Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 11-04-05, 09:50 PM   #176
boss
God of Gamer

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
引用:
作者: 上等兵
即係邊個?
阿鳳個表妹
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-05, 09:51 PM   #177
上等兵

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: kyu
個《殘忍一叮》咁都得,竟然畀阿旺拎起個叮叮跳舞
不過服了她竟然嚮中間果part先開口(忘記歌詞都唔駛叮)

期待只係睇呢part~
我都係咁話...正常幾秒就即叮啦~
上等兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-05, 10:28 PM   #178
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: boss
聽首歌好似係佢真人唱,好過而家d新人多多聲
唔知網上幾時有人放

舊 11-04-05, 10:41 PM   #179
Fio

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 垣野
唐寧好黑人憎.
條友都變態,成條裙同人拉起....
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-05, 10:44 PM   #180
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: kyu
個《殘忍一叮》咁都得,竟然畀阿旺拎起個叮叮跳舞
不過服了她竟然嚮中間果part先開口(忘記歌詞都唔駛叮)

期待只係睇呢part~
拎走左個叮叮...賤男無得叮...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-05, 11:40 PM   #181
Anson225
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
阿旺搶叮好正!

舊 11-05-05, 01:20 AM   #182
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: 垣野
唐寧好黑人憎.
自"大唐雙龍傳"開始辛辛苦苦儲番黎的觀眾緣就咁一鋪清袋

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-05, 04:22 AM   #183
上等兵

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: boss
阿鳳個表妹
哦~
條友又真係幾黑人憎
上等兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-05, 09:59 AM   #184
鷹柳
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy
自"大唐雙龍傳"開始辛辛苦苦儲番黎的觀眾緣就咁一鋪清袋
咁係佢做得好呀, 沒法啦 做回自己係咁易嫁.
鷹柳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-05, 10:17 AM   #185
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
睇預告時覺得下個星期好似無咁搞笑,會正經返咁....

舊 11-05-05, 01:09 PM   #186
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
"俾你就撐唔起啦"
"俾你就塞唔落啦"

呢兩句好抵死!
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-05, 01:39 PM   #187
Tenjo Utena
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
係咪我痴呆
翻身大少有湯盈盈咩?
點解我一d印象都冇
Tenjo Utena 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-05, 01:52 PM   #188
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Tenjo Utena
係咪我痴呆
翻身大少有湯盈盈咩?
點解我一d印象都冇
我都唔覺眼有....

舊 11-06-05, 12:30 AM   #189
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
係咪我痴呆
翻身大少有湯盈盈咩?
點解我一d印象都冇
此"盈"不同彼"瑩"......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-05, 12:38 AM   #190
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
係咪我痴呆
翻身大少有湯盈盈咩?
點解我一d印象都冇
記錯哂...

做黎耀祥個空姐女友果套叫乜...
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-05, 12:40 AM   #191
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 暴走蟹
記錯哂...

做黎耀祥個空姐女友果套叫乜...
"開心賓館"耶~~~

舊 11-07-05, 11:26 PM   #192
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

進入第3周...上周平均收視32點...最高34點...
比首周收視升左2點...

舊 11-07-05, 11:27 PM   #193
Anson225
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
今個禮拜似會多D感動戲bor~

舊 11-08-05, 08:27 AM   #194
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Anson225
今個禮拜似會多D感動戲bor~

唔多想睇~

舊 11-08-05, 12:58 PM   #195
boss

阿好而家冇哂聲氣添
舊 11-08-05, 09:49 PM   #196
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
個生仔場面真....亂黎

係我睇咁多劇所見最隨便的一幕..
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-05, 09:49 PM   #197
boss

去廁所聽歌然後''必''一聲,搞掂,真係笑死
舊 11-09-05, 10:44 AM   #198
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:

生CANCER出走這個解釋也是我所見之中最沒理由的理由 ^^

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-05, 03:50 PM   #199
Fio

註冊日期: Dec 2001
引用:

血都冇滴,真係話生就生....
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-05, 07:40 PM   #200
boss

引用:
作者: Fio
血都冇滴,真係話生就生....
有血既話,d 師奶又會話兒童不宜,打去tvb投訴,block住條線

論壇跳轉

現在的時間是 04:18 PM

手機版 | APP版