Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-09-10, 12:52 AM   #1
middledragon
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
兩週年~~~~

跟女友兩週年,特別請左三日假,大家有咩好節目推介呢?
middledragon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-10, 01:29 AM   #2
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: middledragon 查看文章
跟女友兩週年,特別請左三日假,大家有咩好節目推介呢?
你想境內定境外先?
有冇預幾多畢直?

舊 07-09-10, 01:33 AM   #3
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
先去迪迪尼再去夏水禮再去食返餐浪漫餐~!
完滿結束~!
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-10, 02:41 PM   #4
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
恭喜.

最好做一 D 你同佢都有興趣做, 做係兩年來都未做過o既野啦.

舊 07-09-10, 02:48 PM   #5
夢遊
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
我今個月月尾都係 2 週年同埋想訂埋婚~
有冇計仔可以搞得特別 d.
夢遊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 12:54 AM   #6

筆直二千內啦,出境都冇所謂

迪迪尼佢地好鍾意,不過都去過兩次,驚佢會厭
舊 07-10-10, 01:14 AM   #7
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
咁近近地去澳門呢?

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 01:14 AM   #8
綾小路雷太

引用:
作者: Middle 查看文章
咁近近地去澳門呢?
俾你搶左我白

不過二千蚊去唔去到澳門玩三日-3-"

舊 07-10-10, 01:54 AM   #9
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
筆直二千內啦,出境都冇所謂

迪迪尼佢地好鍾意,不過都去過兩次,驚佢會厭
佢地!?

三人同行, 好多野可以玩

舊 07-10-10, 02:28 AM   #10
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
俾你搶左我白

不過二千蚊去唔去到澳門玩三日-3-"
a 剛去完
而家去既話預1500到好高級
但為求住一晚500蚊有找都有
建議500~700蚊到

食下地道小食,晚飯食個炒飯咁
200~300蚊到一個人都夠既

真係睇妳食果度fing得勁唔勁

記住星期1~3先平

舊 07-10-10, 10:26 AM   #11
shiro_b

註冊日期: Mar 2010
雖然前排出左意外....聽聞華僑城不錯
一係去海洋公園,等海獅拎隻介指出來訂婚, 全場拍掌吧
(有得安排的)

舊 07-10-10, 10:33 AM   #12
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: shiro_b 查看文章
雖然前排出左意外....聽聞華僑城不錯
一係去海洋公園,等海獅拎隻介指出來訂婚, 全場拍掌吧
(有得安排的)
兩叉野落到樓?

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 11:11 AM   #13
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

東部華僑城...呢D日子晒死
2年前我3月去~因為果度好空曠有瓦遮頭的地方又不多...差D中暑

澳門如果未去過的話都唔錯的~我上次去BOOK格蘭一晚$278~
格蘭D房係簡單少少~不過D房好大好乾淨(佢地幫我地免費UPGRADE房)~澳門3星酒店是絕對OK的
基本上只要唔入賭場玩幾手的話消費不高

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 11:20 AM   #14
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
上賭船
睇0下好唔好彩,有時會有promotion
我朋友試過hkd1000去7日。日本加韓國包食宿

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 11:34 AM   #15
shiro_b

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
兩叉野落到樓?
海洋公園個好似唔係好貴(某男友人用呢個方法求婚)
我有海洋公園入場劵9折coupon,要就出聲~

舊 07-10-10, 01:59 PM   #16
綾小路雷太

引用:
作者: 咩Feel 查看文章
a 剛去完
而家去既話預1500到好高級
但為求住一晚500蚊有找都有
建議500~700蚊到

食下地道小食,晚飯食個炒飯咁
200~300蚊到一個人都夠既

真係睇妳食果度fing得勁唔勁

記住星期1~3先平
引用:
作者: Hitomi 查看文章
東部華僑城...呢D日子晒死
2年前我3月去~因為果度好空曠有瓦遮頭的地方又不多...差D中暑

澳門如果未去過的話都唔錯的~我上次去BOOK格蘭一晚$278~
格蘭D房係簡單少少~不過D房好大好乾淨(佢地幫我地免費UPGRADE房)~澳門3星酒店是絕對OK的
基本上只要唔入賭場玩幾手的話消費不高
點解我想當年去澳門(仲要去珠海訓)兩日一夜都用左千五.....TZ

舊 07-10-10, 07:21 PM   #17
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

wink

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
點解我想當年去澳門(仲要去珠海訓)兩日一夜都用左千五.....TZ
我分開BOOK酒店同船飛~~
去大陸D旅行社網站BOOK酒店會平過香港BOOK

引用:
作者: jlai 查看文章
上賭船
睇0下好唔好彩,有時會有promotion
我朋友試過hkd1000去7日。日本加韓國包食宿
不過聽講在"地面"活動時間1日都無....?

7日我未試過~~2日1夜賭船就去過一次~~
對於唔賭的我黎講悶到痴線.....

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 01:56 PM   #18

多謝各位意見.

澳門都ok,因為其實佢係澳門出世,好有歸屬感

不過我諗外遊就唔送禮物了...orz
舊 08-10-10, 12:55 PM   #19
拉迪-史加羅

註冊日期: Dec 2006
引用:
多謝各位意見.

澳門都ok,因為其實佢係澳門出世,好有歸屬感

不過我諗外遊就唔送禮物了...orz
禮物唔好唔送!!!比小小心思送份平小小氹下人地~~~唔好慳呢D小錢

論壇跳轉

現在的時間是 10:41 PM

手機版 | APP版