Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-09-13, 02:08 PM   #1876
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
其實想知道隔咗好幾年出新主機,

嗰個鬼佬會唔會排首發,

然後又係排隊列前打爛部機

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 02:28 PM   #1877
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
引用:
作者: lkw2005 查看文章
我想問係hmv online訂既各位昨日有冇收到電話,我好似MISS左佢地兩次
HMV online 禽日有打比客話要 full paid 先, 你 check 番你 account個order status 係 closed/shipped 就係收咗你錢.
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 02:28 PM   #1878
hiuming777
Junior Member

註冊日期: Feb 2009
引用:
作者: lkw2005 查看文章
我想問係hmv online訂既各位昨日有冇收到電話,我好似MISS左佢地兩次
有!話要過數先
hiuming777 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 02:31 PM   #1879
ooldmann30
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2011
各位巴打,咁果一年保有無得額外買架,

此篇文章於 11-09-13 02:59 PM 被 ooldmann30 編輯。
ooldmann30 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 02:36 PM   #1880
卡柏
God of Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
貴過美金唔買我就知有1個
你咪咁衰啦!人地可能訂左呢
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 02:47 PM   #1881
wingdouble

註冊日期: Jan 2010
出面藍店係咪已經無得訂
wingdouble 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 02:53 PM   #1882
kinpingk
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2004
藍店還有~~~
kinpingk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 02:54 PM   #1883
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: 卡柏 查看文章
可能佢睇緊冰島會唔會平D

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 02:58 PM   #1884
kinpingk
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2004
優先登記PlayStationR4訂購活動 訂購SMS ←80元一個有冇人會買架.....U網今日好多呢D POST出現
kinpingk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 03:00 PM   #1885
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
頭先落黃金藍店仲有

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 03:02 PM   #1886
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
頭先落黃金藍店仲有
直頭有蟹貨
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 03:08 PM   #1887
lkw2005

註冊日期: Jun 2013
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
HMV online 禽日有打比客話要 full paid 先, 你 check 番你 account個order status 係 closed/shipped 就係收咗你錢.
oh...我今朝試過打返比佢地,不過唔通

星期一再打過,thank you
lkw2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 03:14 PM   #1888
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 卡柏 查看文章
去sony 訂,要sms ,正所謂1,2元都要計較,出去訂又要full pay ,美國唔係咁.....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 03:38 PM   #1889
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: ooldmann30 查看文章
各位巴打,咁果一年保有無得額外買架,
放心,而家PS3都有架
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 03:42 PM   #1890
emoil

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
睇見今次個個有得玩,Sony真抵讚!

可惜我要退役了!
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 03:55 PM   #1891
遊戲怪
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
引用:
作者: emoil 查看文章
睇見今次個個有得玩,Sony真抵讚!

可惜我要退役了
紅字一樣 我都退役了

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 04:09 PM   #1892
eric102171

註冊日期: Nov 2009
想知道今次Blu ray 可否出4k vIDEO...有冇高人知道

謝謝
eric102171 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 04:58 PM   #1893
txl

註冊日期: Aug 2005
XBox Live GamertagJonouil
引用:
作者: hiuming777 查看文章
有!話要過數先
咁係咪佢未打黎即係唔會過數住?
因為我想cut order
txl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 05:01 PM   #1894
tinemail

註冊日期: May 2005
我蘇0 定只落1000 訂
但冇打黎話俾全費喎
間間公司唔同?
tinemail 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 05:02 PM   #1895
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

唔好意思
因為我係理性的人
所以我清楚知道
跟唔理性的人講理性
本身就係一件唔理性既事

即係一個色狼正要強姦少女
你就算同佢講理性
想以孔孟的聖論來說服佢唔好咁做
係冇可能架
因為佢就係比獸性蓋過左理性
先至會做出呢個行為

而我只係純粹講出以物價指數, 關稅銷售稅等因素
得出香港唔應該貴過美國呢個結論
一班比買機既衝動蓋過理性既人
同佢地講香港有乜可能貴得貴過美國
佢都會有佢既理由去買
而且我從來冇阻止, 或者叫人唔好買
對腳響你度
你要衝動做色狼又好, 衝動買機又好
我都阻唔到你
因為為衝動後果負責既係你

不過我就奉勸各位唔好再
講緊美國同香港就講左去巴西, 但又唔拎巴西既資料出黎
講緊PS4就講條女又靚又大波
話覺得貴就係廢, 咁我果串$3380既魚蛋你買唔買?
.....等等來矮化自己
因為我BUY呢句: 不過你個行為大家會睇到
但就唔好再繼續喇

一句到尾就係有幾分證據說幾分話

此篇文章於 11-09-13 05:08 PM 被 女裝少年 編輯。
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 05:10 PM   #1896
yorkyork

註冊日期: May 2010
哦,咁你打電話過去係想訂機定係問佢點解貴200?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 05:16 PM   #1897
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

我send左e-mail問sony
結果係官腔回覆:
關於您想諮詢有關PS 4售價的問題。感謝你對我們產品的關注。由於每個地區的銷售政策都不同,我們的產品在每個不同的地區都有不同的定價。
感謝您對我們PlayStation 產品和服務的支持。

希望以上訊息可以幫到您。
舊 11-09-13, 05:33 PM   #1898
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
唔好意思
因為我係理性的人
所以我清楚知道
跟唔理性的人講理性
本身就係一件唔理性既事

你就算同佢講理性
係冇可能架
先至會做出呢個行為

佢都會有佢既理由去買
對腳響你度
我都阻唔到你

不過我就奉勸各位唔好再
但就唔好再繼續喇

咁根據你嘅觀點 , 香港所有野係咪都會平過美國?
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 05:37 PM   #1899
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
唔好意思
因為我係理性的人
所以我清楚知道
跟唔理性的人講理性
本身就係一件唔理性既事

你就算同佢講理性
係冇可能架
先至會做出呢個行為

佢都會有佢既理由去買
對腳響你度
我都阻唔到你

不過我就奉勸各位唔好再
但就唔好再繼續喇

資料呀,google Brazil ps4 有幾難? 你要選擇性去討論沒法子
巴西物價指數高唔過我們但賣緊US$1800呢個係事實
我唔怪你與眾不同,但上得黎出post 唔該你凖備下先回應

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 06:03 PM   #1900
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

引用:
作者: taikin0901 查看文章
咁根據你嘅觀點 , 香港所有野係咪都會平過美國?
唔係所有野呀, 唔好亂咁解讀

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
資料呀,google Brazil ps4 有幾難? 你要選擇性去討論沒法子
巴西物價指數高唔過我們但賣緊US$1800呢個係事實
我唔怪你與眾不同,但上得黎出post 唔該你凖備下先回應
根本冇必要講巴西
因為唔係五毛玩臭蟲論

即係我話香港政府衰
佢地就話北韓仲衰
係呀,北韓係更衰
咁係咪代表香港政府唔衰?
呢個世界唔係鬥衰架
唔係搵一件更唔合理既事, 去合理化一件唔合理既事
唔係搵一個賣得更貴既地方, 去證明香港冇賣得貴

此篇文章於 11-09-13 06:06 PM 被 女裝少年 編輯。

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 04:48 PM

手機版 | APP版