Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 43 83 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 103 143 193  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
柚原このみ 06:28 PM 12-25-17
作者: maxwaver:
太多人排先唔想打……
係日本就算秋葉原GIGO呢d重鎮其實都唔會排幾十人…
香港打一局要等兩個鐘con機又貴左真係你玩埋我個份

[COLOR="White"]反而我想知已經幾百戰但勝率得四成or以下既咩心態[/CLOR]
利申:7百幾戰得4成6,全部香港打 /
我認久唔久玩埋d完全唔岩手型既野
一日打得十幾場但輸成10局都試過
羽天翔 08:48 PM 12-25-17
請問一下
如果想玩要點開卡?
聽講今集唔洗開君主卡
但要用AIME/香蕉卡
邊到先有得買?
maxwaver 09:48 PM 12-25-17
作者: 柚原このみ:
利申:7百幾戰得4成6,全部香港打 /
我認久唔久玩埋d完全唔岩手型既野
一日打得十幾場但輸成10局都試過
con機夠打多局我覺得真係肉痛wor...
另外排咁耐一日打十幾場咪即係丟哂成日入機鋪
琴日兩個鐘多d打左三局已經覺得好累,太嘈
3headmonkey 10:51 PM 12-25-17
呢2日假期鑽荷都只係排5個以內. 高峰期已過!

>但要用AIME/香蕉卡
>邊到先有得買?
唱錢處咪有得賣!
柚原このみ 11:34 PM 12-25-17
作者: maxwaver:
con機夠打多局我覺得真係肉痛wor...
另外排咁耐一日打十幾場咪即係丟哂成日入機鋪
琴日兩個鐘多d打左三局已經覺得好累,太嘈
錢唔講,睇返手機三國point肯定打左過萬銀(計埋平時印咭果d)
果時未有解任又未有公會
自己要con機打緣打咭可以快少少
係而家方便得濟姐
其實之前都無咁得人驚
朝早落去打到三四點都打到三十幾場
間中輪陣抖下其實ok的
羽天翔 12:00 AM 12-26-17
作者: 3headmonkey:
呢2日假期鑽荷都只係排5個以內. 高峰期已過!

>但要用AIME/香蕉卡
>邊到先有得買?
唱錢處咪有得賣!
thank!
darkvolver 10:45 AM 12-26-17
荷記有得玩?轉頭睇下先

Sent from my iPhone using Gaforum
kev00269270 01:52 PM 12-26-17
去荷記+1
最少空氣好好多
darkvolver 02:25 PM 12-26-17
作者: kev00269270:
去荷記+1
最少空氣好好多

但有d焗

Sent from my iPhone using Gaforum
番薯勤 08:38 PM 12-26-17
作者: 傑斯特:
由一開始4個到依家8個場
點都等快左架啦

新場又少人
都唔駛再去MK 荃灣睇D人兩邊排咁煩
而家有邊8個場有得玩
港島有冇
傑斯特 10:31 PM 12-26-17
作者: 番薯勤:
而家有邊8個場有得玩
港島有冇
https://location.am-all.net/alm/location?gm=76&at=1002
MR.CD-ROM 12:35 AM 12-27-17
港島個場我諗應該最少人
MR.CD-ROM 12:38 AM 12-27-17
其實副將器真係影響好大既?
我見三個同色既都好貴丫
LR猫 10:40 AM 12-27-17
作者: MR.CD-ROM:
我見三個同色既都好貴丫
因為散色嘅好似可有可無
三個同色嘅就差唔多成個大半個主將器咁
MR.CD-ROM 10:52 AM 12-27-17
漢嗚貂蟬咩將器最好?
智兵兵兵 OR 兵兵兵兵?

仲有個舞效果係淨計開始跳個下個漢嗚
OR
跳緊仲可以加上去?
MR.CD-ROM 11:00 AM 12-27-17
作者: LR猫:
因為散色嘅好似可有可無
三個同色嘅就差唔多成個大半個主將器咁
SR散色將器可以直接就執到
有無咁悲呀
仲有如果用揭示版換卡,副將器確認唔到嗎?
張飛後代 11:11 AM 12-27-17
綠川花示範影片by蟻恢

kev00269270 11:25 AM 12-27-17
正路都係夾暴虐

見D人打5枚
其實可能4枚都得

暴虐 花尚香 張燕 劉謠
大大力攻城
唔一定要用combo
3headmonkey 11:27 AM 12-27-17
我見三個同色既都好貴丫
副將器的影響就如wiki所寫的百份比咁上下, 唔會話散色無影響, 同色就一定好 d,
散色與同色都係視乎你覺得佢有無用,
簡單 d 咁諗, 有d 玩家一日打過百場, 咪會覺得俾幾舊水買好抵, 除返每場成本真係好低好低..
如果係休閒玩家, 一星期先打唔夠5場, 對佢黎講每場成本好高!
值唔值就真係睇人jee!
psidef 01:21 PM 12-27-17
副將器的影響就如wiki所寫的百份比咁上下, 唔會話散色無影響, 同色就一定好 d,
簡單 d 咁諗, 有d 玩家一日打過百場, 咪會覺得俾幾舊水買好抵, 除返每場成本真係好低好低..
如果係休閒玩家, 一星期先打唔夠5場, 對佢黎講每場成本好高!
我諗比較有明顯分別嘅係, 一啲主將器冇速度上升嘅騎兵, 有冇3藍可以跑入爛地時keep住個突擊波咁.
番薯勤 01:23 PM 12-27-17
港島個場我諗應該最少人
北角個個真係好山卡啦

綠同黃唔知差幾遠

但3紅同3藍同散色比好感覺到威力
b_boy 02:13 PM 12-27-17
全部同色效果同主/特技比較
副/主
活=1/2
兵=3/4
速=0.9

NOW 3個=+1.8%(之前2.64%), 特技係乘, 約1.1倍多DD

GUSTAV 10:49 AM 12-28-17
大家技術LV差唔多既情況就會出現將器分高下
LR猫 06:00 PM 12-28-17
作者: GUSTAV:
大家技術LV差唔多既情況就會出現將器分高下
G SIR一齊打報仇號令拎旗跌品
gun2506 10:11 AM 12-29-17
想問一下....手機抽大戰PT出金...

會不會有金貨幣

之前在大戰NET維修時抽過2金沒出貨幣...

昨晚12點左右抽中一金...不在大戰NET維修時抽中...

到現在也沒加貨幣

是被吃掉了還是不算進去的
第一 ... 43 83 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 103 143 193  ... 最後

返回主題版面