Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-16-07, 12:04 AM   #201
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
http://www.falcom.co.jp/sora_3rd/system03.html

minigame

1. shooting
2. quiz
3. 裏武術大會

舊 06-16-07, 10:46 AM   #202
House
God of Gamer
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
作者: Hallucino 查看文章
http://www.falcom.co.jp/sora_3rd/system03.html

minigame

1. shooting
2. quiz
3. 裏武術大會
3.超.兄貴 ?

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-07, 10:48 AM   #203
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: House 查看文章
3.超.兄貴 ?
只有o個張放大唔到

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-07, 01:10 AM   #204
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
點解會玩打飛機

舊 06-20-07, 03:59 PM   #205
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
http://www.gamebridge.com.cn/article.asp?id=1362
应广大玩家的要求

娱乐通决定将于8月8日前推出:

英雄传说6空之轨迹+英雄传说3白发魔女超级典藏豪华版 298元
《英雄传说:空之轨迹FC&SC》简体中文版完整版合集 199元

上述两个版本的综合版本:
ED6FC+SC+ED3白发魔女超级典藏豪华版

包括了
英雄传说6空之轨迹+英雄传说3白发魔女超级典藏豪华版
以及
《英雄传说:空之轨迹FC&SC》简体中文版完整版合集的 所有特典

因减少了重复购买的《英雄传说:空之轨迹FC》
优惠价格为:298元+199元-69元= 428元
英特衛, typhoon幾時出到呢

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-07, 04:00 PM   #206
House
里村★紅葉

引用:
作者: jaycom 查看文章
點解會玩打飛機
應該SC一早要玩啦
SC咁多空戰場面 ~

Get

Get 周防天音!

舊 06-20-07, 11:23 PM   #207
green
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
香港有無地方買到簡體版架, 想頂住癮先
green 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-07, 11:34 PM   #208
orlando_dog
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2005
按內地版眾陰謀論:8月8日je....冇指明係邊年bor...XD
orlando_dog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-07, 01:39 AM   #209
Gnosis
グノーシス

引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
聽住先
之前英特衛話兩岸三地同時上市

咁8月8號出的可能性真係低到...
因為台灣仲要做繁體化程序

舊 06-21-07, 01:43 AM   #210
House
里村★紅葉

我想買大陸d特點版
但係四百幾
我已經afford唔起..
我又怕英特衛又整埋特點版出黎..

Get

Get 周防天音!

舊 06-21-07, 01:46 AM   #211
House
里村★紅葉

未買日版SC同FC好買
而家5千幾YEN咋
28號無架啦

另外..吐血3合1

萬幾yen..

Get

Get 周防天音!

此篇文章於 06-21-07 01:51 AM 被 House 編輯。
舊 06-21-07, 02:21 AM   #212
amakumo

註冊日期: Jan 2002
我都o岩o岩網上訂左2隻soundtrack 同3rd
我想問 28號冇sc 同fc 日板賣啦?
想買番隻fc tim 我果隻係中文板
amakumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-07, 02:32 AM   #213
House
里村★紅葉

引用:
作者: amakumo 查看文章
我都o岩o岩網上訂左2隻soundtrack 同3rd
我想問 28號冇sc 同fc 日板賣啦?
想買番隻fc tim 我果隻係中文板
點會無
原價o者
而家有discount

Get

Get 周防天音!

舊 06-21-07, 11:49 AM   #214
jaycom
Crazy Gamer

引用:
未買日版SC同FC好買
而家5千幾YEN咋
28號無架啦

另外..吐血3合1
萬幾yen..
邊到有得訂三合一版

舊 06-21-07, 09:10 PM   #215
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
http://game.ali213.net/thread-1540097-1-1.html

有大量3rd 捏他圖
有新有舊
神父個xxx好屈機

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」

此篇文章於 06-21-07 09:23 PM 被 雪舟等楊 編輯。
舊 06-21-07, 09:33 PM   #216
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
有問題想問~
係唔係直接買就冇mini OST?一定要通販先有?直接買有冇設定資料集?
因為我月尾將會去日本,所以唔知訂好還是直接買好

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-07, 10:15 PM   #217
House
里村★紅葉

引用:
作者: 夜貓 查看文章
有問題想問~
係唔係直接買就冇mini OST?一定要通販先有?直接買有冇設定資料集?
因為我月尾將會去日本,所以唔知訂好還是直接買好
記得官網話店頭都有Mini ost

Get

Get 周防天音!

舊 06-22-07, 06:35 PM   #218
Gnosis
グノーシス

http://www.falcom.co.jp/sora_3rd/system04.html

新S-Craft / Craft / Art 更新

舊 06-22-07, 06:40 PM   #219
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
作者: Hallucino 查看文章
http://www.falcom.co.jp/sora_3rd/system04.html

新S-Craft / Craft / Art 更新
時空幻都有屬性修正
3rd一開波有耀珠啊

tita屈機左, 坐大蘿蔔

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 06-22-07, 07:20 PM   #220
vivijai

註冊日期: Jun 2006
英雄传说3白发魔女超级典藏豪华版
超想要
不過點解你要簡體版
我想要繁體版

想當年記得爆過
但d劇情差唔多飛哂同記得哂
想玩多次

有諗過過psp玩
不過既然出pc就.....
vivijai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-07, 07:41 PM   #221
jaycom
Crazy Gamer

屬性影響唔洗咁多啊

舊 06-23-07, 05:19 PM   #222
House
里村★紅葉

日本琴日已經有人扲左隻mini ost

Get

Get 周防天音!

舊 06-24-07, 02:27 AM   #223
Gnosis
グノーシス

引用:
日本琴日已經有人扲左隻mini ost
日本有event派嘛...

舊 06-24-07, 10:02 PM   #224
Gnosis
グノーシス

http://news.gamebase.com.tw/news/cou...tegory=preview

今年第4季
咁即係聖誕節

舊 06-24-07, 10:06 PM   #225
House
里村★紅葉

幾時再會收到信?

Get

Get 周防天音!