Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-16-13, 07:50 PM   #176
天恨情
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: haluforever 查看文章
小火猴
邊到捉?
暫時FC PARK未見有初代同新御三家以外既御三家

如果BW三色猴就第一個森林
天恨情 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 08:11 PM   #177
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
加返左話加左我既人,
如果未加返你話我知
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 08:36 PM   #178
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
頭post list全add
有無人可以話我知我個區咩系,同有咩怪?

P.S.winsonandcyndi 記得ADD番我

catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 09:04 PM   #179
katrin1224
Junior Member

註冊日期: Oct 2013
FC求add
katrin1224 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 09:29 PM   #180
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
第一次撞到 小路卡 就撞到女既
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 10:42 PM   #181
B..
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code3497 0569 5211
引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
第一次撞到 小路卡 就撞到女既
路卡劇情會送一隻進左化帶埋MEGA石既 32LV

Ggen: hkbinbin
Full Bokko: 222223SEW2
B.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 10:53 PM   #182
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
想問下進度大約幾多 會拎到 學習機器
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 10:58 PM   #183
fancylala
痴線架!!!!

註冊日期: Sep 2002
想問下會唔會有方法知邊到落緊雨?

舊 10-16-13, 11:07 PM   #184
魔法小王子

註冊日期: Feb 2011
求加FC~~~加左話聲我知等我加返你www
1375-7179-9972
魔法小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 11:27 PM   #185
katrin1224

引用:
作者: 魔法小王子 查看文章
added
katrin1224 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 11:40 PM   #186
carloslee

註冊日期: May 2004
想請教下努力值應該點練好?係咪應該睇隻精靈箭嘴指向邊度多就集中練嗰樣?
carloslee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 11:42 PM   #187
HM

註冊日期: May 2007
遲來了加入,Y版,用水主,剛過了第一GYM,多多指教
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 12:00 AM   #188
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
打完第三關先發現啲經驗值就算幾隻一齊出戰都唔會平均除開佢

今次蝕咗俾佢

不過我都想問如果開個個學習機器(經驗值分享器)會唔會照除定係大家都係有咁多經驗值

舊 10-17-13, 12:03 AM   #189
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: Kris 查看文章
打完第三關先發現啲經驗值就算幾隻一齊出戰都唔會平均除開佢

今次蝕咗俾佢

不過我都想問如果開個個學習機器(經驗值分享器)會唔會照除定係大家都係有咁多經驗值
入去睇仲有幾多經升lvl
之後打一場再check,味知每隻加幾多

總之今次學習機器經驗值分成係想引你開
努力值引你射波打沙包

舊 10-17-13, 12:28 AM   #190
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
引用:
作者: メソウサ 查看文章
入去睇仲有幾多經升lvl
之後打一場再check,味知每隻加幾多

總之今次學習機器經驗值分成係想引你開
努力值引你射波打沙包
頭先試過大概最多有一半

好彩半途左右發現,慳唔少時間

舊 10-17-13, 12:30 AM   #191
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
引用:
作者: carloslee 查看文章
想請教下努力值應該點練好?係咪應該睇隻精靈箭嘴指向邊度多就集中練嗰樣?
如果隻怪係for對人戰,好難一概而論
主要視乎隻怪既玩法,同埋你個人既取向

如果係for爆機既就:加攻/特攻,其餘血/速

catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 12:33 AM   #192
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
引用:
作者: catho7 查看文章
先頭放死左既超
先發放複眼特性怪試下

另,我轉頭ADD番上面D人
唔明~
><
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 01:11 AM   #193
LLW

註冊日期: Jan 2012
3DS Friend Code1435 4623 3745
引用:
added
LLW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 01:44 AM   #194
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code1564 6017 4097
4382 - 1951 -5180
miracle交換好神奇,我用3lv貍貓換左隻48lv貓頭鷹…

【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 12:46 PM   #195
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 【子夜】 查看文章
4382 - 1951 -5180
miracle交換好神奇,我用3lv貍貓換左隻48lv貓頭鷹…
亦有人用48LV換隻3LV返黎

舊 10-17-13, 12:59 PM   #196
B..
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code3497 0569 5211
頭POST直到【子夜】之前都ADD哂
仲有放低左FD CODE係頭POST既朋友你放低FD CODE唔ADD番係你之前既人做唔到互ADD是無意義的
最好就定期掃一次頭POST 記低埋自己ADD到邊到

Ggen: hkbinbin
Full Bokko: 222223SEW2
B.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 01:10 PM   #197
Furon

註冊日期: Apr 2009
有無人可以幫我睇下フレンドサファリ出咩?
2ch留唔到言都唔知去邊到搵人登錄
3050 8793 0125
Furon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 03:26 PM   #198
MasterNam

引用:
ADDED
MasterNam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 03:46 PM   #199
峰凌
Insane Gamer
隨意想像

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code5455 9355 8123
頭POST已ADD
請回
ロキ 5455 9355 8123
峰凌 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 04:51 PM   #200
關刀刃

註冊日期: Apr 2003
Furon
魔法小王子
【子夜】
請add返我
2406-5095-4510

峰凌
已add

玩Y版的朋友可唔可以交換負電拍拍和毒海馬?
我有正電拍拍和藍龍蝦
關刀刃 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC]美科學家將致癌因子命名為POKEMON!Pokemon公司提出抗議 neo2046 手提遊戲機討論版 13 12-27-05 08:03 PM
[Pokemon]デオキシス入手 :cwm26: /[/Pokemon] Eugene 手提遊戲機討論版 8 07-03-04 11:29 PM
[機種未定]Pokemon系列最新作發表預定!(係GBA Pokemon Emerald?!) 神祕人1號 手提遊戲機討論版 16 06-28-04 07:21 PM
[GC]GC・GBA用「Pokemon」次回作の構想が! Pokemon FESUTA & E3発表 神祕人1號 電視遊戲討論版 15 01-08-04 10:34 PM
pokemon 唔係有兩隻0既咩? (Pokemon Saphire and Pokemon Ruby )請問邊隻先係好玩? CoCoFan 手提遊戲機討論版 5 01-04-03 06:29 PM

現在的時間是 07:25 AM

手機版 | APP版