Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-07-08, 12:59 PM   #201
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 細路翔 查看文章
搞到我想入返隻game去衝擊下
但你要確保你有充足既時間比loading
閒閒地入一個村都8秒 入戰鬥都成3~4秒

舊 10-07-08, 03:12 PM   #202
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
但toa個劇本非常好\ /
係load呢下唔係太頂得順

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-08, 03:25 PM   #203
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
除左load得耐呢個問題
TOA絕對係佳作bbb

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-08, 03:26 PM   #204
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
但你要確保你有充足既時間比loading
閒閒地入一個村都8秒 入戰鬥都成3~4秒
次次入村我都唔耐煩
用p3玩會唔會好d?
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-08, 03:27 PM   #205
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: 小嘉 查看文章
次次入村我都唔耐煩
用p3玩會唔會好d?
唔會
我啱啱試過

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-08, 03:28 PM   #206
團子~o~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDLuke365
引用:
作者: 真!DC 查看文章
冇記錯game發售前已經公布左係男, 我發售前已經被衝擊左

toa其中一個劇情重點就係睇佢死小孩變大人
中前段佢注成大錯累死好多人,眾叛親離段劇情好讚
但無幾耐阿凱覺得就算luke係複製人+犯大錯,係佢老友呢個事實點都唔會變,真係夠哂有情有義
阿凱:luke是個笨蛋,但同我由細玩到大都係呢個笨蛋! 勁正

TOA的主角群都幾多身份危機,後少少連Ion同公主都被揭發係假貨/複製人

業餘粵翻詞人乙名

Youtube頻道:
http://www.youtube.com/playlist?list...moG1KUp3YSbgzP

團子~o~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-08, 03:32 PM   #207
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 團子~o~ 查看文章
但無幾耐阿凱覺得就算luke係複製人+犯大錯,係佢老友呢個事實點都唔會變,真係夠哂有情有義
阿凱:luke是個笨蛋,但同我由細玩到大都係呢個笨蛋! 勁正

TOA的主角群都幾多身份危機,後少少連Ion同公主都被揭發係假貨/複製人
娜塔莉亞唔係複製人呀
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-08, 03:34 PM   #208
ゆり

引用:
作者: 小嘉 查看文章
娜塔莉亞唔係複製人呀
所以另外寫住假貨

舊 10-07-08, 05:14 PM   #209
正樹(masaki)
Crazy Gamer
自動波の達人

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
所以另外寫住假貨
係喎~
你唔講...我又唔記得了

舊 10-07-08, 11:12 PM   #210
亞比斯
Insane Gamer
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
引用:
作者: 正樹(masaki) 查看文章
係喎~
你唔講...我又唔記得了
剩係反白唔夠既
點先至啱?話曬CLONE都係成個劇本既一大透

唔小心透到人就唔好啦
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-08, 01:33 AM   #211
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 10-12-08, 01:39 AM   #212
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
首次殺人 同俾人救 戈種恐懼 無力感 好似表現得唔錯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-08, 01:49 AM   #213
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
惡攪王帝塊面打光?

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-08, 02:17 AM   #214
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
引用:
作者: 真!DC 查看文章
惡攪王帝塊面打光?
要做神秘人

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-08, 02:27 AM   #215
武藤遊戲
The One

Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
血效果是螢光

舊 10-12-08, 06:57 PM   #216
闇影風

Nintendo Switch ID207717831903
故事好似發展得幾快?
而且好幾幕都同Game版一樣, 真係好正

常駐突滿村姑或鶴媽
舊 10-12-08, 07:41 PM   #217
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
TOA故事份量好重, 唔節奏快d, 26集都唔夠講

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-08, 11:21 PM   #218
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
桃井比人掟出街果幕好掂

舊 10-12-08, 11:34 PM   #219
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
LUKE比TEAR救個下的慘叫聲.
引用:
作者: Hallucino 查看文章
桃井比人掟出街果幕好掂
尼幕GAME都好似冇.
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-08, 11:54 PM   #220
團子~o~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDLuke365
引用:
桃井比人掟出街果幕好掂
"混帳,我殺了你"粗野得佢呃,被Ion聽到唔知會點
預告度仲有黑面添,桃井真係超超級腹黑女

業餘粵翻詞人乙名

Youtube頻道:
http://www.youtube.com/playlist?list...moG1KUp3YSbgzP

團子~o~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-08, 02:09 AM   #221
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
桃井比人掟出街果幕好掂
真係神來之筆
仲要露出佢o既腹黑真面目

另,ash唔出樣

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-08, 02:14 AM   #222
闇影風

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
真係神來之筆
仲要露出佢o既腹黑真面目

另,ash唔出樣
亦都好明顯配到另一種感覺

常駐突滿村姑或鶴媽
舊 10-13-08, 02:15 AM   #223
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 闇影風 查看文章
亦都好明顯配到另一種感覺
係唔係同一個聲優???
無睇過TOA cast o既人<<<<<<<<

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-08, 09:10 AM   #224
marumaru
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 團子~o~ 查看文章
"混帳,我殺了你"粗野得佢呃,被Ion聽到唔知會點
預告度仲有黑面添,桃井真係超超級腹黑女
扔她落街個幕目的是讓她講「ヤローてめぇぶっころす!」而作出來的。
打機中戰鬥時沒有大佐和LUKE出秘奧義她都會叫這句出來。

下話她應該會說「月夜ばかりと思うなよ」...另一句腹黑名言。
marumaru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-08, 09:14 AM   #225
ゆり

因乜解d血發光既

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Tales of the Abyss(仮題) money 手提遊戲機討論版 390 06-07-17 02:50 PM
[問題] 哪裡有the best版TALES OF THE ABYSS賣 112914 電視遊戲討論版 2 10-08-08 10:30 PM
[PS2] Tales of the Abyss 深淵傳說 攻略心得 vol.2 武藤遊戲 攻略及心得交流區 67 12-03-06 05:03 PM
Tales Of The Abyss 一些cosplay House Cosplay同人MIX討論區 9 01-05-06 09:14 AM
[PS2]Tales of The Abyss [發售中] (予約特典 Tales of Phantom) steve 電視遊戲討論版 386 12-16-05 02:52 PM

現在的時間是 11:10 AM

手機版 | APP版