Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 64 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 84 124 174  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
reiyaw 08:35 PM 10-22-15
Master 30 / 11
生まれてすみません
小嘉 08:39 PM 10-22-15
你地好勁

我 11/0
JMi 08:50 PM 10-22-15
作者: reiyaw:
Master 30 / 11
生まれてすみません
朋友 呢邊都係11

但未30 有D日替歌仲未打過 XD
Cly 09:11 PM 10-22-15
上次活動FC得咁辛苦當冇打過
reiyaw 09:19 PM 10-22-15
作者: Cly:
上次活動FC得咁辛苦當冇打過
起碼無收走50石
Cowlex 09:23 PM 10-22-15
master 29-7
點解你地咁勁

p.s 順求各大大大腿
reiyaw 09:34 PM 10-22-15
歡迎carry me
Cowlex 09:36 PM 10-22-15
歡迎carry me
added
Cly 09:50 PM 10-22-15
部機太熱玩活動歌中間捽到手指痛 差少少fc..
reiyaw 09:55 PM 10-22-15
update完打無notes既位會有拍手聲
搵唔到地方關既
JMi 10:03 PM 10-22-15
update完打無notes既位會有拍手聲
搵唔到地方關既
呢個一路都係咁的 好多片D人都會空打來KEEP BEAT
reiyaw 10:08 PM 10-22-15
作者: JMi:
呢個一路都係咁的 好多片D人都會空打來KEEP BEAT
咁大鑊? 我一路打成個幾月都無印象既
最初打default果個叮叮音已經關左 無為意有拍手聲既..?
JMi 10:12 PM 10-22-15
咁大鑊? 我一路打成個幾月都無印象既
最初打default果個叮叮音已經關左 無為意有拍手聲既..?
你試下開返叮叮音 再熄過 可能bug左姐
Cowlex 10:47 PM 10-22-15
這麽近那麽遠

說好的強判呢......
JMi 10:50 PM 10-22-15
作者: ~Alex~:
這麽近那麽遠

說好的強判呢......
fc到呢首至少有25首fc啦
Cly 10:54 PM 10-22-15
作者: JMi:
fc到呢首至少有25首fc啦
易打過上次架喇, 我覺得呢次係要FC到never say never
anyone 10:56 PM 10-22-15
never say never穩fc ev歌仲未
Cowlex 10:57 PM 10-22-15
never say never唔難
nation blue一開始果個左右手單按+掃係我既最大難關
sd03021 10:58 PM 10-22-15
作者: rinxlun:
但如果可以S到,我覺得都係照打返Master會好D喎
MASTER只有B

今次大家都知後半戰可以4倍打歌...而家前半戰個排名都作唔到準
好彩我對排名果張SR無咩興趣

不過都係直接打四倍算數 根本無咩時間打
reiyaw 10:59 PM 10-22-15
點解我覺得上次AB77易打d
上次AB77 FC到 今次唔帶回血成日都低空飛過
DigIKo 01:37 AM 10-23-15
30/16

除左杏solo同legne之外, 其他冇fc既都有combo a, 640prp

有左9.5速之後應該會fc多幾首咁
J+1 11:13 AM 10-23-15
首ev中間埋掃用右手指公全掃都有7,8成全連......不過問題唔用血隊未必過到...更加唔好想要rank s.....
由手機版發出
~小鬼~ 11:35 AM 10-23-15
好似剩清體keep 唔到排名....
差唔多時間清緊D 玫瑰
JMi 02:13 PM 10-23-15
作者: J+1:
首ev中間埋掃用右手指公全掃都有7,8成全連......不過問題唔用血隊未必過到...更加唔好想要rank s.....
由手機版發出
咁都得 成隊歌過左個頭 同中間堆野 就無難位 得D陰濕位....
reiyaw 03:18 PM 10-23-15
2000票 7萬5千名 都驚唔夠數最後入唔返5萬名
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 24 64 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 84 124 174  ... 最後

返回主題版面