Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-10-13, 12:35 PM   #1826
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: tommy_2012 查看文章
想問Delivery Estimate Thursday, December 12, 2013 - Monday, December 16, 2013 by 8:00pm
係咪姐係呢幾日送到黎
定係指出貨?
引用:
作者: oldletter 查看文章
預計送到
而且佢係寫最遲既日子.

可能會仲早D到.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 01:18 PM   #1827
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: rwtk 查看文章
count me in.

but is it ebay or amazon?
呀係喎, 係ebay

引用:
作者: ahleung 查看文章
而且佢係寫最遲既日子.
可能會仲早D到.
amazon都預得好鬆d時間, 我地頭輪早預計日期成四日 依家諗番果日嘅心情仲係好興奮

依家跌多d希望多d人入機多d hk player啦

相薄

此篇文章於 12-10-13 01:21 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 01:23 PM   #1828
tommy_2012
Junior Member

註冊日期: Jan 2012
睇返RECORD
原來AMAZON今日開左成9個鍾
睇黎黎愈多貨
tommy_2012 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 02:48 PM   #1829
ahleung
The One
Bannnned

香港係咪未用到smartglass? 我試左幾次都話駁唔到主機.
(我覺得佢只係嘗試緊駁去我部360)

此篇文章於 12-10-13 03:00 PM 被 ahleung 編輯。
舊 12-10-13, 02:52 PM   #1830
lamdog123

註冊日期: Feb 2012
心大心細中

PS4定XO

呢排睇YOUTUBE PS4 XO 畫面對比,都係XO岩心水多D, PS4 D畫面好似淡色好多,

自己又仲有一年XBOX金會員,

但係D FD又玩PS多D,

R頭中
lamdog123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 02:55 PM   #1831
八仙果
God of Gamer
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: lamdog123 查看文章
心大心細中

PS4定XO

呢排睇YOUTUBE PS4 XO 畫面對比,都係XO岩心水多D, PS4 D畫面好似淡色好多,

R頭中
畫面我反而係其次。
online 就 xbox one 穩定點,
但 PS plus 的 free games 又幾吸引我。

所以兩部買晒啦!

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 02:59 PM   #1832
ahleung
The One
Bannnned

引用:
心大心細中

PS4定XO

R頭中
你計畫面就應該買PS4.
PS4機能勁D, 畫面好D (解像度, framerate), 相信都無需爭辯.
色水呢D我覺得係小問題o者. 有D game可能有得校添.

買XBONE最好都係你有game想玩, 或者鐘意佢某D功能 (例如multitasking, 錄影片段剪輯功能).
為畫面買我怕你會後悔.
舊 12-10-13, 03:10 PM   #1833
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
心大心細中

PS4定XO

R頭中
睇你會唔會成日同fd 玩,如果會就夾返佢地
如果唔會就睇下有邊隻獨佔岩玩就出邊部

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 03:10 PM   #1834
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
引用:
作者: ahleung 查看文章
香港係咪未用到smartglass? 我試左幾次都話駁唔到主機.
(我覺得佢只係嘗試緊駁去我部360)
XB1版smartglass係另一個software黎
目前香港賣場未有,去美國賣場down左可以照用

舊 12-10-13, 03:41 PM   #1835
ZEROBO
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDx360
XBox Live GamertagHK360
正常會藉... 應在xboxOne renew好定在xbox360 renew好?
我重有好多3月咭

此篇文章於 12-10-13 03:44 PM 被 ZEROBO 編輯。
ZEROBO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 03:56 PM   #1836
Takushi

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: ZEROBO 查看文章
正常會藉... 應在xboxOne renew好定在xbox360 renew好?
我重有好多3月咭
Do it with your Hk 360 account , it will bring over to one
Takushi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 04:43 PM   #1837
RS 200

PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:
心大心細中

PS4定XO

R頭中
兩部都買晒囉,又唔係要你揀老婆只可以揀一個...
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 06:16 PM   #1838
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
引用:
作者: RS 200 查看文章
同意
可以一個做老婆,另一個做情人
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 06:38 PM   #1839
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: RS 200 查看文章
老婆都唔只可以揀一個啦而家,不過通常就會前後腳咁啦,例外都有O架。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 06:58 PM   #1840
tommy_2012

想問下深水埗邊間買變壓器好?
淨係for xb1 500W夠唔夠用
舊 12-10-13, 07:01 PM   #1841
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
華輝喇。

跟大隊買 star 無錯。

500w 夠晒插2部有凸

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 07:03 PM   #1842
ahleung
The One
Bannnned

引用:
引用:
作者: rokuna 查看文章
華輝喇。

我只係300W, 玩落無問題.
舊 12-10-13, 07:07 PM   #1843
tommy_2012

引用:
華輝喇。

未買過, 大約幾錢度
THZ
舊 12-10-13, 07:21 PM   #1844
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
未買過, 大約幾錢度
THZ
2-300左右

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 09:56 PM   #1845
D-Joe
Game Master

PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
港版係咪廣東話先
http://www.techbang.com/posts/16053-xbox-one-in-tw

舊 12-10-13, 11:31 PM   #1846
仁魂

註冊日期: Jul 2005
Wii U IDYanwin
3DS Friend Code1676 3830 1057
PSN  IDYanwin
XBox Live GamertagYanwin
有無師兄試過Upload Video去SkyDrive? 我Upload了,但在SkyDrive找不到....
仁魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 12:26 AM   #1847
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: 仁魂 查看文章
有無師兄試過Upload Video去SkyDrive? 我Upload了,但在SkyDrive找不到....
我有 , 不過一UP完就會見到架WO . 無論係XBOX ONE同電腦都睇到
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 03:07 AM   #1848
LKC

註冊日期: Nov 2006
引用:
華輝喇。
agree
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 09:33 AM   #1849
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
ie, youtube, facebook 洗唔洗都要金會員先用到?
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 11:10 AM   #1850
ahleung
The One
Bannnned

有system update.
如果你部機嚮香港時間今朝9點係開住, 或者in standby mode, 你下次熄機時佢就會開始install.
否則, 你要等多兩日先有得download.

http://majornelson.com/2013/12/10/xb...system-update/

Addresses SmartGlass issues for some users when coming in and out of connected standby
Addresses multiplayer issues for some users when re-joining games
Addresses issues with inconsistent notifications for some users
Addresses dashboard performance for some users
Offers improvements for Xbox One’s TV, system update, and content update services for scaling over time
Updated wireless networking driver to improve connectivity issues for some users

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 03-13-14 01:25 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 01-18-14 09:47 AM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 05:20 PM

手機版 | APP版