Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 64 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 84 124  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
LR猫 02:23 PM 03-28-18
作者: iu fu pig:
出得衫,有機會可以轉埋Skin⋯⋯
由手機版發出
但依然係果把聲
小昭Teddy 02:40 PM 03-28-18
作者: LR猫:
但依然係果把聲
每次聽到呢把聲都會覺得係痴女
charcsc2000 02:49 PM 03-28-18
作者: iu fu pig:
出得衫,有機會可以轉埋Skin⋯⋯
由手機版發出
其實上一套係靚D...今次我想買波動拳唔夠50蚊就順便買埋佢...
Eternal Wind 03:24 PM 03-28-18
作者: 小昭Teddy:
每次聽到呢把聲都會覺得係痴女
Aibo.....
赤兵尉SETH 06:01 PM 03-28-18
聲我接受, 真係樣既問題
開發團應該係想整地味系, 結果重手左...
qwe 06:16 PM 03-28-18
作者: 赤兵尉SETH:
聲我接受, 真係樣既問題
開發團應該係想整地味系, 結果重手左...
佢d行為都好有問題⋯
iu fu pig 06:16 PM 03-28-18
一直覺得佢磨磨皮就會順眼好多⋯⋯
見到樓上留言之後,終於明白點解咁多人反感

原來大家覺得佢喺重手地味系痴女⋯
由手機版發出
安安 06:48 PM 03-28-18
少左副眼鏡
加返就正常
鈴蘭 10:45 PM 03-28-18
我覺得唔關個樣事喎 係佢真係好煩之餘又其實咩都無做過仲要幫倒忙既多sosad
赤兵尉SETH 11:02 PM 03-28-18
同樣既行為如果係4代旅團看板娘或X隻龍貓做, 睇法應該會唔同晒
鈴蘭 12:26 AM 03-29-18
如果佢係好似筆頭Leader咁出去打同救人受傷 我唔會咁睇佢
小昭Teddy 01:32 AM 03-29-18
人地白吃白喝,你接任務佢中間抽佣
仲要同大團長有路,引你去俾恐暴龍打,消滅你一人之力殺冥燈既證據
mario0606 08:12 AM 03-29-18
作者: 安安:
少左副眼鏡
加返就正常
第一套skin咪有
由手機版發出
滅龍士 10:39 AM 03-29-18
照你o地咁講,歷代芒亨至乞人憎受付娘就係呢集MHW呢條八婆?第二憎我會揀MHXX條酒場禿驢
大覺屋師真 10:50 AM 03-29-18
如果係4樓受付娘要我救我會甘心樂意
Suika 11:07 AM 03-29-18
係佢既MODEL跟佢既動作同語氣都唔夾
就算換左MH4受付嬢裝都係唔夾
但換做MHX隻龍貓就唔同晒
charcsc2000 11:42 AM 03-29-18
關咩事呀, 咪又係睇樣....
佢做到成個白痴妹咁, 你們咪覺得好討厭....
如果佢做到XB2個女角焰咁, 大家就唔係咁講啦...
Reishin 12:14 PM 03-29-18
ウケツケジョー上一套DLC衫個樣成個哈利波特咁款,買唔落手
今次個樣都係怪怪地
同埋爆咗機都無佢戲份(除咗新怪任),又唔會搵佢接任,買衫嚟做咩
charcsc2000 12:21 PM 03-29-18
作者: Reishin:
ウケツケジョー上一套DLC衫個樣成個哈利波特咁款,買唔落手
今次個樣都係怪怪地
同埋爆咗機都無佢戲份(除咗新怪任),又唔會搵佢接任,買衫嚟做咩
咁你返去營地都會見到佢喎....
其實上一套DLC衫真心不差...
大覺屋師真 02:53 PM 03-29-18
作者: charcsc2000:
咁你返去營地都會見到佢喎....
其實上一套DLC衫真心不差...
上一套衫實際睇落係ok的, 起碼由負分去番0分咁lor

但再出就真係有點兒那個,gapcom吾係諗住一次「 大 」型更新就出一件衫比佢呀
Rance 03:19 PM 03-29-18
我真係無你地咁憎佢
LR猫 03:52 PM 03-29-18
作者: Rance:
我真係無你地咁憎佢
我其實唔係好憎佢
不過有得擇嘅都唔想見到佢
charcsc2000 04:30 PM 03-29-18
作者: 大覺屋師真:
上一套衫實際睇落係ok的, 起碼由負分去番0分咁lor

但再出就真係有點兒那個,gapcom吾係諗住一次「 大 」型更新就出一件衫比佢呀
我估衫應該會出幾套...
其實獵人個skin佢都仲未出....
如果可以換個大波妹就正...好似貝姐咁...
赤兵尉SETH 05:18 PM 03-29-18
張整容卷應該比佢用...
大覺屋師真 05:20 PM 03-29-18
作者: 赤兵尉SETH:
張整容卷應該比佢用...
唔比整容卷整張隱形卷都得
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 24 64 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 84 124  ... 最後

返回主題版面