Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 
影音館>BD討論區 (05)
Led Mirage 11:22 PM 11-04-14
想問問大家知唔知邊到有 魔戒三部曲特別加長版BD(有中字幕)賣?
HON HON 07:36 AM 11-05-14
作者: Led Mirage:
想問問大家知唔知邊到有 魔戒三部曲特別加長版BD(有中字幕)賣?
落德發睇下有無吧.
Led Mirage 10:03 PM 11-05-14
星六去望望先
Led Mirage 10:57 PM 11-07-14
買到了,thx
HON HON 11:10 PM 11-07-14
作者: Led Mirage:
買到了,thx
日後有咩BD搵唔到, 落德發搵搵先, 多數都有好結果.
Rance 04:23 PM 11-18-14
痴線究竟咩原因香港版哈比人加長版要出咁少貨?
第二集四圍都係得返DVD同爛鬼公仔版,見得利個FACEBOOK話第一集十二月再版叫人去訂,咁咪去德發問下,佢重笑鬼我話一定唔會返出,返到屋企咪上去佢FACEBOOK度嘈佢四圍都話唔會返出,第二朝佢成個POST DEL 左...

美版係咪咩字幕都無架?
HON HON 10:22 PM 11-18-14
作者: Rance:
痴線究竟咩原因香港版哈比人加長版要出咁少貨?
第二集四圍都係得返DVD同爛鬼公仔版,見得利個FACEBOOK話第一集十二月再版叫人去訂,咁咪去德發問下,佢重笑鬼我話一定唔會返出,返到屋企咪上去佢FACEBOOK度嘈佢四圍都話唔會返出,第二朝佢成個POST DEL 左...

美版係咪咩字幕都無架?
美版多數實有英字....

港版... 算啦.
陸奧 貴志 05:07 PM 12-10-14
頂....美版轟天猛將3有DOLBY ATMOS,港版得TRUE HD....
C.Ryo 05:29 PM 12-10-14
expendable 3..... disposable 片一套,有鴨毛都無用
陸奧 貴志 05:48 PM 12-10-14
作者: C.Ryo:
expendable 3..... disposable 片一套,有鴨毛都無用
試機用....買都係含淚o個隻

我屋企附近冇租碟舖咋,有我租算

ps:我未買既
C.Ryo 09:00 AM 12-23-14
Gravity 出新版BD有ATMOS不過冇3D
HON HON 02:22 PM 12-23-14
作者: C.Ryo:
Gravity 出新版BD有ATMOS不過冇3D
遲下應該會出返鴨毛+3D...

不過... 查實HK家庭有幾多人係玩得掂鴨毛?
我覺得... 好把鬼.
陸奧 貴志 02:38 PM 12-23-14
作者: HON HON:
遲下應該會出返鴨毛+3D...

不過... 查實HK家庭有幾多人係玩得掂鴨毛?
我覺得... 好把鬼.
依家可以用向天既喇叭黎玩算易玩好多....唔使掛天花版
Marco 03:08 PM 12-23-14
鴨毛……我連 5.1 冇得玩,地方細到命都冇
如果係鴨毛 Gravity 的話真係等出埋 3D 先入了
HON HON 05:33 PM 12-23-14
作者: 陸奧 貴志:
依家可以用向天既喇叭黎玩算易玩好多....唔使掛天花版
但講真, 要玩得好發揮....

真係要個廳較為大, 屋企人又唔反對至掂囉.
陸奧 貴志 10:53 PM 01-01-15
http://www.amazon.co.jp/gp/product/B...d_i=3351064051

抵玩到核爆(我指右手邊16號貨既價....)
HON HON 12:30 PM 01-02-15
http://www.amazon.co.jp/gp/product/B...d_i=3351064051

抵玩到核爆(我指右手邊16號貨既價....)
即係幾錢抵玩呢?

我見SINO地庫賣垃圾嗰間有其中兩隻賣.
陸奧 貴志 04:15 PM 01-02-15
即係幾錢抵玩呢?

我見SINO地庫賣垃圾嗰間有其中兩隻賣.
尋晚篤成set 9980羊(amazon計我67算6xx )
HON HON 04:35 PM 01-02-15
尋晚篤成set 9980羊(amazon計我67算6xx )
9980... 扣埋稅...IC.

佢計你67啫, 唔代表你張CREDIT CARD或PAYPAL計你同RATE架.
Squaresoft 04:00 PM 01-03-15
以HKD 交易計67算吧.
HON HON 12:52 PM 01-04-15
作者: Squaresoft:
以HKD 交易計67算吧.
for reference only.
rorimoe 06:31 PM 01-04-15
for reference only.
Amazon 可以揀用港元結算(通常個rate會差過信用卡)
陸奧 貴志 07:29 PM 01-04-15
作者: rorimoe:
Amazon 可以揀用港元結算(通常個rate會差過信用卡)
我覺得又唔係買一萬幾千野,差少少都算喇
rorimoe 10:12 AM 01-05-15
其實rate唔係最大concern
而係用港元結算賺唔到信用卡海外簽賬優惠(HSBC 11倍獎賞錢)
由手機版發出
HON HON 10:31 AM 01-05-15
作者: rorimoe:
其實rate唔係最大concern
而係用港元結算賺唔到信用卡海外簽賬優惠(HSBC 11倍獎賞錢)
由手機版發出
我都無理呢D優惠既...HAHA
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 

返回主題版面