Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-19-16, 04:48 PM   #1851
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
雖然大隻但都係冇乜威勢
造型好雜魚

艾因真係last boss既話即係有意出第二期了(最後出唔出另一件事)
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 05:28 PM   #1852
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 真!DC 查看文章
雖然大隻但都係冇乜威勢
造型好雜魚

艾因真係last boss既話即係有意出第二期了(最後出唔出另一件事)
由手機版發出
部機其實係朱古力用自己人力制造?
號角放棄外掛耶識好耐,點會仲有相關技術去整機
又推返號角科技係呢三百年退步左⋯(無進步)

始終係一期最後Boss,都唔期望會太強
只係希望唔好又玩主角一期尾食個會吐嘅暫時便當⋯
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 06:34 PM   #1853
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
第廿一話 JJ 版語錄

1. 唔化妝都咁鬼厚面皮㗎?
2. 佢哋打得嗰何?
廢話
3. 唔好咁多聲氣,射喇
4. 你好嘈吖,阿嬸
-----
睇返先知,開頭三明同餅乾嗰段,廿三話會做多次
最後大叫,嘅係澳加,三明無份

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 10:24 PM   #1854
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
咁一間火星保安公司仔同爛仔海盜都有技術去做阿賴耶識手術同機體,
呢樣野應該只係唔用而唔係失傳

舊 03-20-16, 03:19 AM   #1855
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
第廿一話 JJ 版語錄

1. 唔化妝都咁鬼厚面皮㗎?
2. 佢哋打得嗰何?
廢話
3. 唔好咁多聲氣,射喇
4. 你好嘈吖,阿嬸
-----
睇返先知,開頭三明同餅乾嗰段,廿三話會做多次
最後大叫,嘅係澳加,三明無份
仙奴:食屎啦!

舊 03-20-16, 03:40 AM   #1856
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: Rance 查看文章
咁一間火星保安公司仔同爛仔海盜都有技術去做阿賴耶識手術同機體,
呢樣野應該只係唔用而唔係失傳
有講過號角因為推行純血同自然主義所以唔用,同怕整出黎唔聽話推翻自己,
Ein個慘況分分鐘係故意整到佢冇得唔聽話...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 04:24 PM   #1857
肉羊哩咖
griffin611

便當派發中~

舊 03-20-16, 04:26 PM   #1858
Slush
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2008
立FLAG 又死,唔立FLAG又死...

舊 03-20-16, 04:32 PM   #1859
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
鐵華團大家真是化為修羅了

日笠一伙不會有事吧?

艾恩的機果然可怕,結果朱腳不是計算老友而是親手送他一程嗎?

總於最終回了,不論有沒有二季希望來一個像樣的結尾

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 04:38 PM   #1860
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
金毛仲賤過馬沙,人家都係順利成章咁殺

佢就親手編寫劇本再親自出演送包發瘟上路

舊 03-20-16, 04:38 PM   #1861
Jockey
Crazy Gamer
清淡素雅俏麗韻致

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1246 8878 9215
PSN  IDKingRance
XBox Live GamertagKing Rance
Blood is burning~
Still waiting for the fresh meat~

戦場の絆 ジオン公国軍戦術情報局に所属する特殊部隊。ガンダム強奪遂行の為なら金も惜しまない!
BorderBreak EUST 25nd Airborne Brigade Combat Defence Enforcer
Jockey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 04:41 PM   #1862
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: Jockey 查看文章
Blood is burning~
Still waiting for the fresh meat~
Likely to emerge after 1700...ah, make sure you eat something first cause this will be a stomach-aching episode

舊 03-20-16, 04:45 PM   #1863
利家
Game Master

Steam ?

I am still waiting
To?

舊 03-20-16, 04:59 PM   #1864
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
ガリガリ好慘......

メカアイン死ね
マッキー死ね

舊 03-20-16, 05:09 PM   #1865
利家
Game Master

24話有成450cut ....

Bbq

此篇文章於 03-20-16 05:36 PM 被 利家 編輯。
利家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 06:35 PM   #1866
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
便檔大平賣
朱古力直接介入夾反面,咖哩真係慘慘豬
進入最後四強vs戰,唔知結局有冇冠軍爭霸戰睇呢
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 07:07 PM   #1867
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
午餐時間

記得食飽先睇

奧爾加你把兩位大嫂賣進去了
你不怕你大哥發怒嗎
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 07:09 PM   #1868
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
唔計v
真係繼zeta之後派便當都咁多大特寫
朱固力竟然係執尾刀,估佢唔到

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 07:09 PM   #1869
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
機械恩!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 07:36 PM   #1870
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
死亡人員包唔包??

日笠?睇上去應該死,出血但無畫面形容
白毛?睇上去噴血之外完整,無事?
流星號?爆一次駕倉以為已經死,但挖駕駛倉前未死卻當時無人能阻,bd補完??

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 07:51 PM   #1871
ゆり

註冊日期: Nov 2004
艾恩你唔好係g-gen出現呀

舊 03-20-16, 08:12 PM   #1872
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
日本仔都有個觀點係 艾恩出聲果段把聲太陽光
係艾恩角度,見到自己變左咁其實應該係錯亂至岩
但竟然咁陽光,得兩個可能性
一,艾恩本身已經因為復仇痴左線
二,把聲係經過處理和諧過…
由手機版發出
竟然係一...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 08:19 PM   #1873
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
好難想象和諧完,仲咁掛著大叔部機體

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 08:22 PM   #1874
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
根本條友就痴左線
睇面具佬執雞

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 08:32 PM   #1875
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
今集澳加哥的戰前演說 個人覺得有點可怕
鐵華團已經變成一個近乎我們現實中宗教思想的團體

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 監督:水島精二 X 脚本:虚淵玄 新作映画「楽園追放」11月15日公開決定!丨東映アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 93 01-27-24 04:49 PM
[動畫] あの花スタッフ最新作「心が叫びたがってるんだ」9月19日公開丨監督:長井龍雪 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 129 11-28-19 05:23 PM
[動畫] 「天体のメソッド」総合THREAD丨原案・脚本 久弥直樹 money 日本動漫畫討論版 113 10-30-19 03:32 PM
[動畫] 「乱歩奇譚 Game of Laplace」#01「人間椅子(前編)」丨監督:岸誠二 脚本:上江洲誠 money 日本動漫畫討論版 70 09-19-15 02:26 PM
[動畫] 「UN-GO」第1話「舞踏会の殺人」丨水島精二監督 會川昇脚本 ボンズ制作 money 日本動漫畫討論版 23 11-20-11 12:30 PM

現在的時間是 03:36 AM

手機版 | APP版