Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-16-16, 11:11 PM   #20051
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
仲未掉禮裝.......好唔鍾意換4張..1張要農出黎的設定

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-16, 11:15 PM   #20052
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
抱左鐵之侍同炸蝦大腿就輕鬆打雷級
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-16, 11:19 PM   #20053
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
X完全雷級MVP
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-16, 11:49 PM   #20054
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
仲未掉禮裝.......好唔鍾意換4張..1張要農出黎的設定
有些人ap 10 出,甚至出了3,4張

到現在一張掉出來的一樣沒見過

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 12:23 AM   #20055
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
有些人ap 10 出,甚至出了3,4張

到現在一張掉出來的一樣沒見過
無出過+1
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 01:58 AM   #20056
gardenwong
Senior Gamer
サンライズ瀬戸

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
話說依家見到人掛X好似見到上帝咁…

尤其係掛大姐禮裝個d師兄

Garden師兄
兩張圖主要話你連線有問題
要唔要轉用wifi試下?
屋企/公司wifi 同 4G都試過, 一樣

ガンダムだ...俺がガンダムだ...
gardenwong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 02:09 AM   #20057
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: gardenwong 查看文章
屋企/公司wifi 同 4G都試過, 一樣
其實你打完先彈GAME呢樣野係有D奇怪
我覺得你可以試下

做好引繼

刪GAME重裝..

都係唔得就唔知點搞了

另外我都係一張都未跌
有朋友大前日跌左3張
令我一度以為今個event好好跌..
點知原來係人品問題....

舊 08-17-16, 08:50 AM   #20058
stcdavidhk

早前掉過一張至發現好似初期event咁再自己農一張....

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 09:00 AM   #20059
gingq7

註冊日期: May 2008
今次運氣不錯, 暫時趺左2張
雖然一早已換晒4張, 但今次part 1堆禮裝應該可以part 2用(官網寫話會追加part 2掉落), 換埋應該無壞...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 09:18 AM   #20060
stcdavidhk

咁未換住都唔緊要ge,反正可以之後換,除非主力農緊食水

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 08-17-16, 11:29 AM   #20061
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
禮裝未掉+1
======
養鐵還是去洞窟好 因為水 不是很好掉

X 打龍好, 但打洞窟想見大腿掛布姐(+船長) .... 雖然用孔明都不壞....
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 11:41 AM   #20062
stcdavidhk

冇大姐禮唔想農鐵住...專心農石中
可能part2抽人時會順便出埋大姐禮呢(如果冇分開池的話)

舊 08-17-16, 12:32 PM   #20063
gingq7

希望part 2有新禮裝吧, part 1呢3張禮裝無乜實用價值...
舊 08-17-16, 04:24 PM   #20064
蛋撻王子
功德完滿

引用:
【カルデア広報局より】
8月17日(水)14:00~17:00にサービスの安定化と機能の向上のため実施しておりました定期メンテナンスが終了いたしました。ご迷惑をおかけいたしましたことをお詫びいたします。詳しくは→https://t.co/T9aO4PF84a #FateGO

3.バトルにおいて、一部サーヴァントが攻撃を行った際に獲得するNPの値が、誤った値に設定されていた不具合を修正(8/17追記)
 ※対象のサーヴァントは以下となります。
 ・アルトリア・ペンドラゴン〔アーチャー〕
 ・モードレッド〔ライダー〕

【対応内容】
・聖晶石3個

今個更新都幾緊要
快D搵師兄試下

正路如果水著小莫同水槍呆毛一齊改
一定係郁個個神秘既被動技
但庄司底下咩都有可能
朋友覺得係調高番水著小莫 調低水槍呆毛

但如果係單純既上調番個被動技
水著小莫固之然係正常番D
但水槍呆毛就會變得更變態去左

要等d實際測試出黎先知咩事
自己比較少用水著小莫
可能試唔出

舊 08-17-16, 04:26 PM   #20065
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
小莫改得勁我可能比佢食杯
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 04:33 PM   #20066
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
小莫np 能正常水平我就滿足,她的評價太可憐了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 04:39 PM   #20067
stcdavidhk

其實今次event角冇特效,根本冇時間升住,除非有愛/需要個職做主角

舊 08-17-16, 04:55 PM   #20068
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
依家小莫咁算上修定原回復原狀呢

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 04:57 PM   #20069
蛋撻王子
功德完滿

我試得有D亂
出面有人講話可能直接將水著小莫同水槍呆毛調轉番
但我覺得水槍呆毛一日未正式出之前
我對呢個講法都保留

呢個係我Check既情況
因為我用左6090 下下爆擊去左

ART CHAIN

水著小莫ART卡先行 無爆擊
7%(27%)

水著小莫

第一次
art寶具後27%(打兩隻)
QUICK卡爆擊39%
art卡爆擊70%
EX上到79%

第二次
art寶具後38%(打三隻)
QUICK卡爆擊49%
art卡爆擊69%
EX上到74% (因為攻擊對象未死 食唔到NP BONUS)

第三次
開1技1 LV
art寶具後26%(打兩隻)
quick卡爆擊39%
art卡爆擊75%
EX上到83%

有人話無任何禮裝同技能加成
平砍AQQ EX
最後有40%NP

舊 08-17-16, 05:08 PM   #20070
gingq7

試左一陣:

用人地頭A, 小莫Q>Q > 6NP+8NP
第3A, 11NP
頭A, 6NP
用技1(lv 1)後用寶具打3隻敵人,無over kill, 42NP !!!!

由殘廢變超人?
舊 08-17-16, 05:15 PM   #20071
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
月並みですがサモさんのNP効率が上がったらしいので試し斬り
冬木骨にAQQEXでNP40まで上昇確認
礼装無しスキルの使用も無しです

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 05:25 PM   #20072
stcdavidhk

好明顯引你地再抽,等你地忍唔到等part2XD

舊 08-17-16, 05:28 PM   #20073
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
好明顯引你地再抽,等你地忍唔到等part2XD
依家成個水著pickup part1變左無死角
有抽有贏

舊 08-17-16, 05:31 PM   #20074
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
小莫反逆成功^^..唔知弓吾係唔係真係變弱左....

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 05:32 PM   #20075
stcdavidhk

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
依家成個水著pickup part1變左無死角
有抽有贏

咁你重唔抽駁寶2?

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:11 AM

手機版 | APP版