Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-28-16, 06:08 PM   #2351
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
得2千幾石冇得抽得個睇字,新主線應該都係派得幾百石
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-16, 06:34 PM   #2352
minazuki
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
有石都唔抽啦
仲低機率過普通pool抽pick up
射下銀券算
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-16, 07:07 PM   #2353
Celes

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
1.35%
ワロタオワタ
真係駛唔駛咁孤寒⋯⋯得5000石聽日博一舖

舊 12-28-16, 07:16 PM   #2354
ShinDou

唔係7.5%咩﹖
舊 12-28-16, 07:18 PM   #2355
minazuki

引用:
作者: ShinDou 查看文章
唔係7.5%咩﹖
6星7.5
但AF得1.35
舊 12-28-16, 07:19 PM   #2356
minazuki

跌飾機率係咪改左
而加成日連續跌幾次金先得1次銀
舊 12-28-16, 07:20 PM   #2357
minazuki

2張銀券中左Rufus
舊 12-28-16, 07:24 PM   #2358
ShinDou

其實係咪課過金會加中獎率﹖XD

我已經好耐冇中過好野了

挑戰果度我由第1日已經覺唔易跌,感覺上得4,5成係金
舊 12-28-16, 07:30 PM   #2359
minazuki

引用:
其實係咪課過金會加中獎率﹖XD

我已經好耐冇中過好野了

挑戰果度我由第1日已經覺唔易跌,感覺上得4,5成係金
唔會
聖誕pool我射左幾張銀5星都冇
舊 12-28-16, 07:46 PM   #2360
ShinDou

幾張銀5星都冇唔係正常咩﹖銀紙我好似射左廿張都有,都係出3,4星
舊 12-28-16, 08:30 PM   #2361
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
幾張銀5星都冇唔係正常咩﹖銀紙我好似射左廿張都有,都係出3,4星
冇人話唔正常,只係課亦唔會有優待,唔信你課下

舊 12-28-16, 08:42 PM   #2362
minazuki

不妨一貼再貼

STEP1 垃圾
STEP2 垃圾
STEP3 6星 Silmeria x 1
STEP4 6星 灼弓、buff神劍
STEP5 垃圾
STEP6 垃圾
STEP7 帝劍

STEP8 炎劍

紅字為課金
舊 12-28-16, 08:43 PM   #2363
ShinDou

暫時打機仲係0課 XD 不過好似打咩GAME都成日抽垃圾,睇住其他人成日抽到好野 XD

帝劍勁喎,我覺得勁過智杖,暫時隻GAME都係物理人/招最勁
舊 12-28-16, 09:15 PM   #2364
神人ではない!新人だ

引用:
暫時打機仲係0課 XD 不過好似打咩GAME都成日抽垃圾,睇住其他人成日抽到好野 XD

帝劍勁喎,我覺得勁過智杖,暫時隻GAME都係物理人/招最勁
…佢一野8STEP都抽38000石,你好似佢咁抽應該已經上咝神檯

舊 12-28-16, 09:18 PM   #2365
ShinDou

我咁耐都未試過有咁多石,係之前有期乜都冇抽儲左2萬幾石,之後1開周末保底6星已經連續俾佢呃晒了,抽埋晒D垃圾杖,好似自從開左6星保底之後就狂中垃圾
舊 12-28-16, 09:37 PM   #2366
minazuki

上呢度算好
上twitter、2ch果的,11抽5-6把6星都有
我玩咁耐最多先同時有2把6星

e.g. (同一條友黎)

此篇文章於 12-28-16 09:39 PM 被 minazuki 編輯。
舊 12-28-16, 09:41 PM   #2367
ShinDou

11連有5,6把6星咁堅﹖

我都係最多2把

唔怪得成街技5石抽特效啦
舊 12-28-16, 09:47 PM   #2368
minazuki

引用:
11連有5,6把6星咁堅﹖

我都係最多2把

唔怪得成街技5石抽特效啦
Silmeria Pool 3000石
http://imgur.com/WTj1Uh0
舊 12-28-16, 09:53 PM   #2369
神人ではない!新人だ

這些機會…

舊 12-28-16, 10:17 PM   #2370
Celes

係咪抽緊唔同game...orz

不過唔排除做媒引人入局⋯⋯

舊 12-29-16, 05:04 PM   #2371
minazuki

的金已經換哂
打返前夜級

之前計錯數,計左掛到16棵而唔係掛完16棵
要掛完16棵要換多幾個300銀先得。
舊 12-29-16, 05:49 PM   #2372
Celes

中伏!射左7銀5000石都中唔到王女,註定同佢無緣⋯⋯王女前後用左我15000-20000石 T.T

舊 12-29-16, 05:59 PM   #2373
minazuki

引用:
作者: Celes 查看文章
中伏!射左7銀5000石都中唔到王女,註定同佢無緣⋯⋯王女前後用左我15000-20000石 T.T
心表同情
我繼續留石等下次必中Step算…
舊 12-29-16, 08:28 PM   #2374
神人ではない!新人だ

5銀+5000石召喚王女失敗
…不過有安慰獎

此篇文章於 12-29-16 08:31 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-16, 11:39 PM   #2375
ShinDou

掛到15本了,其實係咪已經拎晒6星凸石﹖

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 07:08 PM

手機版 | APP版