Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-27-08, 05:46 PM   #176
蒼崎五月
Junior Member

註冊日期: Aug 2007
有無wiki俾我吸住招先呀???

舊 06-28-08, 02:03 PM   #177
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
台灣果塊同日本上次local test既一樣
大家一齊用ダオカカ然後236連打啦\/

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-08, 02:12 PM   #178
曲奇
Insane Gamer
┌┤´д`├┐

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDck_tiga
下段起手四割
仲咩都唔洗用

舊 06-28-08, 02:26 PM   #179
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 曲奇 查看文章
下段起手四割
仲咩都唔洗用
尋晚回報得一個朋友講,不過佢講左重點
1.ダオカカ識236連打就會嬴
2.ダオカカ既D掣好賤
3.貓耳萬歲

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 06-28-08, 02:30 PM   #180
曲奇
┌┤´д`├┐

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
尋晚回報得一個朋友講,不過佢講左重點
1.ダオカカ識236連打就會嬴
2.ダオカカ既D掣好賤
3.貓耳萬歲
下次test肯定變最弱候補

舊 06-28-08, 02:30 PM   #181
Thaws
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
作者: 曲奇 查看文章
下次test肯定變最弱候補
應該唔會....躉sys都講左要隻隻charater都係強角...

舊 06-28-08, 02:33 PM   #182
曲奇
┌┤´д`├┐

引用:
作者: Thaws 查看文章
應該唔會....躉sys都講左要隻隻charater都係強角...
又個個guard不無限技一招死
最弱果隻就少左一兩招

舊 06-28-08, 02:35 PM   #183
Thaws

佢淨係個 "d" o既已經比人插到暈啦...高岡d 無限用, 菲特要等時候...ky要用氣...

舊 06-29-08, 09:07 PM   #184
R-1
GAF GGXX團

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDR-1gaf
今日試過,隻game好似GG
不過d畫面好靚~
只用過雙槍女,都幾好用
小蘿莉睇落好難用
女勁快
其餘3個算把啦

抽到的名信片~

此篇文章於 06-29-08 09:21 PM 被 R-1 編輯。
R-1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-08, 09:49 PM   #185
knife-edge
Ultimate Gamer
向後發展委員會成員

註冊日期: Feb 2004
似gg但有down追同受身唔玩壓制??
想像唔到係乜game.....

當對手因為你勁飛火滾果陣依然保持長期要係天板度飛
當對手忍唔住講粗口 你時依舊繼續保持長期要係天板度飛
當對手出手打你果陣你終於可以落地攻擊對手啦
u win
knife-edge 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-08, 09:56 PM   #186
R-1
GAF GGXX團

刀神今日又唔黎打兩鋪

舊 06-29-08, 10:04 PM   #187
knife-edge
Ultimate Gamer
向後發展委員會成員

註冊日期: Feb 2004
落雨懶出街......
最重要mk城我冇其他game玩...唔同你地可以打gundam

咪玩啦 r1大大打gg果陣我仲頹緊02呢隻game

咁有冇d一招死/guard不
or對手唔識受身不斷r返佢起身打既表演睇今日??

當對手因為你勁飛火滾果陣依然保持長期要係天板度飛
當對手忍唔住講粗口 你時依舊繼續保持長期要係天板度飛
當對手出手打你果陣你終於可以落地攻擊對手啦
u win

此篇文章於 06-29-08 10:07 PM 被 knife-edge 編輯。
knife-edge 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-08, 10:09 PM   #188
R-1
GAF GGXX團

mk城打gundam貴到爆wor
再唔係行mk88都ok啦

今日都見到好多GAF友\

舊 06-29-08, 10:10 PM   #189
R-1
GAF GGXX團

引用:
作者: knife-edge 查看文章
咁有冇d一招死/guard不
or對手唔識受身不斷r返佢起身打既表演睇今日??
未發見...
有...如果唔識受身,真係可以再連到想死,仲要扣得多

睇完隻GAME d畫面,真係比gg高幾班~
仲有lcd mon睇,4蚊鋪都ok啦

此篇文章於 06-29-08 10:20 PM 被 R-1 編輯。
R-1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-08, 12:21 AM   #190
7ming_格鬥苦手
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
貓耳真係.......
但又好玩wo...
再者....236唔係太好用姐...

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-08, 01:26 AM   #191
Time
AwAkE~!

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDTime-6RD-
引用:
作者: R-1 查看文章
未發見...
有...如果唔識受身,真係可以再連到想死,仲要扣得多

睇完隻GAME d畫面,真係比gg高幾班~
仲有lcd mon睇,4蚊鋪都ok啦
用LCD MON?唔係話用番舊機身做TEST咩?我今日無去.......

"の住人"
数えきれない…でも少しの歳月は流れ いったい君の事を
どれくらい分かってるのかな? 指先で地図辿るようには
上手く行かないね 気づいているよ不安そうな顔
隠してるくらい 急ぎ足の明日へと抵抗するように
駆け回っていても不思議なくらい… この胸は君を描くよ
見上げれば輝きは色褪せず溢れていた どんな時も照らしてる
あの太陽のようになれたなら
Time 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-08, 01:32 AM   #192
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 7ming_格鬥苦手 查看文章
貓耳真係.......
但又好玩wo...
再者....236唔係太好用姐...
淨係中下二擇再加埋a流舞已經好賤格
再講個236c真係....

ペルソナ5

隨時更新
舊 06-30-08, 02:20 AM   #193
Thaws

菲特....薄甲得令人爆粗...Orz

舊 06-30-08, 02:42 AM   #194
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

總體而言
老實講隻game唔計背景既話
完成度我比20%我都覺得比多

ペルソナ5

隨時更新
舊 06-30-08, 09:03 AM   #195
joker_square
Senior Gamer
天下第尾兵

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDjoker-_-000111
XBox Live Gamertagjoker decade
新既小p有令人無言既感覺....
有波放...仲有得吸人過來投技....
重點係攻擊力一如以往的大(好像比之前的還要大)....超必投半行血中左....就可以起身next~~

Add 我大家一齊玩啦
joker_square 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-08, 09:04 AM   #196
R-1
GAF GGXX團

引用:
作者: Time 查看文章
用LCD MON?唔係話用番舊機身做TEST咩?我今日無去.......
機頂放左lcd mon比人睇~

舊 06-30-08, 09:39 AM   #197
Thaws

引用:
作者: R-1 查看文章
機頂放左lcd mon比人睇~
實驗証明16:9好睇過4:3 好多

舊 06-30-08, 10:53 PM   #198
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

是在新之城嗎... ? 今日去但找不到....

舊 07-01-08, 01:07 AM   #199
蒼崎五月
Junior Member

註冊日期: Aug 2007
以kof o既知識去打依隻game...真係不可行...
對手有打開gg的話完全不敵

成日都好似無人用noel...
佢o個抽o野我記唔晒...去到夜晚先知有finish技...orz

舊 07-01-08, 01:16 AM   #200
奇妙Go1
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch IDSW-5775-8285-5498
3DS Friend Code2079 9485 5065
PSN  IDsalabit911
XBox Live Gamertagsalabit911
暫時人物太少
會唔會仲有未公佈過?

睇完雙槍女招表
起始技,派生技(可派生四次),結尾技
有少少uc circle特色
奇妙Go1 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Halo 新作已經在開發中! 神祕人1號 電視遊戲討論版 40 07-25-08 12:17 PM
[NDS] Luminous Arc 2 Will [日版已售] imgahou 手提遊戲機討論版 211 07-13-08 06:20 PM
1GB RAM同4GB RAM的分別? 光熱斗 手機資訊/電腦軟硬討論 26 11-30-07 11:44 AM
[ETC] 新作全面揭秘!《惡魔城》製作人專訪 romrom2004 手提遊戲機討論版 0 09-08-07 11:52 PM

現在的時間是 04:47 PM

手機版 | APP版