Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-25-11, 01:23 AM   #201
fantasy俊仔
God of Gamer
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: dmr5202005 查看文章
打左好耐都冇得換衫的...
D衫點出的= =?
第3章開頭就會有死庫水, 其他多數跟成就稱號取得:
http://www47.atwiki.jp/senran_kagura/pages/30.html
変装きぐるみ(布偶裝)要称号"命駆皆伝"...

就咁睇衫都唔算多, 唔知有冇打算出dlc 呢?

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 01:41 AM   #202
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
第3章開頭就會有死庫水, 其他多數跟成就稱號取得:
http://www47.atwiki.jp/senran_kagura/pages/30.html
変装きぐるみ(布偶裝)要称号"命駆皆伝"...

就咁睇衫都唔算多, 唔知有冇打算出dlc 呢?
即是要玩全称号....
好, 我決定暫時將比叉燒封印一日, 睇下玩到幾多先....
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 08:58 AM   #203
Netnet
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Netnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 07:19 PM   #204
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

Nintendo Switch ID4064 9412 4240
XBox Live GamertagFrancisFantasy
紳士bugs 動畫
http://www.nicovideo.jp/watch/sm15709817

此篇文章於 09-25-11 11:56 PM 被 fantasy俊仔 編輯。
舊 09-25-11, 08:58 PM   #205
ゆり

註冊日期: Nov 2004
買左機先知GAME缺貨

呢次大單

舊 09-25-11, 09:09 PM   #206
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
引用:
作者: ゆり 查看文章
買左機先知GAME缺貨

呢次大單
你住邊區?
我前2日見屯門KK有
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 09:11 PM   #207
ゆり

引用:
作者: seed2005 查看文章
你住邊區?
我前2日見屯門KK有
頭先去左冇害我係雨中趕頭趕命

成個MK加屯門都冇

特別係置樂

間間鋪得果幾隻3DS GAME....

舊 09-25-11, 09:15 PM   #208
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
引用:

成個MK加屯門都冇

特別係置樂

咁快冇晒
我之前見佢有2~3隻game+特典
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 09:16 PM   #209
ゆり

引用:
作者: seed2005 查看文章
咁快冇晒
我之前見佢有2~3隻game+特典
睇來呢隻要博2手先得

舊 09-25-11, 10:59 PM   #210
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

打完故事。。。真是完得好爽快乾脆利落w
有敵人衫換最正是柳生,換未來件蘿莉塔
可慢慢磨稱號成就了
由手機版發出
舊 09-25-11, 11:03 PM   #211
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
引用:

成個MK加屯門都冇

特別係置樂

元朗喜力吧 尋日先買左
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 11:05 PM   #212
ゆり

引用:
作者: 噹噹dondon 查看文章
元朗喜力吧 尋日先買左
幾銀?

仲有喜力係邊間?

我只係識城市島

舊 09-25-11, 11:12 PM   #213
噹噹dondon
Game Master

引用:
幾銀?

仲有喜力係邊間?

我只係識城市島
喜力商場1樓果間 唔知叫咩
有兩間鋪果度
舊 09-25-11, 11:13 PM   #214
ゆり

引用:
喜力商場1樓果間 唔知叫咩
有兩間鋪果度
果到係喜利商場

姐係城市島啦 咁幾多銀?有冇特典跟?

舊 09-25-11, 11:17 PM   #215
噹噹dondon
Game Master

引用:
果到係喜利商場

姐係城市島啦 咁幾多銀?有冇特典跟?
普版 480 特典 550左右
去開但冇留意佢叫咩名
舊 09-25-11, 11:20 PM   #216
ゆり

引用:
普版 480 特典 550左右
去開但冇留意佢叫咩名
http://www.mmv.co.jp/special/game/3d...roduct_02.html

特典係呢個?係既話值70蚊w

不過首先都係希望仲有貨

此篇文章於 09-25-11 11:23 PM 被 ゆり 編輯。
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 11:24 PM   #217
kanone
Game Master

註冊日期: Dec 2004
引用:
http://www.mmv.co.jp/special/game/3d...roduct_02.html

特典係呢個?係既話值70蚊w

不過首先都係希望仲有貨
特典:2CD+超細本設定集
kanone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 11:28 PM   #218
ゆり

引用:
作者: kanone 查看文章
都係果句

希望有貨啦

唔係部機真係要做mp3嫁喇

舊 09-25-11, 11:55 PM   #219
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

引用:
作者: kanone 查看文章
因為呢隻game 本說明書真係超靚超豐富多圖, 搞到本突點好似有d 唔抵
對我來講突點最大意義係隻drama cd

舊 09-25-11, 11:59 PM   #220
噹噹dondon
Game Master

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
因為呢隻game 本說明書真係超靚超豐富多圖, 搞到本突點好似有d 唔抵
對我來講突點最大意義係隻drama cd
隻碟個封面好有90年代咸碟老番FEEL
舊 09-26-11, 02:45 AM   #221
Game Master
ChiHaNa

Nintendo Switch ID6651-6298-2897
XBox Live Gamertagdmrevolution101
想問下...陰屬D招是唔是要爆衫個邊先升到?
舊 09-26-11, 08:32 AM   #222
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
作者: dmr5202005 查看文章
想問下...陰屬D招是唔是要爆衫個邊先升到?
說明書有寫w

陽-忍變身
陰-命驅

各自升滿就多出-陽亂,陰(淫)亂...(拖ww
2隻都升滿就多出閃亂

舊 09-26-11, 04:13 PM   #223
ゆり

喜利$唔洗發548 連特典 入手

唔連特典就$洗髮髮488

應該仲有2隻以上

此篇文章於 09-26-11 05:52 PM 被 ゆり 編輯。
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-11, 05:04 PM   #224
ゆり

感覺平時就LAGLAG地咁

嘛 整體不過不失

反正重點又唔係呢到

舊 09-26-11, 10:11 PM   #225
Game Master
ChiHaNa

老實說...我琴晚玩唔停手.....打到爆機先瞓....XD
瞓左1個中就返工=口=~

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] 閃亂カグラ Burst 紅蓮の少女達 [日版已售] 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 126 08-03-13 01:12 PM

現在的時間是 01:37 AM

手機版 | APP版