Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 41 81 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 101 141 191  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
Rance 02:45 PM 06-02-16
咁香港又無呢部機玩有幾多人會儲呢塊膠
J+1 02:50 PM 06-02-16
咁又見妖怪手錶嗰d ...冇機玩都會有人當coin儲掛
由手機版發出
Rance 02:52 PM 06-02-16
唔係可以用O個隻膠錶玩?
J+1 02:53 PM 06-02-16
咁又唔清楚

不過見應該都係同類別架啦?
由手機版發出
Rance 04:16 PM 06-02-16

都幾抵玩...可以買一盒呢個再加6隻SD EX齊哂
2盒401 5盒SD EX先得,要兩條可以掛BOOSTER O既腰
fami~yan 05:02 PM 06-02-16
作者: amaderasu:
1. 問題多數手跌, 因為兩把劍都幾牙炸, 肩唔夠闊就難就位擺POSE成日整甩
2.兩把劍個"扣" 連住劍套個插位都插得幾入, 同埋有D可能啤膠問題可能未完全插入
我一把穩, 另一把劍套個位有野頂住無法完全插入, 要修一修先OK
我想問,你劍套個扣係咪插實左就唔會左右郁,定個設計就係預你左右都有小小角度可動呢?
ゆり 05:10 PM 06-02-16
隻獵魔少左把初期太刀
大覺屋師真 05:33 PM 06-02-16
作者: J+1:
大脾內側有改善過?

http://hobby.dengeki.com/news/208835/
由手機版發出
咪就係得隻S gun. S gun隻關節仲以為只係特定機體先改. 原來係測試用
死亡先鋒D機軟腳蟹+長槍+大盾搞到重心向前好難企。再用隻舊關節真係死得

肯改係好事, 咁個系列似乎無咁快死
amaderasu 12:52 AM 06-03-16
作者: fami~yan:
我想問,你劍套個扣係咪插實左就唔會左右郁,定個設計就係預你左右都有小小角度可動呢?

呢個係完全插穩, 唔會左右擺

呢個係未插曬個樣, 會鬆會甩, 劍套個筍前後可能有溢膠/凸出少少頂住左

明明同一個模, 咁都會甩漏
J+1 09:13 AM 06-03-16

http://hobby.dengeki.com/news/208112
由手機版發出
fami~yan 09:53 AM 06-03-16
作者: amaderasu:

呢個係完全插穩, 唔會左右擺

呢個係未插曬個樣, 會鬆會甩, 劍套個筍前後可能有溢膠/凸出少少頂住左

明明同一個模, 咁都會甩漏
就咁睇我係未插盡...今晚搞搞佢先,thx
日向小RAYRAY 05:28 AM 06-04-16

唔知叫咩名 05:43 AM 06-04-16
今次全部舊野
你好野
martinnitram 09:13 AM 06-04-16
作者: 唔知叫咩名:
今次全部舊野
你好野
但應該幾多人中...
同埋就咁睇好似好瘦咁
大覺屋師真 01:44 PM 06-04-16
作者: 唔知叫咩名:
今次全部舊野
你好野
咪同TV版一樣lor
都係舊野
J+1 02:01 PM 06-04-16
舊唔係問題,係唔係ver2先?

=====================
比想像中細隻...

由手機版發出
大覺屋師真 04:14 PM 06-04-16
舊唔係問題,係唔係ver2先?
咁一定係dash version. 規格變左個模都唔同
日向小RAYRAY 10:59 AM 06-05-16
感覺隻新安洲係為限定出新自護做準備
martinnitram 09:26 AM 06-07-16
作者: 日向小RAYRAY:
感覺隻新安洲係為限定出新自護做準備
搭埋剎帝利(正常/修補版) + FA 配件 + base jabber + 3 號機又可以出 1 set
T.K. 05:22 PM 06-07-16

神名レオ 12:54 PM 06-08-16
請問,呢家SHOW出嚟隻黃金神
係咪未有電鍍版嘅圖?定已經係電鍍左(部份件).......
J+1 01:08 PM 06-08-16
冇電鍍版,暫時得一個版....
由手機版發出
神名レオ 01:58 PM 06-08-16
冇電鍍版,暫時得一個版....
由手機版發出
魂限 成形色版23000yen, 電鍍+彩色版30000-35000yen, 全電鍍60000yen, 未定案

即係6萬羊嘅電鍍版最後唔出...
呢家隻色好似浸完屎咁...
T.K. 02:01 PM 06-08-16
呢隻色未以前元祖隻色,應該有人懷念既
Dangerous-boy 05:00 PM 06-09-16
[AKIBAショールーム] 「SDX 黄金神スペリオルカイザー 」タッチ&トライレポート!
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 41 81 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 101 141 191  ... 最後

返回主題版面