Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
電視遊戲討論版>Devil May Cry 5 | 已售
STRIFE 04:56 PM 09-20-18
T淨係縮胸還好,Lady先慘,整容失敗
darkvolver 05:56 PM 09-20-18
現在的左風禁強,算係差不多...不過個面型嫩口小小..

另外,睇真d dante又真係好似john wick..真係想入貨。

Sent from my iPhone using Gaforum
padage 06:19 PM 09-20-18
Trish不嬲高冷性格 而家變左party girl
野良猫 06:21 PM 09-20-18
啲武器可唔可以轉下,又係拳腳套,即係又係同一動作模組

作者: 赤兵尉SETH:
Trish最慘...對胸縮晒水都仲要著到咁
以前係胸大到迫住件衫,依家件衫兩側有虛位
豪傑公子 06:29 PM 09-20-18
作者: STRIFE:
T淨係縮胸還好,Lady先慘,整容失敗
作者: padage:
Trish不嬲高冷性格 而家變左party girl
我覺得TRISH都唔太掂, 唔夠冷艷~
DanielDaniel 06:31 PM 09-20-18
Mass effect 走sjw風連game都摺埋,capcom仲走去學人地。
赤兵尉SETH 06:42 PM 09-20-18
Mass effect摺埋主因應該唔係sjw問題

作者: 野良猫:

以前係胸大到迫住件衫,依家件衫兩側有虛位
感覺似淘寶個d商品圖片同用戶自拍咁...
s2001154 06:46 PM 09-20-18

係喎....個樣仲好似殘左.....

說好的Kyrie呢?
出來用歌聲加埋Nero Air Guitar打怪有無得諗
DanielDaniel 06:55 PM 09-20-18
Mass effect摺埋主因應該唔係sjw問題
起碼我同成班friend冇一個買佢來玩,因為人物太肉酸。
小昭Teddy 07:18 PM 09-20-18

老左再化濃妝
HAKAIDER 07:22 PM 09-20-18
作者: Sar8:
DMC4果兩條女真係吊打而家個樣
http://www.capcom.co.jp/devil5/
官方角色大圖
Trish同Lady好似真係Bio7個Mia同Zoe用同一face model

唔知メメ50受唔受到呢個Lady
Lady > Old Lady..............

Trish 魔女黎架喎..............太耐無同dante 吸魔力? a
大懶財 07:39 PM 09-20-18
作者: mrk:
估唔到隻新義手咁多新招!
又龜波氣功、又出長鞭、又死光炮
最正係有招類似 第4集只有過場動畫洗出過o既「滑板技」,
今集終於有得比我地用啦!

同埋查過維基:
尼祿擁有魔人化的力量,
魔人化後能解放出右手的真正姿態,
並且能使用前作中但丁兄長維吉爾(Vergil)的閻魔刀,
而右手的來源及身世沒有在故事中提及(只有教皇提到過尼祿擁有Sparda血統)。
小説版提及尼祿正是維吉爾的兒子,但該小說沒有提及何時誕下尼祿。

Q:原來DMC4有出過小說版??
啱啱仲喺度諗尼祿冇左隻手,得血肉之驅點同魔鬼打。
原來佢有咁嘅身世
真!DC 08:09 PM 09-20-18
LADY話晒都係人類來過左咁多年KEEP得好好了

我反而鍾意新LOOK多D
s2001154 08:10 PM 09-20-18

有無咁搞笑
赤兵尉SETH 09:05 PM 09-20-18
機械臂外型Design係河森

作者: DanielDaniel:
起碼我同成班friend冇一個買佢來玩,因為人物太肉酸。
Mass Effect個慘況就算換晒FF級型男索女都救唔返...
https://youtu.be/7KWkao73HuU
野良猫 09:12 PM 09-20-18
咁係咪有無限拳
HAKAIDER 09:30 PM 09-20-18
機械臂外型Design係河森

得豪華版特典其中一隻手臂 "ガーベラGP01" 先係河森Design................
C.Ryo 09:58 PM 09-20-18
硬是覺得Trish 係抄考 britney spears,咁當年同現代兩個時期都幾似丫
mrk 01:38 PM 09-21-18
有冇人兄知新Trailer個新黑髮男係邊位呢?
赤兵尉SETH 09:48 AM 09-22-18
見到第一集Vergil魔改黑騎士

STRIFE 09:58 AM 09-22-18
唔掂喎.....不論打擊感同速度感.......
招式都好頹,舊動作都冇哂以前感覺.....
赤兵尉SETH 10:11 AM 09-22-18
錄影問題, 條片得20fps倒, 感覺係差d
STRIFE 10:15 AM 09-22-18
唔怪得條片好怪,對比之前NERO既片真係差好遠
Sar8 10:45 AM 09-22-18
個速度真係要開Turbo mode
赤兵尉SETH 09:48 PM 09-22-18
IGN條劇透示範片剷晒, 得返官方Boss戰呢段
拳腳套有分boxing同Capoeira mode

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面