Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-03-13, 02:08 PM   #526
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
話時話, 剛試左意大利amazon好似又可以送海外了, 真係玩野喎
而有D就唔送嘅依然唔送, 如西班牙.
訂多次TRY TRY
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-13, 05:08 PM   #527
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
GAME呢d香港實返到唔急去訂住
部機一日未話出貨都繼續擔心

此篇文章於 11-03-13 05:11 PM 被 oldletter 編輯。
oldletter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-13, 05:54 PM   #528
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
溫馨提示:

M$話所有game都會day1提供download版.
唔block IP, 只要你有方法俾到錢, 就可以買可以download.

問題就係點俾錢.
香港未正式推出, 你原本個香港account可能上唔到賣場 (因為未有香港XBONE賣場)
咁就要用外國account買, 唔知用唔用到paypal or 買唔買到當地預付卡.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-13, 06:00 PM   #529
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: ahleung 查看文章
溫馨提示:

唔block IP, 只要你有方法俾到錢, 就可以買可以download.

問題就係點俾錢.
香港未正式推出, 你原本個香港account可能上唔到賣場 (因為未有香港XBONE賣場)
咁就要用外國account買, 唔知用唔用到paypal or 買唔買到當地預付卡.
我開頭都有諗過買DL版 , 不過佢個HDD無得換又得500GB好快打爆
舊 11-03-13, 06:12 PM   #530
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
引用:
作者: ahleung 查看文章
溫馨提示:

問題就係點俾錢.
當地預付卡去amazon即場買online code咪得

引用:
話時話, 剛試左意大利amazon好似又可以送海外了, 真係玩野喎
而有D就唔送嘅依然唔送, 如西班牙.
咁你點決定,因為意大利運費平D,不過有"前科"(雖然又唔代表法國就一定安全)

此篇文章於 11-03-13 06:17 PM 被 D-Joe 編輯。
D-Joe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-13, 07:20 PM   #531
now_loading
God of Gamer
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
http://chinese.engadget.com/2013/11/...nect-data-use/
Microsoft 聲明 Xbox One 和 Kinect 2.0 會用你的資訊來做什麼

在現今這個網絡霸權的年代,很多人都會關心與網絡有關的產品或公司會怎樣使用自己的個人資訊,當產品是有鏡頭時,用戶便會變得更怕怕,當中 Xbox One 和 Kinect 2.0 會以用戶資訊來做什麼是不少玩家的焦點。Microsoft 在官網的 Xbox 私隱聲明中列出它們有什麼會做,有什麼不會做。

其中,由 Kinects 2.0 所送到 Xbox One 的資訊永遠不會(經網絡)離開遊戲機,例如在「Expressions」(表情辨認)功能之中,有關表情只會用作操作遊戲,不會辨別出玩家的身份,而且在有關遊戲環節完結之後便會被銷毀。另外,不放心的用戶也可以自行進入系統設定中手動刪除所有緩存數據。聲控功能當中,玩家的語音指令會被傳送到 Microsoft 作分析以改善服務,玩家可隨時設定不傳送。最後,有什麼情況下他們會將玩家的資訊跟第三方分享呢?就是玩家在服務條款中同意分享的東西,而且在法律的框架下,他們有可能將資訊交予執法機構協助調查。
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-13, 08:08 PM   #532
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: D-Joe 查看文章
咁你點決定,因為意大利運費平D,不過有"前科"(雖然又唔代表法國就一定安全)
意大利平D, 但法國果邊預計時間快d, 不過預計時間都不能作準嘅, 最後cancel左法國果邊
如佢又玩野就算啦, 我都係玩野兩邊走姐

相薄

此篇文章於 11-03-13 08:10 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-13, 08:26 PM   #533
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
意大利平D, 但法國果邊預計時間快d, 不過預計時間都不能作準嘅, 最後cancel左法國果邊
我留守法國
舊 11-03-13, 08:48 PM   #534
D-Joe
Game Master

我都留守法國算,又出事先試多次意大利

舊 11-03-13, 09:12 PM   #535
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
你係咪買機同forza?如果係就意大利平好多wo,如果唔係想儲齊day one三寶我都會買forza套裝
舊 11-03-13, 09:21 PM   #536
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
我都留守法國算,又出事先試多次意大利
我補多條意大利飛,而家歐美三國三張單
舊 11-03-13, 10:16 PM   #537
Takushi
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: taikin0901 查看文章
What happen if all three ship ? lol
Takushi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-13, 10:52 PM   #538
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: Takushi 查看文章
What happen if all three ship ? lol
美國ship左就收到拎去退,另外兩個就睇吓會唔會cut單啦,兩個都唔cut就臨近出貨先cut法國,因為意大利平500蚊
舊 11-03-13, 11:07 PM   #539
rwtk

註冊日期: Jul 2007
引用:
你係得既

其實us amazon 係ship 香港ga, 但一定要晨早搞,不可臨出先搞。之前有些美國限定我都係咁入。
rwtk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-13, 11:13 PM   #540
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: rwtk 查看文章
你係得既

其實us amazon 係ship 香港ga, 但一定要晨早搞,不可臨出先搞。之前有些美國限定我都係咁入。
係?佢一開訂我試過唔ship我先轉去best buy訂寄去屋企人度,不過最想都係意大利成功買到,因為大家都係220v ,美版始終要拖牛
舊 11-03-13, 11:28 PM   #541
rwtk

註冊日期: Jul 2007
引用:
係?佢一開訂我試過唔ship我先轉去best buy訂寄去屋企人度,不過最想都係意大利成功買到,因為大家都係220v ,美版始終要拖牛
雖然我都係bestbuy買機,但我覺得佢地好唔user friendly. 俾海外人結數又唔肯郵出來,要有性格就索性好似gamestop咁,乜海外單都唔受啦!

話時話,gamestop有時有D限定都幾吸引
rwtk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-13, 11:44 PM   #542
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: rwtk 查看文章
雖然我都係bestbuy買機,但我覺得佢地好唔user friendly. 俾海外人結數又唔肯郵出來,要有性格就索性好似gamestop咁,乜海外單都唔受啦!

話時話,gamestop有時有D限定都幾吸引
原來會咁架?因為我用美國信用卡比錢所以無留意添 . 今年THANKSGIVING唔知有咩好野執呢
舊 11-04-13, 12:33 AM   #543
Takushi

註冊日期: Dec 2005
引用:
Yah , I want eur version because if that too
Takushi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-13, 09:27 AM   #544
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:

你係咪買機同forza?如果係就意大利平好多wo,如果唔係想儲齊day one三寶我都會買forza套裝
yes,連day one forza,一樣用最快果隻,意大利平hkd350左右. 冇辦法吾轉過去啦

相薄
舊 11-04-13, 11:06 AM   #545
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
yes,連day one forza,一樣用最快果隻,意大利平hkd350左右. 冇辦法吾轉過去啦
但係隻forza應該係dl版,你唔收藏實體?
舊 11-04-13, 12:19 PM   #546
大覺屋師真
The One

引用:
但係隻forza應該係dl版,你唔收藏實體?
wa真係無留意喎依樣,以為係碟版喎. 非dayone/限定先係碟?

相薄
舊 11-04-13, 12:22 PM   #547
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
引用:
wa真係無留意喎依樣,以為係碟版喎. 非dayone/限定先係碟?
連機Bundle既就係download版

舊 11-04-13, 12:29 PM   #548
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
我都係呢個原因所以訂FIFA 版,因為我要三寶砌個大X
舊 11-04-13, 12:29 PM   #549
D-Joe
Game Master

Btw如果次世代打算玩下載版的話,amazon美國可以買pre-paid卡既online code(起碼要買到港版賣場出黎,或者有時美國有而香港冇又可以去果度買)

http://www.amazon.com/Xbox-Gift-Card.../dp/B00F4CEHNK

舊 11-04-13, 12:36 PM   #550
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
Btw如果次世代打算玩下載版的話,amazon美國可以買pre-paid卡既online code(起碼要買到港版賣場出黎,或者有時美國有而香港冇又可以去果度買)

http://www.amazon.com/Xbox-Gift-Card.../dp/B00F4CEHNK
Thx sharing , 不過如果佢唔支援外置HDD我應該多數玩實體

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 03-13-14 01:25 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 01-18-14 09:47 AM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 07:33 PM

手機版 | APP版