Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 11-12-15, 11:25 AM   #151
tao08
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
隻game有冇auto aim,好難玩
tao08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 11:25 AM   #152
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
V.A.T.S.咪autoaim 仲唔夠?

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 11:33 AM   #153
tao08
Crazy Gamer

引用:
作者: reiyaw 查看文章
V.A.T.S.咪autoaim 仲唔夠?
要等AP回唔係成日出到,琴晚玩hard入博物館死左3,4次,隻死亡爪卡左成個鍾先過到
舊 11-12-15, 11:41 AM   #154
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
會向住啪啪啪而黎大概係成日聽人講少女卷軸仲有機娘fallout既誤導
可能再加上見到witcher 同mass effect以為歐美rpg的啪啪啪一定有野睇

舊 11-12-15, 11:46 AM   #155
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
會向住啪啪啪而黎大概係成日聽人講少女卷軸仲有機娘fallout既誤導
少女卷軸有錯嗎?
今集係未武器無左耐久度

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 11:55 AM   #156
tao08
Crazy Gamer

想問套動力甲點樣成套放落個架度?同埋佢話其中一隻手臂壞左可以點樣修理?
舊 11-12-15, 11:58 AM   #157
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: tao08 查看文章
set低難度未?
喺D多敵人嘅地方先save, 再係咁save/load練下鎗法, 習慣左就好D. 隻game唔似COD咁大輔助,玩慣COD果D要少少時間適應

引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
今集係未武器無左耐久度
yes

相薄

此篇文章於 11-12-15 12:02 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 12:07 PM   #158
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
yes
咁堆武器拆得?
定係我可以拆佢個mod出來裝係第2把度?

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 12:23 PM   #159
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
引用:
作者: wing 查看文章
今代真係好似吸左好多新人入坑.

我有D friend以前唔玩, 今集都玩, 因為有中文版.
引用:
冇,但有定格模式vats,再唔係較低d難度囉

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 12:29 PM   #160
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
咁堆武器拆得?
定係我可以拆佢個mod出來裝係第2把度?
拆得. 但放喺倉庫應該唔會自動變資源, 要掉落地再入建設mode禁拆解制先得
好彩捨棄超過4,5件時就只會跌一支鎗出嚟,唔駛逐件禁
但我見 10mm手鎗拆完只得鋼鐵, 高級D嘅鎗就唔知了

mod就好似唔可以拆比第二D鎗用

相薄

此篇文章於 11-12-15 12:32 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 11-12-15, 01:10 PM   #161
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
其實你地而家玩緊邊條線先??
去鑽石城先??
我而家lv10都未入去

舊 11-12-15, 01:17 PM   #162
大覺屋師真
The One

引用:
作者: Sgodkyo 查看文章
其實你地而家玩緊邊條線先??
去鑽石城先??
我而家lv10都未入去
玩左13個鐘我只係過左頭兩三個任,, 建設mode都玩左好耐
最遠去到超市

相薄
舊 11-12-15, 01:21 PM   #163
jeffyen83
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
拆得. 但放喺倉庫應該唔會自動變資源, 要掉落地再入建設mode禁拆解制先得
好彩捨棄超過4,5件時就只會跌一支鎗出嚟,唔駛逐件禁
但我見 10mm手鎗拆完只得鋼鐵, 高級D嘅鎗就唔知了

mod就好似唔可以拆比第二D鎗用
甘樣同係工作台拆有分別?
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 01:23 PM   #164
tao08
Crazy Gamer

引用:
set低難度未?
喺D多敵人嘅地方先save, 再係咁save/load練下鎗法, 習慣左就好D. 隻game唔似COD咁大輔助,玩慣COD果D要少少時間適應
我冇玩開fps game,所以..
舊 11-12-15, 01:27 PM   #165
大覺屋師真
The One

引用:
作者: jeffyen83 查看文章
甘樣同係工作台拆有分別?
係喎原來武器工作台有得拆

咁唯一分別係如果大量嘅話, 工作台要逐隻禁拆解, 一次掉一pack野落地只需禁一次

相薄
舊 11-12-15, 01:41 PM   #166
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
槍拆左都係得鐵,拎去賣好過
啱啱先使左一千個大洋買水晶

舊 11-12-15, 02:40 PM   #167
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
啱啱去到個有泵嘅大水氹邊(位於第一隻Deathclaw出沒小鎮右上角),有條茂利叫我幫手潛水修理三條水管,酬金75蚊未計加XP, 但佢連抗輻射裝都唔俾件叫我跳落水(潛水唔扣氣,但係咁加輻射感染!)。最吹脹係潛落去指定位置水太濁睇唔到整邊忽!
再load過quick save十五十六緊仲陪唔陪佢癲!
(依家至發現原來汪星人唔怕輻射,仲游得好happy!)
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 02:46 PM   #168
will1223
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
Wii U IDwill122388
PSN  IDjpwill1223
引用:
作者: jamcat 查看文章
啱啱去到個有泵嘅大水氹邊(位於第一隻Deathclaw出沒小鎮右上角),有條茂利叫我幫手潛水修理三條水管,酬金75蚊未計加XP, 但佢連抗輻射裝都唔俾件叫我跳落水(潛水唔扣氣,但係咁加輻射感染!)。最吹脹係潛落去指定位置水太濁睇唔到整邊忽!
學左遊水抗輻射先易搞
雖然個點唔算深 但要走一大段先上得番岸
will1223 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 03:03 PM   #169
jamcat

引用:
想問套動力甲點樣成套放落個架度?同埋佢話其中一隻手臂壞左可以點樣修理?
件《渣古裝》(咁叫親切哟)你揸到整備台附近除低佢(我喺紅火箭油站做),跟住自己行埋整備台啓用,隻渣古會自動掛上去,就可以揀維修同强化。維修有鐵就得,强化就要好多資源,諗清楚先做。
今次隻渣古要用核能發動,就算勁改到曉飛,—旦用曬核能就變廢鐵(核能仲燒得好快,所以我打Deathclaw都唔捨得用佢)。
要慳油帶佢走咪用腳行,上咗渣古後開地圖快閃返油站(或任何去過嘅地方),就可以唔燒能源之下返廠收埋佢!
舊 11-12-15, 03:25 PM   #170
磯燒豬豬
Senior Gamer
嘍囉

註冊日期: May 2008
PSN  IDkitry1023
XBox Live Gamertagkitry

暫時玩咗4-5個鐘,建議先去初始村落左下方果幾條村開咗部份「工作枱」先,改造整藥等都會方便啲。
磯燒豬豬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 03:47 PM   #171
磯燒豬豬
Senior Gamer
嘍囉

註冊日期: May 2008
PSN  IDkitry1023
XBox Live Gamertagkitry
引用:
係喎原來武器工作台有得拆

咁唯一分別係如果大量嘅話, 工作台要逐隻禁拆解, 一次掉一pack野落地只需禁一次
武器同防具都要用唔同工作台,化學工作台就可以整炸藥同各種藥物。
拆野好處係有好多有用原料而係你唔知幾時用得著XD
磯燒豬豬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 06:27 PM   #172
大懶財

庇護工場個阿婆比我說服到佢唔食藥,硬係覺得會食死佢

舊 11-12-15, 06:34 PM   #173
大懶財

引用:
作者: jamcat 查看文章
我好後悔做左呢個任,搞到我升左一半輻射rz

舊 11-12-15, 06:45 PM   #174
jamcat

引用:
作者: 大懶財 查看文章
我好後悔做左呢個任,搞到我升左一半輻射rz
咁最後你做唔做到?
除咗75蚊仲有冇獎品?
舊 11-12-15, 06:47 PM   #175
大覺屋師真
The One

引用:
作者: 大懶財 查看文章
庇護工場個阿婆比我說服到佢唔食藥,硬係覺得會食死佢
我都說服左, 果次仲要紅色成功率無save一take KO左, 但反而想知繼續食會點

相薄

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Fallout 3 神祕人1號 電視遊戲討論版 618 12-02-13 04:34 PM
[多機種] Fallout 3 - Vault GAF輻射難民攻略區 大覺屋師真 攻略及心得交流區 449 06-12-13 04:38 AM
點樣令AVG FREE EDITION 2012唔會彈MOVE TO VAULT的訊息? RPG之鬼 手機資訊/電腦軟硬討論 1 01-06-12 10:09 AM
fallout 3 enilyks PC電腦遊戲討論版 7 10-24-08 01:00 PM
fallout 2 and fallout tastics 西野村中一條河 PC電腦遊戲討論版 2 08-18-03 06:12 PM

現在的時間是 08:21 PM

手機版 | APP版