Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59  ... 最後
攻略及心得交流區>Grand Theft Auto V 玩家收集區 (留名 #2) GTA Online 始動!
Avelcain 12:54 PM 09-21-13
作者: 魔王-將:
不過質素依然
海灘可能會好小小
點叫?
權愛真 12:59 PM 09-21-13
警察的設定,是否有些問題?你們有預過"好人當賊扮"的情況嗎?

我相信你們也試過被 警察 追補的時候,有時是有些 "正義人士" 幫手追著你的。

但你們又有沒有試過幫 警察 追賊子/非法分子呢?

但很奇怪的是, 警察 是會連 "幫忙捉賊的你" 也想補的 / 甚至開槍射你!

天啊,為甚麼會這樣的?

R星對這方面,又會否作出修正呢? (車不見的問題等等…)
魔王-將 01:29 PM 09-21-13
作者: funnyfun:
點叫?
渣車去妓女身邊之後等佢應你按十字右制,再渣車去周圍冇人的地方就得
同埋我發現會有車輛扣押,有冇人試過唔見左D車會係果度?靠估中
J+1 01:29 PM 09-21-13
r星:我冇預你做好人喎
由手機版發出
飛燕 01:30 PM 09-21-13
同酒店女玩一次 > 收1張相
做幾次熟左 > 中間開車時會車震

然後羅部開蓬車停大街......露天車震

作者: 權愛真:
(車不見的問題等等…)
edit
原來已經試左
我都好似唔見左部電單車

買左24萬Lambo不好用....
HeHa 01:33 PM 09-21-13
已send request
PSN: DontJALot
Crew: ufovera
權愛真 02:33 PM 09-21-13
你們有沒有去 Social Club 那裡, "Link Account" ? (因為有三樣東西送。)

但每次想登入自己 PS3 的帳戶……都是不成功的? 如下:

[ Sorry!
There was a problem linking your PLAYSTATION®Network account.
We could not complete your link request.
An unexpected error occurred
Please close this window and try again.]

怎樣做,才可以連結到自己個PS3 A/C 啊?
權愛真 02:34 PM 09-21-13
作者: 飛燕:
同酒店女玩一次 > 收1張相
做幾次熟左 > 中間開車時會車震

然後羅部開蓬車停大街......露天車震

edit
原來已經試左
我都好似唔見左部電單車

買左24萬Lambo不好用....

聽有些玩家說,話自己買的車…就一定不會不見。這點我自己就未證實。

另外,可否解答我有關 Social Club Link Account 的問題?

為何我連結不到的? 次次都說不成功……
whassupbun 03:05 PM 09-21-13
官方支援 Vehicles disappearing from the GTA V garage, or losing upgrades

We have received some reports about problems with cars and garages, particularly after upgrading and then completing a mission, and are looking into this now. Unfortunately, we do not currently have a workaround to recover a car if it is missing.
J+1 03:20 PM 09-21-13
你們有沒有去 Social Club 那裡, "Link Account" ? (因為有三樣東西送。)

但每次想登入自己 PS3 的帳戶……都是不成功的? 如下:

[ Sorry!
There was a problem linking your PLAYSTATION®Network account.
We could not complete your link request.
An unexpected error occurred
Please close this window and try again.]

怎樣做,才可以連結到自己個PS3 A/C 啊?
game 入面link 番過去試左未?
由手機版發出
DC 97 03:53 PM 09-21-13
TREVOR玩到中段~
有提示要收埋架車~
應該收埋去邊?
飛燕 03:59 PM 09-21-13
作者: DC 97:
TREVOR玩到中段~
有提示要收埋架車~
應該收埋去邊?
放在路以外的地方,就會有新提示叫你打電話告知位置
小樹 04:07 PM 09-21-13
作者: J+1:
唔係用cheat 可以呢個速度拎到呢個數值得的
由手機版發出
我自己就鍾意打劫多啲,雖然就慢好多
Reishin 05:02 PM 09-21-13
唔知點解部iPod Touch裝唔到個iFruit…
用緊iOS 6.1.3有890MB空位,個apps只要求iOS 4同埋444MB咋嘛
裝果陣佢話我部機唔夠位
DC 97 05:42 PM 09-21-13
放在路以外的地方,就會有新提示叫你打電話告知位置
THX~~
其實有咩方法快D錢~
食大茶飯系咪要電腦安排?
權愛真 05:55 PM 09-21-13
作者: J+1:
game 入面link 番過去試左未?
由手機版發出
終於得了。我真的是在入面link返出去就得。
唔該哂師兄!
權愛真 06:00 PM 09-21-13
作者: whassupbun:
官方支援 Vehicles disappearing from the GTA V garage, or losing upgrades

We have received some reports about problems with cars and garages, particularly after upgrading and then completing a mission, and are looking into this now. Unfortunately, we do not currently have a workaround to recover a car if it is missing.

我沒有理解錯的話,R星想說 : 目前沒有解決方法?

有誠意的話,就盡快找出個問題所在啦!

PS 我想問下, 車庫 同飛機庫 係咪可以升級?

因為我見有D玩家個庫咁大既?
whassupbun 07:13 PM 09-21-13
有誠意的話,就盡快找出個問題所在啦!

隻game都係出左三四日啫, 玩家匯報問題都要玩落一兩日先發現, 所有野都需要時間, 你想有幾快?
Rockstar各方面都整得咁細緻, 因為一個小問題竟然質疑Rockstar有冇「誠意」, 我真係唔知講咩好
小樹 07:37 PM 09-21-13
作者: whassupbun:

隻game都係出左三四日啫, 玩家匯報問題都要玩落一兩日先發現, 所有野都需要時間, 你想有幾快?
Rockstar各方面都整得咁細緻, 因為一個小問題竟然質疑Rockstar有冇「誠意」, 我真係唔知講咩好
我理解係.....佢只不過話而家無其他方法可以令你唔見左既車變返出黎啫,佢係link今面有講如果佢有further既info會再同大家講,我諗R星應該諗緊辦法解決
飛燕 08:07 PM 09-21-13
話口未完,我唔見左新買的Lambo
我是否應該報警?

個Bug感覺是部車被放置 / 炒車人死時,部車應該去拖車房
但最後拖車list無

可能關機時個list會消失之類
權愛真 08:24 PM 09-21-13
槍的靜音器 除了"劇情需要"之外,還有甚麼作用嗎?

因為我試過用狙擊槍+靜音器,在高處射擊遠方的人或車……

之後有了一星……我就回到附近的車子靜觀其變,

誰知警察們一樣"自動"的找到我………

這樣的話,靜音器還有甚麼作用?

(犧牲了少許威力和射程……卻沒有偷襲的優勢……?
權愛真 08:27 PM 09-21-13
話口未完,我唔見左新買的Lambo
我是否應該報警?

個Bug感覺是部車被放置 / 炒車人死時,部車應該去拖車房
但最後拖車list無

可能關機時個list會消失之類
即係確實埋…自己用錢買的車,是一樣會不見了……

情況真的幾嚴重。依家好多人都話唔敢改車住……

甚至連揸出去都唔敢……so sad。

(唔好又話改咩默認車咪得囉之類既野…)
Reishin 08:33 PM 09-21-13
已申請入crew
PSN: Chrisyu0613
Crew: chrisyuhc
魔王-將 08:57 PM 09-21-13
即係確實埋…自己用錢買的車,是一樣會不見了……

情況真的幾嚴重。依家好多人都話唔敢改車住……

甚至連揸出去都唔敢……so sad。

(唔好又話改咩默認車咪得囉之類既野…)
暫時係買左車房...之後係山入面車房改(唔洗比錢)
咁算冇咁肉赤
我宜家真係渣架改左的默認車算
nds 10:35 PM 09-21-13
我去到偷潛艇軍直升機,幾耐爆機•••有少少悶〜_〜**
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59  ... 最後

返回主題版面