Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
影音館>BD討論區 (05)
憤怒火車頭 07:33 PM 08-23-12
作者: Marco:
我都有隻 Prometheus 都冇去到戲院睇,sad 到爆
等多2個月出碟啦唯有
依套我就有入場睇,仲睇左兩次,正野來
W!LL 09:35 PM 08-23-12
今日入多隻車手
Marco 10:24 PM 08-23-12
作者: 憤怒火車頭:
依套我就有入場睇,仲睇左兩次,正野來
Ridley Scott 既電影大多都唔差得去邊,我幾鐘意
期待Prometheus出碟

作者: W!LL:
今日入多隻車手
有冇D-BOX車震 ?
買左幾錢 ?
W!LL 10:32 PM 08-23-12
Ridley Scott 既電影大多都唔差得去邊,我幾鐘意
期待Prometheus出碟

有冇D-BOX車震 ?
買左幾錢 ?
BD應該全部對應d-box車震, 但要買佢個坐位先有得震? 太癲了
呢隻無得平$160, 尋日買battleship都有得平幾蚊 $240入手
Marco 10:37 PM 08-23-12
BD應該全部對應d-box車震, 但要買佢個坐位先有得震? 太癲了
呢隻無得平$160, 尋日買battleship都有得平幾蚊 $240入手
個D-BOX成十五萬,真係有夠豪的說
但係AV巴斯見到有得予約體驗D-BOX車震喎 (好似仲唔駛錢)

迫逃攝我仲未有時間去拎,要星期六先可以去拎

家下諗緊好唔好訂埋 Fight Club / Alien Anthology / MIB 3 既鐵
delta 11:17 PM 08-23-12
個D-BOX成十五萬,真係有夠豪的說
但係AV巴斯見到有得予約體驗D-BOX車震喎 (好似仲唔駛錢)

迫逃攝我仲未有時間去拎,要星期六先可以去拎

家下諗緊好唔好訂埋 Fight Club / Alien Anthology / MIB 3 既鐵
Fight club黎緊會出鐵?
呢隻有興趣ar,一直都未入手bd,想買番隻~
Marco 11:24 PM 08-23-12
作者: delta:
Fight club黎緊會出鐵?
呢隻有興趣ar,一直都未入手bd,想買番隻~
會呀,得利官網講左
W!LL 12:17 AM 08-24-12
鐵盒一定二百幾無走雞, 而家紙套版都係$115我都忍手唔入
Marco 02:21 AM 08-25-12
都係今年視廳展害的

W!LL 02:25 AM 08-25-12
都係今年視廳展害的
我都仲好d, 我係睇完先入去試
你試睇完先响屋企試, 一定好失望
聽日得閒爆哂全套battleship先
Marco 02:28 AM 08-25-12
我都仲好d, 我係睇完先入去試
你試睇完先响屋企試, 一定好失望
聽日得閒爆哂全套battleship先
我覺得套碟既聲本身好似都俾其他既細聲
雖然屋企套野冇o個度o個套咁勁
但原來呢套野個故事都幾 OK
成為左我擁有既第2隻華語(?) Blu-ray

Battleship 我都拎左,但未訂到 Prometheus "
W!LL 01:03 AM 08-27-12
睇哂三隻

車手只係可以話試得下聲, 劇情真係唔多掂, side左個主題
想學狂野時速又學唔到...

Battleship爆機一流, 外星人一出場就爆過唔停,
論特技贏變形金剛好多, 劇情都算唔錯

突擊死亡塔, 個人認為好睇過拳霸得多
打鬥方面, 唔似拳霸咁多花拳秀腿, 下下落手都係KO級, 劇情就唔好咁大期望
HON HON 10:11 AM 08-27-12
韓版鐵盒ALIEN BOXSET.....

無凹無凸....
Marco 12:47 PM 08-27-12
港版唔知有期未呢 ?
我想入港鐵
過幾日拎 The Avengers 時問下先
HON HON 01:42 PM 08-27-12
港版唔知有期未呢 ?
我想入港鐵
過幾日拎 The Avengers 時問下先
咪理咁多去左訂先la

小心hugo 事件又發生
Marco 01:48 PM 08-27-12
作者: HON HON:
咪理咁多去左訂先la

小心hugo 事件又發生
驚又唔收我訂
MIB3 同 Prometheus 被拒了
不過星期三都係再去lur下先
HON HON 02:16 PM 08-27-12
驚又唔收我訂
MIB3 同 Prometheus 被拒了
不過星期三都係再去lur下先
我拎AVENGER時至時問佢有無得訂PROMETHEUS, 橫掂又係共版封面, 唔駛咁緊張.
Marco 11:10 PM 08-27-12
我拎AVENGER時至時問佢有無得訂PROMETHEUS, 橫掂又係共版封面, 唔駛咁緊張.
我志在要鐵 b
middledragon 12:30 PM 08-28-12
南太平洋 雙碟五小時 特價$199 入得過嗎?

畫質如何?
HON HON 01:24 PM 08-28-12
我志在要鐵 b
我就要戲又要鐵

mib3係去dvdpro睇下仲有無得訂
Marco 02:53 PM 08-28-12
我就要戲又要鐵

mib3係去dvdpro睇下仲有無得訂
聽日去拎Avengers時問埋先

見到友林黎緊有 Terminator 既 Steelbook 出
唔知會唔會有港版
HON HON 05:18 PM 08-28-12
聽日去拎Avengers時問埋先

見到友林黎緊有 Terminator 既 Steelbook 出
唔知會唔會有港版
我諗住訂台版, 有齊中字, 只係遲d出.

港版有既話至怕佢德版鐵封面, 嗰隻我唔LIKE呀, 家陣台呢隻係PLAY.COM封面正好多....
Marco 05:23 PM 08-28-12
我諗住訂台版, 有齊中字, 只係遲d出.

港版有既話至怕佢德版鐵封面, 嗰隻我唔LIKE呀, 家陣台呢隻係PLAY.COM封面正好多....
台鐵封面好正
Terminator 我之前全部都冇買到,如果返出全鐵既話就正
睇下港鐵幾時先有料睇啦

但如果用返 MPEG-2 Format 既話就真係.....

Play.com 我冇辦法訂到
HON HON 07:16 PM 08-28-12
台鐵封面好正
Terminator 我之前全部都冇買到,如果返出全鐵既話就正
睇下港鐵幾時先有料睇啦

但如果用返 MPEG-2 Format 既話就真係.....

Play.com 我冇辦法訂到
其實得1未出過鐵, 所以呢隻真係正....

不過2,3,4如果封面靚都會買埋haha
W!LL 11:34 PM 08-28-12
作者: middledragon:
南太平洋 雙碟五小時 特價$199 入得過嗎?

畫質如何?
兩隻都係bd50, 1080i
畫質唔錯既, 靚過高清翡翠台播
$199都幾扺, 我買果陣要$275
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面