Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... 最後
日本動漫畫討論版>車田正美「聖闘士星矢 LEGEND of SANCTUARY」新作CG映画6月21日公開決定!丨アテナ役:ももクロ佐々木彩夏
YOSHIKI SNAKE 09:51 PM 06-24-14
有人馬無天秤?
亍 ◣ 09:53 PM 06-24-14
作者: YOSHIKI SNAKE:
有人馬無天秤?
早兩日先應募完

http://saintseiya2014.com/illucon/
ase 09:03 AM 06-25-14
有冇人知道日本方面對套戲既評價?個零兩個鐘點行得晒12宮...
money 12:45 PM 06-27-14

Rance 01:09 PM 06-27-14
因為要SHOW隻 g-shock所以將佢戴o係右手等佢可以成日出鏡?
Dangerous-boy 04:08 PM 06-27-14
竟然會有植入式廣告
亍 ◣ 12:04 PM 06-28-14
真的??

C.Ryo 03:30 PM 06-28-14
童虎有得近乎原裝出場? 咁呢件聖衣傳說入得過~
C.Ryo 03:48 PM 06-28-14
睇咗2ch,童虎無出過場
北条加蓮 04:04 PM 06-28-14
老師係咪還原度最高嗰個?
亍 ◣ 07:13 PM 06-28-14
作者: C.Ryo:
睇咗2ch,童虎無出過場
影評如何?
C.Ryo 09:54 PM 06-28-14
作者: 亍 ◣:
影評如何?
日本仔都幾正面評價,話CG表現幾好,有人入場睇幾次,接受到成為另一星矢系列等等
唔好嘅都有,有人話因片長關係部份角色被空氣化/秒殺,女神性格設定唔討好咁上下
stevenfan 08:26 PM 06-29-14
日本仔都幾正面評價,話CG表現幾好,有人入場睇幾次,接受到成為另一星矢系列等等
唔好嘅都有,有人話因片長關係部份角色被空氣化/秒殺,女神性格設定唔討好咁上下
但沙織一向都係被喻為最欠揍的女神
casio 10:19 PM 06-29-14
如果只係「唔討好」嘅程度,其實已經比原著好……原著根本係「想佢快D死」吧
小嘉 10:20 PM 06-29-14
唔討好還好
未到欠打
亍 ◣ 10:37 PM 06-29-14
作者: casio:
如果只係「唔討好」嘅程度,其實已經比原著好……原著根本係「想佢快D死」吧
死左班性鬥士就失業啦喎
zzzdx 10:41 PM 06-29-14
死左都冇咩意思,隨時可以上番黎
ryuma2005 09:23 AM 07-04-14
尋晚睇左,節奏好明快,文戲唔多,而且十二宮都算改得好,動作場面非常好睇
J+1 09:28 AM 07-04-14
一次打晒12宮逼唔逼d 時間??
由手機版發出
ai. 10:15 AM 07-04-14
好睇就好了,因為以前追天龍精選版本漫畫的我係好期望依套電影.
ryuma2005 02:14 PM 07-04-14
唔逼,其實我覺得啱啱好,係有幾個星座趕左啲,不過唔影響整體

我都係細細個睇天龍㗎,所以睇到好感動,香港上左再和各位討論細節^^
Dangerous-boy 06:51 PM 07-04-14
其實以前第1、2、4套劇場版,都是45分鐘打大約5個;所以這套93分鐘打晒12宮應該都唔會好趕。
Dangerous-boy 02:57 PM 07-10-14

作者: :
【《聖鬥士星矢 聖域傳說》優先特別場】

闊別十年,《聖鬥士星矢 聖域傳說》終於現身!優先特別場現正於MCL手機APP搶先發售!每位優先場觀眾更可獲贈【日本原裝進口 黃金/青銅 金屬質感文件夾】乙個!

(文件夾由原裝日本製造及進口,共兩款設計,隨機送出一款)

.日期:8月2日(星期六)
.時間:晚上7時45分
.戲院:MCL德福戲院
.版本:日語中文字幕
.正價票價:$75
原來就係為了這個文件夾要延遲上....
莎月美希 09:27 PM 07-13-14
買唔到優先場..
Dangerous-boy 06:04 PM 07-14-14
【《聖鬥士星矢 聖域傳說》7.19 聖衣箱揭幕首映場】

想快人一步睇到《聖鬥士星矢 聖域傳說》?今個星期六晚在MCL德福會舉行【《聖鬥士星矢 聖域傳說》聖衣箱揭幕首映場】!你地將會係【日本以外.全球首個海外城市】的觀眾欣賞到呢套神作!

屆時,1:1電影版聖衣箱亦將會登陸MCL德福大堂戲院!歡迎大家來臨參與揭幕盛事。

驚喜不斷,識睇當然去睇首映場!精明的你,你明的!

-----------------------------------
聖衣箱揭幕首映場日期:7月19日(本週六)
揭幕禮時間: 晚上6時30分至7時30分

電影放映時間:晚上7時45分
放映戲院:MCL德福戲院
放映版本:日語版中文字幕
正價票價:$75
-----------------------------------
(備註︰首映場不會附送贈品,敬請留意)
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... 最後

返回主題版面