Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
收藏品討論版>TRANSFORMERS(變形金剛專區,05年星際之力GF)
evilsleeper 05:26 PM 04-12-05
馬格斯灣仔玩具街幾間都係^#*
李尋愁 08:56 PM 04-12-05
我都係$638 入手...

但係想問...係咪隻隻都印錯字??
盒頂同合面都係 "MORE THAN MEETS TEH EYES"...
^^^
乜唔係 THE 咩???

仲有我發覺盒頂有兩張膠紙...第一張好似介開過咁...
但係又唔似有開過...
我諗佢唔會賣二手野掛...
evilsleeper 09:05 PM 04-12-05
作者: 李尋愁:

盒頂同合面都係 "MORE THAN MEETS TEH EYES"...
^^^

但係又唔似有開過...
係唔係二手就真係唔知!
但係聽聞馬格斯QC都幾差下!
李尋愁 09:45 PM 04-12-05
作者: evilsleeper:
係唔係二手就真係唔知!
但係聽聞馬格斯QC都幾差下!
吓 ???
但係已經冇咩地方要上色ga 喇喎...
可唔可以講吓咩地方有問題??
redfish 09:58 PM 04-12-05

^^^

但係又唔似有開過...
之前隻柯柏文一樣係寫錯做TEH
李尋愁 10:47 PM 04-12-05
作者: redfish:
之前隻柯柏文一樣係寫錯做TEH
咁都好d...幾驚買左老翻...

btw 喺太源見到祖國版bt....唔知係咪老翻...
每隻唔駛一舊
redfish 10:55 PM 04-12-05
咁都好d...幾驚買左老翻...

btw 喺太源見到祖國版bt....唔知係咪老翻...
每隻唔駛一舊

祖國版bt係老番
evilsleeper 11:50 PM 04-12-05

李尋愁 12:22 AM 04-13-05
吓....一忽忽o既....
有d 似我細個果陣油o既模型....
redfish 10:35 AM 04-15-05
終於買埋Energon建築派黃鏟泥車和綠吊臂車, 可以合體了.

redfish 09:57 AM 04-28-05
兩支炮拍唔盡, 要做手術改。

http://www011.upp.so-net.ne.jp/FILIT...LAXYCONVOY.htm
御緣 12:05 PM 04-28-05
兩支炮拍唔盡, 要做手術改。

http://www011.upp.so-net.ne.jp/FILIT...LAXYCONVOY.htm
幾正wor,大約幾錢?
redfish 05:39 PM 06-05-05
美版Cybertron(即日本galaxy force)星星叫出左, 好大隻

Rance 05:43 PM 06-05-05
之但係點解美版會無厘頭咁加個冠比佢o既?
gf星星叫故事入面都會好似the movie咁有得加冠做幾分鐘皇帝?
redfish 05:47 PM 06-05-05
作者: Rance:
之但係點解美版會無厘頭咁加個冠比佢o既?
gf星星叫故事入面都會好似the movie咁有得加冠做幾分鐘皇帝?
呢方面唔清楚, 不過胸砲可動, 尾翼可屈前, 而且有光有聲, 日版好似做不到

Rance 05:54 PM 06-05-05
不過大隻得滯啦...重大過文哥麥sir成個碼...
redfish 06:02 PM 06-05-05
作者: Rance:
不過大隻得滯啦...重大過文哥麥sir成個碼...
唔係大好多, 只高過galaxy convoy少少, 和福特比的話呢隻只係小朋友
黃昏之魔彈 01:28 AM 06-06-05
隻美版星星叫要幾錢
redfish 06:58 AM 06-06-05
作者: 黃昏之魔彈:
隻美版星星叫要幾錢
我用左380買
法修 09:06 AM 06-06-05
美版Cybertron(即日本galaxy force)星星叫出左, 好大隻

銅灣見到, 都無留意原來大隻得咁利害
係咪照細果隻放大倒模出來的? 有無精細左? 我見好似賣四百幾....
法修 09:08 AM 06-06-05
如果galaxy convoy都照樣放大都幾西利....到時會福特咁大
redfish 10:33 AM 06-06-05
作者: 法修:
銅灣見到, 都無留意原來大隻得咁利害
係咪照細果隻放大倒模出來的? 有無精細左? 我見好似賣四百幾....
日版有槍﹐美版冇。日版冇冠﹐美版有。日版中兩邊都係刀﹐美版右刀左砲。日版得一塊KEY﹐插背UNLOCK刀。美版有兩塊KEY﹐插膊頭UNLOCK砲或刀。日版胸砲不可動﹐美版胸砲可動。日版尾翼在變人形時只係反下﹐美版反下後可屈前﹐令尾翼更貼身。日版機頭的紅色位係連在腳上﹐美版則連住下身﹐變人形時反後。美版有光有聲﹐日版冇。
法修 11:05 AM 06-06-05
日版有槍﹐美版冇。日版冇冠﹐美版有。日版中兩邊都係刀﹐美版右刀左砲。日版得一塊KEY﹐插背UNLOCK刀。美版有兩塊KEY﹐插膊頭UNLOCK砲或刀。日版胸砲不可動﹐美版胸砲可動。日版尾翼在變人形時只係反下﹐美版反下後可屈前﹐令尾翼更貼身。日版機頭的紅色位係連在腳上﹐美版則連住下身﹐變人形時反後。美版有光有聲﹐日版冇。
Thx~都幾多唔同喎
我見日版(細隻)手部內則的雕工唔係好正, 美版大隻化有無改良?
半熟蕃茄 07:37 AM 06-07-05
大家好...........我係新加入.......
最近買左隻消防車柯柏文(大隻0個隻..........不過係us ver............$368)
請問其實同日版有乜唔同?同埋日版係咪斷左貨?
同埋同系列隻麥加登要幾錢左右?
thx
法修 09:30 AM 06-07-05
作者: frankieccc:
大家好...........我係新加入.......
最近買左隻消防車柯柏文(大隻0個隻..........不過係us ver............$368)
請問其實同日版有乜唔同?同埋日版係咪斷左貨?
同埋同系列隻麥加登要幾錢左右?
thx
麥加登同柯柏文差唔多價~ 都係咁上下
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面