Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-07-14, 12:47 PM   #126
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: T.K. 查看文章
唔好講到咁白啦,未買架
SORRY 下次留意番

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-14, 03:18 PM   #127
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
平安
應該無死吧,聽槍聲轉彎就到現場,口又無鮮血,傷口又未睇;照睇下期fever揭開衫檢查順手抽水時,會俾平安大大力刮

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-14, 05:31 PM   #128
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 628 查看文章
我會用純支持港漫心態去比錢!
雖然鐵將故事都唔算係好好
但對比玉記出品,係故事同畫面同超一班啦
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-14, 01:35 AM   #129
Terri
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2007
想不到我偶像落比桑便有睇武神系列,肥良畫什麼海虎動畫前就建議先看大師作品 (純粹玩笑
Terri 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-14, 02:16 AM   #130
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 遊戲人間 查看文章
龍少又痴盛品儒出GAME 套機械人又要"中国制造", 雖然搵食既野好難講, 但本書我pass硬.
老實說, 我都唔係好鐘意佢咁攪, 但就現實來說, 香港漫畫在本土市場係已經玩完(鐵將咁既質素真係唔應該只值一萬書), 唔試大陸市場, 唔通你叫佢去試日本/美國市場? (台灣/東南亞佢應該已經試左)

我就點都會買一期睇下佢"媚內"到咩程度再決定

此篇文章於 08-09-14 02:22 AM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-14, 10:09 AM   #131
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
如果佢隻機械人係好Low tech,好山寨
就可能好睇

或者人地D 機械人係獨立一隻有AI,主角機要人穿著(山寨IRON MAN XD)

此篇文章於 08-09-14 10:12 AM 被 信長 編輯。
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-14, 11:16 AM   #132
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
今期o既平安姐妹丼, 慎入啦
真係提平安家姐, 又得到碎片力量, 唔通能力係召喚家姐替身?
另外雷洛同卡楚斯打鬥好似軍佬對蘇聯佬咁

大જિંગ
大징

此篇文章於 08-14-14 01:48 PM 被 D.K. 編輯。
D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-14, 01:23 AM   #133
gingq7

柴榮

此篇文章於 08-20-14 05:27 PM 被 gingq7 編輯。
舊 08-18-14, 03:51 PM   #134
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
《地中海最後一程》精采預告~陳浩南出場!

邊個想睇佢

由手機版發出

此篇文章於 08-18-14 03:59 PM 被 凍檸茶 編輯。
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-14, 04:14 PM   #135
gingq7

劍橋又開新書?
舊 08-20-14, 09:41 AM   #136
凍檸茶
The One
青龍使用者

牛佬係咪傻咗,.
而家唔係信我, 下期便很勁,
係信我, 下期預告便很勁
由手機版發出
舊 08-20-14, 03:25 PM   #137
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
地中海你係死就快D死啦
仲要比成輯佢開無雙,一係你開個地中海傳由頭打到尾咪算

舊 08-20-14, 03:51 PM   #138
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
牛佬係咪傻咗,.
而家唔係信我, 下期便很勁,
係信我, 下期預告便很勁
由手機版發出
呢招行左好耐喇啵
好多時牛佬的話比果期內容更精彩

不過今輯堅悶
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-14, 04:02 PM   #139
凍檸茶
The One
青龍使用者

秋哥打18區可以拖一年半載几年十輯
地中海打一輯唔過分
由手機版發出
舊 08-21-14, 10:13 AM   #140
T.K.
很黃很暴力

火武報左妻仇未?呢個又係十年,林過雲真正潛左水

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-21-14, 01:16 PM   #141
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
火武報左妻仇未?呢個又係十年,林過雲真正潛左水
火武輸左啦~
不過老婆就醒番~
e+乜仇佢都唔記得架喇~
到佢老豆同執笠棠打生抽王加暴力王~
希望真係打得完~之後打下其他社團啦~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-14, 02:14 PM   #142
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
火武輸左啦~
不過老婆就醒番~
e+乜仇佢都唔記得架喇~
到佢老豆同執笠棠打生抽王加暴力王~
希望真係打得完~之後打下其他社團啦~
完全睇得明你講明
即係將個預知夢砍掉重練?
由手機版發出
舊 08-21-14, 02:19 PM   #143
T.K.
很黃很暴力

火武佢老婆唔係佢拔線親手殺左?a

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-21-14, 02:48 PM   #144
凍檸茶
The One
青龍使用者

彤彤乜事, 都已經唔記得

反而十五少o個几期, 我仲記得
由手機版發出
舊 08-21-14, 02:58 PM   #145
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
火武佢老婆唔係佢拔線親手殺左?a
無呀~一直收埋左佢ja ma~
點知後尾比人發現左~
之後迫火武即埸同生抽打~輸鬼埋~
但打輸果下~彤彤又醒左~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-14, 03:13 PM   #146
T.K.
很黃很暴力

我近一年都無睇,剩係有印象火武返華興前,係彤彤床前話與其要妳一世係床,不如俾妳好走,跟著又話去報仇

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-21-14, 05:40 PM   #147
T.K.
很黃很暴力

非凡大帥俏局長

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-22-14, 10:57 AM   #148
凍檸茶
The One
青龍使用者

獨眼鬼刀伊文華
由手機版發出
舊 08-22-14, 11:18 AM   #149
T.K.
很黃很暴力

咁樣破騎乘,牛佬真係當大家唔識野

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-26-14, 02:41 PM   #150
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
咁樣破騎乘,牛佬真係當大家唔識野
睇過少少UFC, 騎乘係連手都夾住, 唔會有機會用手推開

另外蛇貓門幾時先肯出王小鷹, 好悶呀

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第玖回 ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1003 06-21-14 03:02 PM
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第捌回 ≪完≫ ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1010 11-08-13 02:04 PM

現在的時間是 03:37 AM

手機版 | APP版