Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-18-05, 01:16 AM   #1
anferneechan
Junior Member

註冊日期: Jun 2005
馬格斯 $600 is good price ma ?

i want buy it !
anferneechan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-05, 03:59 PM   #2
索羅
Junior Member

註冊日期: Sep 2005
wink

引用:
作者: anferneechan
馬格斯 $600 is good price ma ?

i want buy it !
If MP is a good price na!!
索羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-05, 09:18 PM   #3
fatyeung
Senior Gamer
可憐的雙手劍新手

註冊日期: Nov 2004
大家知唔知GF 既柯柏文大盒個款可以o係邊買到?
我搵左好多地方都冇..旺角又冇..唉~
我想要大盒個款,唔係合金version~
唔知有冇人留意到呢~?
大約幾錢~唔該哂~
fatyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-05, 11:53 PM   #4
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: fatyeung
唔知有冇人留意到呢~?
大約幾錢~唔該哂~
你要日版定美版?

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-05, 06:21 PM   #5
fatyeung
可憐的雙手劍新手

引用:
作者: 黃昏之魔彈
你要日版定美版?
日版~
舊 11-02-05, 11:22 PM   #6
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
昨日行沙田西田超市出面有展銷,有興趣既可以去睇下
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-05, 11:34 PM   #7
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

引用:
作者: jerry
昨日行沙田西田超市出面有展銷,有興趣既可以去睇下
有咩賣?

舊 11-18-05, 02:09 AM   #8
fatyeung
可憐的雙手劍新手

引用:
作者: fatyeung
唔知有冇人留意到呢~?
大約幾錢~唔該哂~
唔知有冇人知邊度仲有得賣呢...~
舊 11-23-05, 10:39 AM   #9
redfish
Game Master

http://pony-hp2.web.infoseek.co.jp/TFBT-bB.htm

舊 11-23-05, 02:44 PM   #10
Super Bus
God of Gamer
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
今次呢個係記者妹

不過始終都唔係咁鍾意 bB o既外型, 起哂角咁款...

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-05, 04:15 PM   #11
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
Can anyone tell me hoe much will this cost?? thanks

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-06, 10:56 PM   #12
tchans
Crazy Gamer
西軍~

註冊日期: Dec 2002
早前聽個fd話日本會出完全版文哥~係咪真既?
tchans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-06, 07:02 PM   #13
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
近排見gf系的柯柏文同麥加登跌到$198

但可惜屋企細,唔入得

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-06, 09:00 PM   #14
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

引用:
作者: 雪舟等楊
近排見gf系的柯柏文同麥加登跌到$198

但可惜屋企細,唔入得
日版定美版!?

有無人入左隻創造神?

舊 03-22-06, 09:15 PM   #15
redfish
Game Master

引用:
作者: 黃昏之魔彈
日版定美版!?

有無人入左隻創造神?
日版, GC-01柯柏文暫時最低應該係灣仔松峰, 賣155

舊 03-22-06, 11:23 PM   #16
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

引用:
作者: redfish
日版, GC-01柯柏文暫時最低應該係灣仔松峰, 賣155
不是吧...咁平
之前仲比人抄的說...有無其他款?

舊 04-08-06, 12:51 AM   #17
亞瑪迪拉

註冊日期: Jul 2002
請問大家知唔知隻創造神 PRIMUS大約幾多錢?
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-06, 09:55 AM   #18
redfish
Game Master

引用:
作者: 亞瑪迪拉
請問大家知唔知隻創造神 PRIMUS大約幾多錢?
定價8000YEN
http://www.takaratomy.co.jp/products...mp/primus.html

舊 04-08-06, 12:35 PM   #19
亞瑪迪拉

註冊日期: Jul 2002
引用:

咁香港大約賣幾多錢?因為我覺得o係香港買呢d玩具通常都貴過定價,我平時又冇留意呢d,so想問問,希望買o個陣唔好買貴太多
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-06, 12:45 PM   #20
redfish
Game Master

引用:
作者: 亞瑪迪拉
咁香港大約賣幾多錢?因為我覺得o係香港買呢d玩具通常都貴過定價,我平時又冇留意呢d,so想問問,希望買o個陣唔好買貴太多
定價只能作參考, 這隻PRIMUS現在一般街價要十算

舊 04-08-06, 12:48 PM   #21
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

引用:
定價只能作參考, 這隻PRIMUS現在一般街價要十算
宜家要咁貴
早一,兩個星期都仲係$5xx

舊 05-26-06, 11:26 PM   #22
redfish
Game Master

9月下旬出的3款TF產品(以下所有定價都是不連稅的)
MP-04 柯柏文完全版 18000YEN (左下寫明相中的只是MP-01的紙櫃, 可能個櫃暫時未有實辦)
http://www.mpsnet.co.jp/HobbyNet/Pro...aspx?pno=23277

MP-03 星星叫 9800YEN
http://www.mpsnet.co.jp/HobbyNet/Pro...aspx?pno=23276

キスぷれ 大嶋 優木フィギュアコレクション あたり 3800YEN
http://www.mpsnet.co.jp/HobbyNet/Pro...aspx?pno=23278

舊 05-26-06, 11:39 PM   #23
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
MP-04正呀,一路忍手唔買MP-01,終於比我等到

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-06, 11:42 PM   #24
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
不過mp04個價太貴, 比多咁多買多個櫃唔太化算(個櫃全合金都係咁話)
而家係咪仲有好多地方訂mp01?(日版)
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-06, 12:04 AM   #25
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
MP05 唔通出馬格斯+櫃?

論壇跳轉

現在的時間是 08:48 PM

手機版 | APP版