Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 02-06-09, 12:30 PM   #101
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 24463929 查看文章
雖然話無情人既可以搵朋友
但如果全部朋友都唔係單身呢
都係果句, 2月14是必要有節目?
冇人陪咪返屋企陪屋企人睇下電視lor

舊 02-06-09, 02:16 PM   #102
Gary~K
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: KAGA08 查看文章
你地就好...情人節可以約出街打機...
英國咩都無得做 ...

自己過緊第三年單身情人節 ...
應該同個妹同表弟過...放half term要照顧佢地...
自己又唔係未拍過...唔心急 ...
錢又真係見駛左...

星期六...圖書館過 ...

引用:
作者: Seppie 查看文章
你冇買ndsl/ psp過去咩
讀緊書,專心學業,少D打機係正確既

同學唔好比某姐姐影響

拖走之後唔好打面........
Gary~K 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 02:27 PM   #103
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
打機啦~~我就約左人打gf店內battle
上單身朋友家開party都ok架
我寧願搵多日錢好過~~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 03:34 PM   #104
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Gary~K 查看文章

同學唔好比某姐姐影響

你想死!

舊 02-06-09, 06:11 PM   #105
mihipu
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2007
每次情人節都多多少少會嘈交...
所以我都幾唔鐘意呢個日子

舊 02-07-09, 06:33 PM   #106
Gary~K
Crazy Gamer

引用:
你想死!
最怕你殺我唔死

果日都係留係屋企打機算……
舊 02-07-09, 07:35 PM   #107
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: 0001 查看文章
我寧願搵多日錢好過~~~
去海旁賣花賺錢
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-09, 07:48 PM   #108
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:

我冇bf, 只好同gf (guitarfreaks)過

你地會點過ar
以我所知你是個美女,應該會有好多人追你,係你唔想拍拖者

舊 02-07-09, 08:14 PM   #109
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
情人節hea下算

舊 02-07-09, 10:22 PM   #110
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: emiko 查看文章
去海旁賣花賺錢
見到岩feel唔收錢兼示愛

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 12:48 AM   #111
c_fu
Game Master
3陪達人

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ELT 查看文章
都係果句, 2月14是必要有節目?
冇人陪咪返屋企陪屋企人睇下電視lor
同感
話明係情人節
無情人即係唔關事啦

舊 02-08-09, 12:49 AM   #112
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
最怕你殺我唔死

果日都係留係屋企打機算……
你會冇女陪!?

舊 02-08-09, 01:38 AM   #113
Diana
Insane Gamer

正日...工作....同老闆過.....
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 01:48 AM   #114
KAGA08
Game Master
NamieAmuro

註冊日期: Oct 2007
XBox Live GamertagKaga360
引用:
你冇買ndsl/ psp過去咩
無新Game囉...
你都唔知英國d game幾咁又幾咁 ...
引用:
作者: 24463929 查看文章
雖然話無情人既可以搵朋友
但如果全部朋友都唔係單身呢
當平日咁過囉...
你都唔係日日到d朋友一齊...
雖然今年係假日真係幾難頂 ...

引用:

同學唔好比某姐姐影響

個topic好明顯係一個姐姐吸引左好多單身男人入尼 ...

原來三月好多野交...
二月咩日子都無分別 ...

舊 02-08-09, 11:11 AM   #115
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
哩個topic好怨念......./
14號我都係頹住咁過的了........

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 11:20 AM   #116
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
<------報到
荒木飛呂彥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 12:16 PM   #117
Gary~K
Crazy Gamer

引用:
你會冇女陪!?
你會冇仔陪!?
舊 02-08-09, 12:32 PM   #118
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
報到~~

2月14日對我來說是最悶最無聊的一天\/

此篇文章於 02-08-09 12:36 PM 被 如月釋臣 編輯。
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 01:17 PM   #119
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
你會冇仔陪!?
= = 呢個thread係我開既, 你話呢??? = =

舊 02-08-09, 03:55 PM   #120
Gary~K
Crazy Gamer

引用:
= = 呢個thread係我開既, 你話呢??? = =
點知你會唔會放閃光彈陰我架......
舊 02-08-09, 05:26 PM   #121
stamenccy
Senior Gamer
星野結界

註冊日期: May 2007
PSN  IDHoshino_San
XBox Live GamertagEmp34GTR
2月14日~
我o個日就好多人陪喇!

事關小弟o個日要考試~ 平時返學都冇咁人齊呀

不過考完試之後... ...都係一個人過嫁喇... ...

舊 02-08-09, 06:14 PM   #122
waifaat
如月左衛門

註冊日期: Jan 2006
年年也是一樣
但係今年都唔知出唔出去好
唔想食閃光彈食到番屋企...
waifaat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 08:43 PM   #123
kimiko

註冊日期: Jan 2009
引用:
作者: Marco 查看文章
單身幾好呀,冇負累,多麼的自由哦 /

再加上我都要求唔到d乜,我樣衰,又冇身材,又冇學識,又冇身家,真係女都唔要我啦
而且成廿幾歲人都仲吊兒郎當,成個細路仔咁就知我有幾唔成熟啦 vv
她們有能力選擇一個比我更好的
邊有人咁話自己架?對自己都冇信心,係女都走喇~
kimiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 09:43 PM   #124
KAGA08
Game Master
NamieAmuro

註冊日期: Oct 2007
XBox Live GamertagKaga360
引用:
作者: kimiko 查看文章
邊有人咁話自己架?對自己都冇信心,係女都走喇~
由佢字行間可以睇得出佢講緊反話 ...

舊 02-08-09, 10:57 PM   #125
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
點知你會唔會放閃光彈陰我架......
不如話你突然話自己弄璋弄瓦仲得人驚

論壇跳轉

現在的時間是 12:33 PM

手機版 | APP版