Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 66 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 86 126 176  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>thankful破壞神 III Vol. VIII --- <<Soon™>>
NexTony 01:58 AM 03-09-14
我想問下而家返來玩, 用返之前果個LV60 WIZARD/MONK

打Gear返來重點應該係咩stat?

我走果時係resistance...life on hit..咁上下
鈴蘭 02:04 AM 03-09-14
作者: NexTony:
我想問下而家返來玩, 用返之前果個LV60 WIZARD/MONK

打Gear返來重點應該係咩stat?

我走果時係resistance...life on hit..咁上下
Wizard一樣谷血同loh DPS隨便先.....反正組隊多,一個人渣流攤唔覺的
森羅 02:06 AM 03-09-14
而家毛姨點用架
darkvolver 10:51 AM 03-09-14
原來ACT4暗箱可以開2個...
小Ray 11:12 AM 03-09-14
作者: 森羅:
而家毛姨點用架
鬼蛙流好好用

被動出 Fetish Sycophants , Grave Injustice
主動用 Plague of Toads (Addling Toads) , 及 Frebats (Plague Bats)

會係咁出鬼
tao08 11:16 AM 03-09-14
作者: 鈴蘭:
記唔記得自己當年入資料入左咩.....呢個你準備定身份證既Scan同埋入番自己果時入過咩名呀果D去解除左手機鎖先
要記著入名果度連大細階都要跟著,打中文就要打番中文........
我搞番掂啦,原來要跟番大細階,而家玩得番不過要由0開始,唔介意就add我啦

tao#3156
saikanobox 12:04 PM 03-09-14
打裝T1,T2其實冇乜分別?
tao08 12:25 PM 03-09-14
改完版之後WD d寵係咪都仲係出去俾人秒
darkvolver 01:37 PM 03-09-14
作者: tao08:
改完版之後WD d寵係咪都仲係出去俾人秒
不是
Sar8 01:14 AM 03-10-14
又一條moonlight ward

我要thunderfury啊
頹廢人辨 09:31 AM 03-10-14
新immortal 4件個效果係3兄弟打到死為止 b
BeanZzZz 09:49 AM 03-10-14
hardcore回歸,拉隊打正到震
darkvolver 10:46 AM 03-10-14
hunter真是好惡攪
神龍 11:01 AM 03-10-14
作者: 頹廢人辨:
新immortal 4件個效果係3兄弟打到死為止 b
睇晒5件裝
monk個set勁到叫娘喎喂
Tdot 11:13 AM 03-10-14
好像新patch玩法完全唔同左, 其實用不用開新人再升?
darkvolver 11:58 AM 03-10-14
今個星期冇維修...
sephirothmk3 12:05 PM 03-10-14
作者: 神龍:
睇晒5件裝
monk個set勁到叫娘喎喂
加左17%回避, 千幾回血, 百幾返傷同埋10%傷害jee

lv70係未有套新set?
darkvolver 12:45 PM 03-10-14
食飯時間

B記今次將個4人團體T3+難度,變得難磨了不少...打野團成日覺得整體不夠力...
所以,都是玩T2算...

================================

今晚打act 2 ,時間照舊..

難度: 4人T2/3 ; 2/3人T4
血量: 6x,xxx~8x,xxx (愈多愈好)
鈴蘭 12:47 PM 03-10-14
試下轉build純谷int丟冰球先 唔夠回秘射torrent一唔夠AP就停晒
fcvictor 02:25 PM 03-10-14
試下轉build純谷int丟冰球先 唔夠回秘射torrent一唔夠AP就停晒
passive: prodigy, 加上副手critical 回魔
冰球+冰箭亂射 爽丫丫
darkvolver 02:27 PM 03-10-14
作者: fcvictor:
passive: prodigy, 加上副手critical 回魔
冰球+冰箭亂射 爽丫丫
終於開始玩torrent.....回到魔是不同d...

今日又中tal ball ball......
鈴蘭 02:30 PM 03-10-14
作者: fcvictor:
冰球+冰箭亂射 爽丫丫
主要係我唔知射冰球個火力有幾高
torrent我覺得火力已經係高到難以置信 但問題係要爆cri率同回AP夠先可以做到最大火力...
darkvolver 02:54 PM 03-10-14
主要係我唔知射冰球個火力有幾高
torrent我覺得火力已經係高到難以置信 但問題係要爆cri率同回AP夠先可以做到最大火力...
torrent dps我覺得好低...相比冰球
sephirothmk3 03:12 PM 03-10-14
作者: darkvolver:
torrent dps我覺得好低...相比冰球
你加左咁多冰damge 當然咁講
如果相同damage torrent既damage per power 好高ga
darkvolver 03:17 PM 03-10-14
作者: sephirothmk3:
你加左咁多冰damge 當然咁講
如果相同damage torrent既damage per power 好高ga
我現在一試......torrent連續dps強....不過torrent要企定定係度好危....
但係單發一次性冰球好d......
第一 ... 26 66 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 86 126 176  ... 最後

返回主題版面