Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 39 79 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 99 139 189  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
yorkyork 11:05 PM 03-01-16
作者: GN00508771:
回流玩家

LV70 衰左之男(仲升緊)
加你,掛緊哈曼
fufufu123456 12:02 AM 03-02-16
回流玩家

小弟都add左,名レグリネイト,感謝

200石全滅之後猛刷challenge mission拎石再抽過
中左兩隻スサノオ同一隻Unicorn,呢兩日練好會掛返出黎,可以再幫大家手

唯一可惜系all in都唔肯出ハマーン様比我,唉~~

作者: yorkyork:
加你,掛緊哈曼
好羡慕
元首KFC 12:14 AM 03-02-16
回流玩家

歡迎回來
HKG-KFC 掛緊獨角
yorkyork 12:24 AM 03-02-16
哈曼其實唔係話太勁,
招必雖然用2粒珠,
但係打得自己前面9格又唔高傷
用落獨角獸好似勁D
6078 08:01 AM 03-02-16
回流玩家

已加巨腿
John_gaf
sears 08:56 AM 03-02-16
作者: clie:
唔明隻UC做乜19 COST
3部特效招大絕都麻麻地,EV之後真係無乜機會用
上次CC、明日香同宗介射正好多
Cc(game) 基本: 強敵石抽特效角, 強敵完後倉管
書仔 09:15 AM 03-02-16
現在機戰反而活動送的機更好用,強沙和強天使,基本上已是必然主力
clie 10:08 AM 03-02-16
作者: sears:
Cc(game) 基本: 強敵石抽特效角, 強敵完後倉管
我玩幽遊都係咁設定,我唔希望咁
之前啲特效仲有Nu、Z、初號機強到逆天,到而家都好想抽中凸上去
老老實實唔係呢期狂送石點會吸引到人抽
元首KFC 10:12 AM 03-02-16
魯魯, Z, 強運介 哭了

魯魯全軍拳射盾加攻加回避, 必殺減攻/全畫面攻擊,
z據說0突魂必殺比強天使更強勁,
強運更加不用說

今次隻哈曼只加射機, 混隊的話應該比不上魯魯, 但如果未來射隊掘起的話就是key card了
Seamty2 10:17 AM 03-02-16
特效機永遠冇我份
堆石又射晒落海

回流玩家

冇特效機
名KIT3275 等批中
書仔 10:20 AM 03-02-16
其實最主要我想是不能四凸,所以感覺上比活動角突滿比,實力上差少少,但如果你有運大家都四凸,一定是抽的特攻強過其他機
柴崎幸 02:19 PM 03-02-16
我淨係中左一隻Unicorn,而家skill 練到LV.5 已經無咩Friend Point 剩,都唔知有無機會max到...
如果唔介意的話,可以加埋我玩架。
利申:我上次EV隻 強創聖只係突一,唔係咩重課玩家。

宮崎あおい
而家掛緊強創聖,EV會掛返Unicorn。
書仔 03:20 PM 03-02-16
作者: 柴崎幸:
我淨係中左一隻Unicorn,而家skill 練到LV.5 已經無咩Friend Point 剩,都唔知有無機會max到...

宮崎あおい
我更加是一個零課玩家呢,已add你,id是我是一個壞人,活動開後會轉白卡
clie 07:06 PM 03-02-16
作者: 元首KFC:
魯魯, Z, 強運介 哭了

魯魯全軍拳射盾加攻加迴避, 必殺減攻/全畫面攻擊,
z據說0突魂必殺比強天使更強勁,
強運更加不用說

今次隻哈曼只加射機, 混隊的話應該比不上魯魯, 但如果未來射隊掘起的話就是key card了
Z好似變左特大DAM,加埋破罩同完美範圍,嚴格黎講有佢唔駛再玩落去
強創要拉後出其實好麻煩
以射機既攻擊間隔根本不可能扶正,哈曼招範圍技要拉到前排出都仲未射到敵方最後排,EV後真係雪
clie 07:08 PM 03-02-16
EV初期抽強敵COIN會有大量廢卡,可以等嗰時升爆再等週六煲射關先升LV
GN00508771 07:32 PM 03-02-16
Rank升得好慢 有乜計@@
fufufu123456 08:01 PM 03-02-16
Rank升得好慢 有乜計@@
打第2章第19話エピソード3同第2章第26話エピソード1比較好,因為AP/RANKEXP值最高
前者AP12 RankExp 600,得1 Wave好快打完
後者AP14 RankExp 700,可以拎到多d改造資材
元首KFC 08:18 PM 03-02-16
Z好似變左特大DAM,加埋破罩同完美範圍,嚴格黎講有佢唔駛再玩落去
強創要拉後出其實好麻煩
以射機既攻擊間隔根本不可能扶正,哈曼招範圍技要拉到前排出都仲未射到敵方最後排,EV後真係雪
然而實測強創活動純射隊3珠能打19x層
加上好友, 特效ssr只有宗介一個

拳特效好友不線就要上射隊, 誰說不能擔正
LordofNightmare 09:09 PM 03-02-16

宮崎あおい

ADDED, LoN SRW
我都係零課~~~~
LordofNightmare 09:10 PM 03-02-16
回流玩家

柴崎幸 12:35 AM 03-03-16
作者: 書仔:
我更加是一個零課玩家呢,已add你,id是我是一個壞人,活動開後會轉白卡
加左了,謝謝!
EV初期抽強敵COIN會有大量廢卡,可以等嗰時升爆再等週六煲射關先升LV
見近乎無晒友幣,膽粗粗俾佢食埋最後一張R卡,max了!
作者: LordofNightmare:
我都係零課~~~~
加左了,謝謝!
LordofNightmare 12:42 AM 03-03-16
我隻白卡都Max咗技,可以拎出嚟見人~
clie 11:03 AM 03-03-16
見近乎無曬友幣,膽粗粗俾佢食埋最後一張R卡,max了!
為升技而食R卡你可能係唯一一個
書仔 03:33 PM 03-03-16
正,歌姬出場,我的最愛
fufufu123456 03:39 PM 03-03-16
估唔到隻SSRクシャトリヤ會冇ファンネル
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 39 79 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 99 139 189  ... 最後

返回主題版面