Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 60 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 80 120 170 570  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
T.K. 11:48 PM 12-18-15
作者: LordofNightmare:
真心心大心細......

單係聖誕裝其實無乜所謂, 但係聖誕裝加氣弱MODE就大殺傷力喇!
回血喎,而家每wave回唔係好貴重?
J+1 11:50 PM 12-18-15
作者: heyman774:
比你fake左我login, 睇清楚d啦
Sor,我錯,不要bam 我 應該唔會有人仲課呢隻吧
由手機版發出
heyman774 12:28 AM 12-19-15
其實我體感唔到強運有乜分別, 只係如果玩開CC的話會好強迫症咁用強運朋友
另外卡蓮單係有WAVE回已經好勁
LordofNightmare 09:38 AM 12-20-15
作者: T.K.:
回血喎,而家每wave回唔係好貴重?
唔關能力事, 係個ACC剩唔多石.
不過結果都抽咗, 好似係第一次弱氣MODE做頭像.

今次真係人品!
3SSR2SR, 兩隻FREEDOM+一隻聖誕卡蓮~~~~
計埋贈品50石4SSR真心肥仔!
LordofNightmare 09:49 AM 12-20-15
作者: heyman774:
其實我體感唔到強運有乜分別, 只係如果玩開CC的話會好強迫症咁用強運朋友
另外卡蓮單係有WAVE回已經好勁
強運絕對有分別!
我十次零箱至少有八次係帶宗介!
Kaiser 03:53 PM 12-21-15

我手賤再登入
亍 ◣ 07:11 PM 12-21-15
夠50石抽埋聖誕版紅蓮先再算.......
6078 09:26 PM 12-21-15
新酒場得舊機
呢d做法真係好反感
T.K. 09:58 PM 12-21-15
強運絕對有分別!
我十次零箱至少有八次係帶宗介!
上週金句
heyman774 10:16 PM 12-21-15
佢唔改日任我好難KEEP住LOGIN
又要尾刀又要合成
亍 ◣ 10:42 PM 12-21-15
尾刀唔難,打三場曜日就好.....
而家日日用10運抽的uc餵食春香拎埋另外兩個
heyman774 12:25 AM 12-22-15
傻的嗎, Nu真係變攻速普通
sears 01:57 AM 12-22-15
我無看錯的話, 現在曜日 只有70lv 4 箱的4星肥可賣一介?
LordofNightmare 03:46 AM 12-22-15
作者: sears:
我無看錯的話, 現在曜日 只有70lv 4 箱的4星肥可賣一介?
用友情抽R賣實際啲.......

好彩呢排突然多咗機要練,如果唔係真係會貪玩換隻SR綠帽王嚟玩!
改得太突然,而且改到冇卷drop真係.....
sears 05:15 AM 12-22-15
用友情抽R賣實際啲.......

好彩呢排突然多咗機要練,如果唔係真係會貪玩換隻SR綠帽王嚟玩!
改得太突然,而且改到冇卷drop真係.....
以前70lv 4箱是票來的!?
難怪要改
LordofNightmare 06:02 AM 12-22-15
以前70lv 4箱是票來的!?
難怪要改
一開始所有曜日齊箱就係卷,之後調整過得三星難度以上係卷。
LordofNightmare 09:36 AM 12-22-15
作者: T.K.:
上週金句
親身經驗呀~~~
尋日兩次零就有一次係帶宗介.

清緊红關齊箱, 同一版連帶宗介4次都冇尾箱, 第5場把心一橫唔帶宗介即跌!
clie 02:05 PM 12-22-15
十連中重高紅蓮唔中自由,唔開心。。。
sears 08:41 PM 12-24-15
大家get last 春香未?第十局了。
亍 ◣ 09:23 PM 12-24-15
未,,,,,,睇黎佢想大家刷到ev完為止
lunn 09:33 PM 12-24-15
終於都拎到第4隻
明顯個率真係低左!!
LordofNightmare 11:21 PM 12-24-15
我又唔覺,尋日要六七場,今日四場攪掂喇。
總計七日嚟講平均打三四場就齊到一日。
sears 02:20 AM 12-25-15
15 round, ready to eat water..
6078 07:49 AM 12-25-15
滿滿的惡意
明顯低左,之前一條體ko,而家應該用左3條體
clie 12:11 PM 12-25-15
我都係3場拎到,上一兩隻好似要6,7場
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 20 60 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 80 120 170 570  ... 最後

返回主題版面