Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-03-07, 04:03 AM   #176
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: maxy2k 查看文章
有樣野想問好耐, 我知bio 4 英日版分別係美版血腥同難d
但以前bio1,2,3 cv, remake, 0 我知難度有分別, 仲有冇其他分別
以前ps美日版bio個操作係掉轉既 同埋美版係乜野字幕都無,至於血腥同難度我諗應該無分別
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-07, 11:10 PM   #177
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: maxy2k 查看文章
有樣野想問好耐, 我知bio 4 英日版分別係美版血腥同難d
但以前bio1,2,3 cv, remake, 0 我知難度有分別, 仲有冇其他分別
日版冇得爆頭lor....雖然有爆頭聲

舊 12-08-07, 07:53 PM   #178
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: ELT 查看文章
日版冇得爆頭lor....雖然有爆頭聲
仲有勁多死法既場面係冇左
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-07, 12:31 AM   #179
wai
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2002

訂咗2同3....不過唔知會唔會放飛機....
wai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-07, 12:35 AM   #180
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: wai 查看文章

GAF今次都好多人訂到~只怕冇貨ja~

幾時用wii玩呀~~~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-07, 01:03 AM   #181
*小榮*
Insane Gamer
遊戲獵人

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDShiroWeng
引用:
作者: wai 查看文章

個2到而家都未寄俾我....

舊 12-15-07, 07:55 AM   #182
taichu2
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
2,3,cv都收到成個星期...卡數都找埋.

你試下send個email去問下吧.
taichu2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-07, 04:34 PM   #183
風之將

註冊日期: Jan 2005
推推先,信和熱線出埋bio2,賣229,終於都齊哂了\ /

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-07, 11:33 PM   #184
CWC
Junior Member

註冊日期: Dec 2007
我都在yes訂咗3隻,每隻us$27.49,唔知聖誕前收唔收到。
CWC 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] フルCG長編映画第2弾 「バイオハザード ダムネーション」10月27日公開決定! 神祕人1號 日本動漫畫討論版 526 07-02-23 09:19 PM
絕對值得一看!! Biohazard“暗夜中的低吼” neo2046 攻略及心得交流區 60 02-12-09 11:57 PM
Biohazard Mania討論區(任何機種) neo2046 攻略及心得交流區 649 09-23-07 09:40 PM

現在的時間是 09:09 AM

手機版 | APP版