nov 2003
引用:
天祥, 永成等賣的是「原裝」版, 其他價錢平的是仿製品, 甚至是太空強國版, 用起來效果不一樣的.
這樣啊...
還是有點不是味兒!
買左就算啦

舊 09-01-08, 08:41 AM   #153
亞飛
Moderator
野人生活中

3DS Friend Code5086 0979 5484
引用:
嗯...
手感真係差得很
原裝既...彈性好好多

舊 09-01-08, 11:14 AM   #154
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
問題a
30d 用雞尾酒療法配八伯神燈係唔係好過用580ex?

問題b
難唔難set?

舊 09-01-08, 11:25 AM   #155
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
正正經經買返580EXII

昨日試完LX-3,購買欲劇減p

舊 09-01-08, 11:42 AM   #156
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
買mertz 可換頭果隻

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-08, 08:17 PM   #157
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

今星期日有無早茶?

舊 09-02-08, 08:43 PM   #158
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
SIGMA DP-1 做緊優恵 5980$ ...

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-08, 09:11 PM   #159
KTN
~♡

飲上癮a

引用:
作者: 真.朱皮 查看文章

今星期日有無早茶?

舊 09-02-08, 09:25 PM   #160
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
無人買.....

Rice

舊 09-02-08, 09:28 PM   #161
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

引用:
作者: KTN 查看文章
飲上癮a
我未飲過a

買部eos 1 hs 當入門鹽好不好

p.s. 仲有兩post就1500 post了 T^T

此篇文章於 09-02-08 09:32 PM 被 真.朱皮 編輯。
真.朱皮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-08, 09:33 PM   #162
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
引用:
作者: riceking 查看文章
無人買.....

Rice
你話緊在下唔係人

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-08, 09:52 PM   #163
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
你話緊在下唔係人
你是仙, 我等世俗臭皮囊豈可與仙相比?

Rice

舊 09-02-08, 09:54 PM   #164
KTN
~♡

飲毒茶會變飛哥仔

引用:
我未飲過a

買部eos 1 hs 當入門鹽好不好

p.s. 仲有兩post就1500 post了 T^T

引用:
你話緊在下唔係人

舊 09-02-08, 11:11 PM   #165
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

我想中銀鹽毒多D 120+135 =3=

舊 09-02-08, 11:17 PM   #166
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
不如買Mamiya 7II
又可以玩120又可以用135

舊 09-02-08, 11:18 PM   #167
riceking
一人前のダメ人間

引用:
老餅曰: 135郵票太小不好看, 最小120啦~

風景就617啦~

Rice

舊 09-02-08, 11:26 PM   #168
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
引用:
差咁多差著數???
可惜我有左LX 3

舊 09-02-08, 11:27 PM   #169
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: riceking 查看文章
老餅曰: 135郵票太小不好看, 最小120啦~

風景就617啦~

Rice
好.....拎去啦

舊 09-02-08, 11:32 PM   #170
M-eye
菜鳥蛋

大家大家....
請問有玩鹽的請指點下我...
邊度可以買到 Agfa 鹽...????
仲有影120黑白有邊隻好介紹???

舊 09-02-08, 11:34 PM   #171
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
不如買Mamiya 7II
又可以玩120又可以用135
無腰平

幫人一問
9千蚊筆直
買咩DSLR好

P.S. 千五POST LU

此篇文章於 09-02-08 11:41 PM 被 真.朱皮 編輯。
真.朱皮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-08, 11:36 PM   #172
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: M-eye 查看文章
大家大家....
請問有玩鹽的請指點下我...
邊度可以買到 Agfa 鹽...????
仲有影120黑白有邊隻好介紹???
黑白用kodak Tmax啦

舊 09-02-08, 11:37 PM   #173
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
無腰平

幫人一問
9千蚊筆直
買咩DSLR好
買50D....一定唔好叫人買nikon

舊 09-02-08, 11:38 PM   #174
M-eye
菜鳥蛋

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
黑白用kodak Tmax啦
一般旺角萬X永X有嗎....???
我唔見呀....

舊 09-02-08, 11:39 PM   #175
M-eye
菜鳥蛋

引用:
無腰平

幫人一問
9千蚊筆直
買咩DSLR好