Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 04-01-14, 08:19 PM   #176
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
lance啦
george hill同佢就快打交咁款

paul george就無左granger之後心理上唔好過多
早兩年上位都係granger傷出後一路撐佢一路教佢唔少野
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-14, 12:03 AM   #177
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: JMi 查看文章
lance啦
george hill同佢就快打交咁款

paul george就無左granger之後心理上唔好過多
早兩年上位都係granger傷出後一路撐佢一路教佢唔少野
問題顯而易見,
如果唔係點解要簽Turner?就係本來Pacers後場班底同前場有落差,
不過而家睇嚟放走Granger有好重「賠了夫人又折兵」既味道 (當然,班底年輕力壯,仲有好多空間同時間既~~)

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-14, 12:21 AM   #178
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
Mavs真慘
俾jo球goaltending ko了

舊 04-03-14, 10:25 AM   #179
JMi

真係KNICKS嬴HAWKS輸

另一邊PISTONS真係救世主 幫PACERS走出低谷 XD
舊 04-03-14, 11:03 AM   #180
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
真係KNICKS嬴HAWKS輸

另一邊PISTONS真係救世主 幫PACERS走出低谷 XD
衝左上第8.....睇嚟我要買定六合彩了

我的雜談小屋
舊 04-03-14, 01:50 PM   #181
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
刺神上個月全勝......

suns第三節領先情況下又輸.....睇黎都係唔夠力入playoff
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-14, 02:05 PM   #182
JMi

pacers輸已經好笑
估唔到連火都咁有義氣輸埋 XD
舊 04-05-14, 02:24 PM   #183
Penny仔

引用:
pacers輸已經好笑
估唔到連火都咁有義氣輸埋 XD
爭住唔要榜首....
今日nyk 輸, 一線鷹贏仲要打小2場.....nyk要rip 了

西岸mavs,Grizzlies同suns 3隊實在太接近
舊 04-05-14, 02:30 PM   #184
JMi

無睇SCHEDULE 三隊最唔想睇係熊仔
1-8最有趣會係SPURS對SUNS
舊 04-05-14, 10:48 PM   #185
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
今朝 rockets vs thunder 4q 真係得啖笑 ...
Thunder 勁多球 3 分 hi 手 foul 輸 FT
然後兩隊都係狂單打 ... thunder 都叫有藉口 westbrook 傷左
但 harden 佢再唔改打法真係唔會行得遠

另外 睇見 jlin 依家要打返 starter 好辛苦
成日要就住唔 hold ball 企角位做 set shooter
完全唔係佢個瓣
到有機會切入講真佢又唔係一定把握到 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-14, 01:22 AM   #186
JMi

HEAT打日頭波特別差 到底KNICKS會唔會做到奇蹟呢 XD
舊 04-07-14, 09:32 AM   #187
Penny仔

引用:
HEAT打日頭波特別差 到底KNICKS會唔會做到奇蹟呢 XD
nyk 輸埋, 加埋今日鷹贏波
可以放暑假了

btw, jr smith今場3分起手次數好似破左記錄.....佢唔倦既咩
舊 04-07-14, 12:28 PM   #188
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: Penny仔 查看文章
btw, jr smith今場3分起手次數好似破左記錄.....佢唔倦既咩
22次追平紀錄,

上次係好似有條友22次11中, 不過講緊係90s

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-14, 08:20 PM   #189
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
ny打起了jr打沉了melo....到底係好事定壞事呢

舊 04-08-14, 06:28 AM   #190
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
作者: POISON 查看文章
ny打起了jr打沉了melo....到底係好事定壞事呢
Melo 好似贏 nets 個場後傷左膊頭,依家帶傷上陣
不過無關係啦,隔離 hawks 依家輸少 3 場

wii friend code: 3580 5742 2557 1699
舊 04-09-14, 10:07 AM   #191
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

你班鷹仔係咪唔想打playoff? Det都輸?

我的雜談小屋
舊 04-09-14, 03:55 PM   #192
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
點輸都唔會俾 knicks 追到架啦

(melo10 仲夠膽死出對 "playoff" ......)

另外 nets 竟然又贏 heat
真係想係 playoff 睇佢地對決,肯定好有火
依家亦都應該精彩過頹廢 pacers vs heat ...

舊 04-10-14, 10:16 AM   #193
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
可能係活塞班球員知道球會可能會炒JOE DUMARS,所以贏波慶祝。(笑)

今日NOAH又大三元…

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-14, 10:49 AM   #194
Penny仔

heat今日輸比熊仔......
suns呢d時刻求人不如求己
舊 04-10-14, 12:40 PM   #195
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
heat今日輸比熊仔......
suns呢d時刻求人不如求己
無野既~~~今日suns都順利嬴,
不過下場對刺神.....

我的雜談小屋
舊 04-10-14, 01:18 PM   #196
JMi

忽然間HEAT主場對PACERS真係決定邊隊東岸第1
PACERS嬴仲可以輸多場比OKC 輸左就得返1%可能HEAT會再輸波
舊 04-10-14, 06:25 PM   #197
Shadow 神
混沌與光明的創造者

Westbrook 唔 TO 真係好勁 ... 但唔知佢依家傷勢如何
到 playoff 打足唔知有無影響

舊 04-11-14, 01:32 PM   #198
Penny仔

刺神贏左mavs, 聽日對suns 應該輪休主力

本來想講suns 機會來了,但輪休對刺神冇影響是常識吧
舊 04-11-14, 05:13 PM   #199
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

Bobcat同Wizard都係時候拼老命爭第6吧

我的雜談小屋
舊 04-11-14, 05:39 PM   #200
ZOMA
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
刺神贏左mavs, 聽日對suns 應該輪休主力

本來想講suns 機會來了,但輪休對刺神冇影響是常識吧
但打完馬刺就打Mavs...再打灰熊..
個賽程超刺激

跟住Mavs同灰熊又打...
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 35 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 02-08-14 01:09 AM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 03:20 PM

手機版 | APP版