Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 03-21-13, 02:00 AM   #176
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
龍抬頭第2期
漸入佳境
今期便有
友台的進化者出場XD
BRA武藏 目前離線  
舊 03-21-13, 10:10 AM   #177
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: T.K. 查看文章
老實講有當年質素可以一睇,而家港漫最大問題係唔好話進步,連舊時質素都無先慘
睇完第二期,
呢套我覺得係寫緊80-90年代違和感超重o既未來世界
無論做型同背景都係...城寨feel.
不過d囡除外...芳芳姐年代黎

話似海虎不如話似末日戰狼. 但d角色又暫時唔夠戰狼突出.
比李重豪畫最大問題係畫太多細位, 所有角色都太多無謂線, 變成冇個突出

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線  
舊 03-21-13, 10:49 AM   #178
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
龍虎門個封面真係一絕, 小虎隻腳個角度, 我一邊俾錢一邊笑

舊 03-21-13, 08:44 PM   #179
FREDDY@o@
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
隻腳向後 幾時學識天殘腿ga

舊 03-21-13, 10:35 PM   #180
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
我見到都忍唔住笑了....

龍一郎俾人打到殘都唔出邪功....
Dangerous-boy 目前離線  
舊 03-21-13, 11:04 PM   #181
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
我見到都忍唔住笑了....

龍一郎俾人打到殘都唔出邪功....
出都無用, 佢套邪功無正派個套咁強, 正派個套都打輸
都唔知邊個天才諗出黎, 後練個套渣D

舊 03-22-13, 02:57 AM   #182
FREDDY@o@

引用:
出都無用, 佢套邪功無正派個套咁強, 正派個套都打輸
都唔知邊個天才諗出黎, 後練個套渣D
應該邪功勁d, 因為留手印果度用正派唔得, 要邪先留到掌印. 只係無人估到村上腦殘到生死關頭都唔用

舊 03-22-13, 06:52 AM   #183
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: D.K. 查看文章
睇完第二期,
呢套我覺得係寫緊80-90年代違和感超重o既未來世界
無論做型同背景都係...城寨feel.
不過d囡除外...芳芳姐年代黎

話似海虎不如話似末日戰狼. 但d角色又暫時唔夠戰狼突出.
比李重豪畫最大問題係畫太多細位, 所有角色都太多無謂線, 變成冇個突出
最大問題唔係主角燃燒時既做形唔吸引咩?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
舊 03-22-13, 06:54 AM   #184
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
應該邪功勁d, 因為留手印果度用正派唔得, 要邪先留到掌印. 只係無人估到村上腦殘到生死關頭都唔用
村上估唔到龍虎門同真武社作風咁凶殘0姐
你睇小龍一話投降,羅剎教即訓請佢回倉,兼有唔鎖門優呀,幾識英雄重英雄呀

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
舊 03-22-13, 10:15 AM   #185
額倆羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
小虎喺北條後面話唔可以心軟嗰下
嗰種卑鄙無恥嘅性格完全出晒嚟……

舊 03-22-13, 11:07 AM   #186
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
之前有期講到明玄光神氣勁D, 俾人笑左好耐
掌印可以係陰損之類的原因吧

當然, 都係個句, 同龍虎門D功能認真係我地唔啱

舊 03-22-13, 11:16 AM   #187
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: 額倆羅 查看文章
小虎喺北條後面話唔可以心軟嗰下
嗰種卑鄙無恥嘅性格完全出晒嚟……
潛台詞:『斬草不除根~春風吹又生呀~騎騎~』

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線  
舊 03-22-13, 02:46 PM   #188
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
龍抬頭第二期加左d gag位...
唔多討好
今次o個故事又麻麻地...

Bandit-Anji 目前離線  
舊 03-22-13, 02:47 PM   #189
小白熊
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
依家攞住本書睇緊,竟然見到自己,希望唔好咁快尿
跳返 part 江南 style 先啦~
小白熊 目前離線  
舊 03-22-13, 04:11 PM   #190
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
封神紀同鐵將$15抵比
唔係話本龍抬頭唔好睇

龍家寶不嬲都kuso開
之但係又係見到d %呀, d進化燃燒, 中國美國
我已經無左懷念o既感覺
反之係厭惡<>

真係寧願佢出番古裝書...

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線  
舊 03-22-13, 05:58 PM   #191
FREDDY@o@

引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
潛台詞:『斬草不除根~春風吹又生呀~騎騎~』
村上話接受法律制裁,王小虎係都要殺(借北條手),簡直目無法紀

舊 03-22-13, 06:03 PM   #192
FREDDY@o@

引用:
作者: T.K. 查看文章
村上估唔到龍虎門同真武社作風咁凶殘0姐
你睇小龍一話投降,羅剎教即訓請佢回倉,兼有唔鎖門優呀,幾識英雄重英雄呀
好唔明點解唔廢左王小龍先送佢入倉,係咪教主太正直不屑做d那渣野...

舊 03-22-13, 09:07 PM   #193
D-boy

引用:
作者: Bandit-Anji 查看文章
龍抬頭第二期加左d gag位...
唔多討好
今次o個故事又麻麻地...
縮波針幾好笑呀!

鍾英偉尐故仔一向都比較慢熱,要比多幾期時間佢。
舊 03-22-13, 09:10 PM   #194
好鬼煩
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2006
引用:
縮波針幾好笑呀!

至怕佢又俾腰斬咋
好鬼煩 目前離線  
舊 03-22-13, 10:12 PM   #195
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
縮波針幾好笑呀!

唉..... 諗起之前「刺皇」,
我覺得幾好睇,竟然被腰斬......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線  
舊 03-22-13, 11:02 PM   #196
D-boy

引用:
作者: 次期Cekehe 查看文章
唉..... 諗起之前「刺皇」,
我覺得幾好睇,竟然被腰斬......
+1
仲有天子7又係剛煲到戲肉就被腰斬....
舊 03-25-13, 06:18 AM   #197
gingq7

註冊日期: May 2008
講開腰斬...南宮問天最後一個故事仲未完呀

從來無擔心過鍾英偉的故事唔好睇, 只擔心佢太慢熱被腰斬
gingq7 目前離線  
舊 03-25-13, 06:32 AM   #198
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
嚟緊有本甚麼「神兵問天」,唔知同f故事有冇關係?

舊 03-25-13, 11:41 AM   #199
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
嚟緊有本甚麼「神兵問天」,唔知同f故事有冇關係?
願聞其詳. 而家無買玉記d書
gingq7 目前離線  
舊 03-25-13, 12:25 PM   #200
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: gingq7 查看文章
願聞其詳. 而家無買玉記d書
傳聞會出返神兵, 問天做主角, 故事係神兵2完到神兵F1 中間的事......
另外傳聞係由鬼才去強姦個劇本

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[問] DSiWare推介? starstar0083 手提遊戲機討論版 13 11-18-10 12:49 PM
Display 推介 大召喚帥 手機資訊/電腦軟硬討論 11 12-19-06 04:19 PM
[推介] BREAD TALK Jamie 飲食版 1 11-29-05 10:49 AM
[推介]鬼兆 月牙火介 Neo Entertainment TREND 12 02-11-04 01:40 AM
推介 綾 靜香 飲食版 3 01-15-04 08:48 PM

現在的時間是 05:06 PM

手機版 | APP版