Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-26-08, 11:43 PM   #51
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
講粗口我又無乜所謂
只要知道咩時候講咩時候唔好講就得

反正我除左對屋企人之外同其他人既對話之間都係粗口橫飛

舊 06-26-08, 11:48 PM   #52
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: bid仔 查看文章
你心地善良,對人人都好,更何況係情人呢~
謝謝 但應該冇你想像中咁善良 哈哈
引用:
作者: 赤目黑龍 查看文章
有啲基本嘢係乜嘢年齡都一樣嘅
以100分為滿分
食煙......扣100分
講粗口...扣70分
酗酒...扣50分
爛賭...扣50分
大洗...扣40分
乜都管住晒...扣30分
鐘意動漫遊戲...加30分
溫柔體貼...加30分
乜原來食煙講粗口仲衰過爛賭酗酒..........
我以為人人都覺得爛賭酗酒係最差的
咁我要小心D唔好講粗口

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 11:59 PM   #53
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
咁我要小心D唔好講粗口
唔知點解、好少女人食煙食得好睇,
忽然一支煙拎係手放落口,真係要好鍾意你先至會唔介意

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 01:18 AM   #54
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: frankieccc 查看文章
味道 係咪無体臭就得?
唔係...

引用:
我倒覺得似某女子享某報紙寫的專欄.......但又唔記得作者叫咩名同個題目........
我記得味道唔只係指體臭的
每個人的味道都唔同,男人味、女人味不等如香味、臭味。
如果味道夾,會好HIGH的哦
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 01:21 AM   #55
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
我最討厭我身邊人食煙,同朋友唔同,因為你會對佢一世
粗口我本身都會講,所以唔介意

舊 06-27-08, 01:22 AM   #56
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: Middle 查看文章
我想問
男人食煙就會好睇?
我本身唔食煙
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 01:26 AM   #57
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
我想問
男人食煙就會好睇?
我本身唔食煙
都唔一定。
但之前果句純粹個人對女性同美感而言,
就當係我個人先入為主

舊 06-27-08, 01:44 AM   #58
woodlcw
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
都唔一定。
就當係我個人先入為主
同感
美感真係好重要
[個人]
樣子平凡唔緊要, 但係要識裝扮自己我先會睇上眼
[/個人]
woodlcw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 02:03 AM   #59
bid仔
Banned

註冊日期: Sep 2007
引用:
有D女人食煙食到好野性
好鬼吸引
bid仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 02:05 AM   #60
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
引用:
有D女人食煙食到好野性
好鬼吸引
食到牙黃煙屎牙,唔慌唔野性了

舊 06-28-08, 01:38 AM   #61
拉維絲
男女正常向沒節操女

以下為我的擇偶條件大宗(以結婚為前提):

-孝順
-不煙酒賭
-我不要求是個好人,至少不要是壞人啊Orz

以下為BOUNS POINT(可有可無):

-細心會照顧人
-有幽默感
-年紀不能比我大多於五年(我84年生)
-喜歡動物
-不要喜歡小孩子(逃)

比起身家財產,我更重視一個人的品格修養,會抽煙喝酒賭博的人早就被我標籤成「沒品」,
連朋友也不想跟他們做。

個人特性(?)如下:

-ACG迷&聲迷&米倉千尋迷(喂),但不腐
-獨立,不愛撒嬌,不愛粘人也不愛被人粘
-是個ドS(爆)
-脾氣只對家人發
-討厭人多的地方,如非必要不喜歡出街
-喜歡的戶外活動是羽毛球和游泳
-會也喜歡煮飯,但不算很擅長
-樣貌和身材?別提傷心事了~(爆)
-喜歡動物,討厭小孩子
-不愛化妝打扮,衣著以簡單方便清潔為大宗
-我愛自由,自由愛我~

以上大概就是我的年齡=沒男朋友的歲月的原因吧

拉維絲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-08, 01:40 AM   #62
bid仔
Banned

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 拉維絲 查看文章
以下為我的擇偶條件大宗(以結婚為前提):
引用:
作者: 拉維絲 查看文章

-孝順
-不煙酒賭
-我不要求是個好人,至少不要是壞人啊Orz

以下為BOUNS POINT(可有可無):

-細心會照顧人
-有幽默感
-年紀不能比我大多於五年(我84年生)
-喜歡動物
-不要喜歡小孩子(逃)

比起身家財產,我更重視一個人的品格修養,會抽煙喝酒賭博的人早就被我標籤成「沒品」,
連朋友也不想跟他們做。

個人特性(?)如下:

-ACG迷&聲迷&米倉千尋迷(喂),但不腐
-獨立,不愛撒嬌,不愛粘人也不愛被人粘
-是個ドS(爆)
-脾氣只對家人發
-討厭人多的地方,如非必要不喜歡出街
-喜歡的戶外活動是羽毛球和游泳
-會也喜歡煮飯,但不算很擅長
-樣貌和身材?別提傷心事了~(爆)
-喜歡動物,討厭小孩子
-不愛化妝打扮,衣著以簡單方便清潔為大宗
-我愛自由,自由愛我~

以上大概就是我的年齡=沒男朋友的歲月的原因吧

都有賣點丫,實有市場既
20幾歲仲痴身AA膠,唔係個個都鐘意
bid仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-08, 01:44 AM   #63
拉維絲
男女正常向沒節操女

引用:
都有賣點丫,實有市場既
我的家人都知道我很愛他們,
但他們會抱怨我不跟他撒嬌,有事也不找他們商量(尤其是我姐囧),
還說這樣會沒人要云云......Orz

拉維絲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-08, 10:51 PM   #64
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
有時行街,見到過應該年約半百的男人拖住過二十幾左右的女仔
我會諗佢地係乜野關係,不過都不外乎是情侶/風塵女子同嫖客吧
其實忘年戀之所以成功究竟有乜因素呢?

引用:
都有賣點丫,實有市場既

其實迷acg的女子都有吸引之處...起碼唔怕同鐘意打機的男仔無話題
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-08, 11:05 PM   #65
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
個人覺得男人得閒講幾句粗語,沒有多大問題
但是成日就另計................

至於女人不大鼓勵

舊 06-28-08, 11:28 PM   #66
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
謝謝 但應該冇你想像中咁善良 哈哈

咁我要小心D唔好講粗口
食煙... 影響到個胎架...
就算有日鬼掩眼搵到個食煙既女仔
我都會要求佢結婚前戎

同埋可以食煙既時間密度相比起劈酒既時間密度大好多嘛
我指: 妳可以一日咁多個鐘煙不離手, 但妳冇可能一日咁多個鐘酒不離手嘛

至於粗口嘛..... 雖然本人有宗教信仰
但在我而言, 助語詞者 (個人認為門系助語詞係香港獨有文化, 不應迴避更應正視)
正如有人 (不論男女) 同你講我 你, 佢都唔會即場同我
係咪先?

妳係人前人後識做既, 我就隻眼開隻眼閉, 自我過濾左佢咪算囉
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-08, 11:35 PM   #67
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
都唔一定。
就當係我個人先入為主
個人覺得smoke 得有美感o既九成係熟女.....

一係男人頭得好型/打女, 不過呢D多數出現係電影世界........

現實世界總之食煙就一定BB.........

舊 06-28-08, 11:47 PM   #68
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: sgouki 查看文章

一係男人頭得好型/打女, 不過呢D多數出現係電影世界........
係咪好似呢個MV 咁(不過人地係食雪茄  )

舊 06-29-08, 12:09 AM   #69
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:

現實世界總之食煙就一定BB.........
有一個不幸o既現實你要知, 香港好多女都食煙的
平時出去食lunch, 沿途都好多ol, 後生女係咁煲, office區, 可能女煙民多過男煙民

個人覺得, 女性食煙真係女好肉酸(唔代表男性食就好型)

舊 06-29-08, 12:24 AM   #70
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: ELT 查看文章
平時出去食lunch, 沿途都好多ol, 後生女係咁煲, office區, 可能女煙民多過男煙民

我反而少見食煙既女仔喎 (我諗6:4~7:3左右啦@@)

唔通我真係咁好彩?
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-08, 12:30 AM   #71
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
係咪好似呢個MV 咁(不過人地係食雪茄  )
原來 中大 是女皇控......

引用:
作者: ELT 查看文章

樓下成日見到啦, 有幾不幸姐, 又吾係全部都食, 做人要樂觀D..

舊 06-29-08, 12:37 AM   #72
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
原來 中大 是女皇控......
想當年、即係八、九年前、見到呢個MV ,
係會覺得王敏德夫人演得好有風格,
但而家就已經唔會咁覺得 ~___~
我從來無將「女皇控」作為擇偶條件,無呀~~~

論壇跳轉

現在的時間是 04:43 PM

手機版 | APP版