Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 12-04-06, 03:45 PM   #176
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: TOOT
看到!人格擔保
人格破產(1s)

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-06, 07:18 PM   #177
IamO
God of Gamer
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: letitbe
咁我開始畫啦.. 時日無多矣
TOOT的下半自己再補上吧 , 我由上半開始接
平衡世界嗎???

舊 12-05-06, 04:54 AM   #178
TOOT
Game Master
a nobody

註冊日期: Dec 2001
對不起各位,完成了...

Wendy冇出場,後面既朋友可以用佢啦

此篇文章於 12-05-06 05:03 AM 被 TOOT 編輯。
TOOT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 03:06 PM   #179
布朗
Junior Member

原來上校身邊o既高手係"千fa", 真係估你唔到!
布朗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 03:28 PM   #180
letitbe
劍花煙雨江南

註冊日期: Feb 2005
下半精彩好多.. !(千華?)

另因為長假, 可能今晚或明天我就可以畫完

引用:
作者: IamO
平衡世界嗎???
我要阻止混沌降臨
letitbe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 03:45 PM   #181
TOOT
Game Master
a nobody

唔賭唔知身體好,
唔畫唔知畫功差

唔好意思,要各位久等了

舊 12-05-06, 09:23 PM   #182
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
老麥個髮型係咁轉XDDDDDDDDD木

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 10:39 PM   #183
letitbe
劍花煙雨江南

完成~

此篇文章於 12-12-06 11:32 PM 被 letitbe 編輯。
舊 12-06-06, 10:41 AM   #184
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

註冊日期: Jun 2004
井上feel, 正ar

舊 12-06-06, 11:17 AM   #185
TOOT
Game Master
a nobody

很快手

舊 12-06-06, 11:45 AM   #186
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
畫功幾pro 喎~~ b 南斗鳯凰拳比人用左添...唯有化不可能為可能.....
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-06, 04:55 PM   #187
ReungS
Senior Gamer
頹青

註冊日期: Mar 2006
so pro

ReungS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-06, 07:00 PM   #188
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
比卡超俾路人ko左

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-06, 07:03 PM   #189
邪教教主
Ultimate Gamer
bunchies

註冊日期: Jan 2002
井上feel X2
又去番北斗ga 路線了

His might upholds the weak
His word speaks only truth
His wrath undoes the wicked
邪教教主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-06, 07:08 PM   #190
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
武藏小次郎咁快死...但又咁勁可以殺左比卡超

舊 12-06-06, 08:35 PM   #191
布朗

咁快交貨? 我好大壓力喎!

好, 開工!
舊 12-06-06, 09:18 PM   #192
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

3DS Friend Code1564 6017 4097
連續睇兩篇,平衡世界咁雙線發展
側田唔太似~好期待軟硬超人~

Letitbe大大你個筆名'月之住人'同'Letitbe'有冇意思架?

【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-06, 09:27 PM   #193
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
劇情去得好快~
又返番去北斗主線,認真估你唔倒

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者

此篇文章於 12-06-06 09:46 PM 被 怪人怪人 編輯。 原因: 正字
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-06, 09:38 PM   #194
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

鳳凰拳都出埋

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 12-06-06, 09:44 PM   #195
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
真係估你唔到

舊 12-06-06, 11:17 PM   #196
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 【子夜】 查看文章

Letitbe大大你個筆名'月之住人'同'Letitbe'有冇意思架?
其實我就覺得都駁得埋/
武藏小次郎可以話就係上校派出黎既
btw,我實在非常之buyLetitbe既畫風同劇情發展,仲有個老爹

relight可以開始,等睇你交稿/

ペルソナ5

隨時更新
舊 12-06-06, 11:31 PM   #197
布朗

引用:
~好期待軟硬超人~
你係我肚入面條蟲?

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
其實我就覺得都駁得埋/
武藏小次郎可以話就係上校派出黎既
btw,我實在非常之buyLetitbe既畫風同劇情發展,仲有個老爹
我已經將兩個故事駁埋o左!

引用:
relight可以開始,等睇你交稿/
乜唔係到我咩? 我起晒草圖喇!
舊 12-07-06, 12:51 AM   #198
letitbe
劍花煙雨江南

引用:
作者: NTBOY 查看文章
井上feel, 正ar
井上你是電, 你是光, 你是唯一的神話, 我只愛你, you are my super star~~XDD

引用:
作者: TOOT 查看文章
很快手
拖稿成風, 做個好榜樣XD

引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
武藏小次郎咁快死...但又咁勁可以殺左比卡超
武藏+小次郎=最強BLXD

引用:
作者: 邪教教主 查看文章
井上feel X2
又去番北斗ga 路線了
我兜得好辛苦

引用:
作者: msz006 查看文章
畫功幾pro 喎~~ b 南斗鳯凰拳比人用左添...唯有化不可能為可能.....
你可以話上校係水鳥傳人XD

引用:
作者: ReungS 查看文章
so pro
呢度好多professional, 但絕不是我

引用:
作者: ZONDAS 查看文章
比卡超俾路人ko左
誰叫他遇到那兩人XD

引用:
作者: 布朗 查看文章
咁快交貨? 我好大壓力喎!

好, 開工!
期待!

引用:

月之住人.. 某人說我經常抬高頭發呆, 問我是不是在想月亮上的家XD
leitbe.. beatles的歌, wen.. 這個不說了

引用:
作者: 怪人怪人 查看文章
劇情去得好快~
又返番去北斗主線,認真估你唔倒

引用:

鳳凰拳都出埋
麥叔叔是凰鳳拳傳人, 死未XDDD

引用:
作者: AshleyYan 查看文章
真係估你唔到
XD

此篇文章於 12-07-06 12:54 AM 被 letitbe 編輯。
舊 12-07-06, 01:22 AM   #199
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
letitbe

專業水準
好野

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-06, 02:08 AM   #200
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 布朗 查看文章
你係我肚入面條蟲?

我已經將兩個故事駁埋o左!

乜唔係到我咩? 我起晒草圖喇!
呀,係你,我講錯

ペルソナ5

隨時更新

論壇跳轉

現在的時間是 06:07 PM

手機版 | APP版