Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-06-13, 09:07 AM   #151
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: ammms 查看文章
Sorry, 我以為你講真係成盒果 d
有冇玩 Alhambra?
阿Sir, 無玩盒裝嘢好耐喇~

Alhambra買咗,未完到個Tutorial, 幾似Carcassonne噃,好多嘢好好玩,好唔得閒---唉~

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-13, 01:21 PM   #152
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
Walking Dead (The Game) 開發商新game The Wolf Among Us 出左 episode 1, $38
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-13, 02:28 PM   #153
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
GTA SA 出左, $53

唔知仲有冇K-ROSE 聽

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-13, 02:35 PM   #154
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 一小英口 查看文章
GTA SA 出左, $53

唔知仲有冇K-ROSE 聽
唔知,聽講幾忠實移殖,不過好多bug~~~MFi手掣支援!

好似話呢隻係GTA3系入面最好嘅,不過對在下嚟講,太貴。

Subtopia出咗,US$4.99

Panademic同Carcassonne都話有expansion出,而Warhammer Quest個新DLC,都好似出咗

Sonic 2重製過,加埋RD同60fps,仲有過隱藏版,不過唔知點解,唔似1咁支援iCade

另一隻經典Empire Deluxe,好似下個禮拜上~

舊 12-14-13, 12:27 PM   #155
ahleung
The One
Bannnned

Capcom NDS game "Ghost Trick Phantom Dectective" , 全chapter $8
舊 12-14-13, 10:32 PM   #156
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: ahleung 查看文章
Capcom NDS game "Ghost Trick Phantom Dectective" , 全chapter $8
逐集買反而無減!!!

好似Portal玩法嘅Polarity減到US$0.99,不過廿四粒鐘(你睇到嘅話都差唔多完)

Pac-man都減到US$0.99,唔知幾時完~

Ascension 個 Promo Card Pack 3出咗,5張咭US$0.99,Playdek下年呢就收人固app嘅更新,不過在下唔信呢個係最後~

大受好評嘅Ridiculous Fishing,限免中。

Panademic 第一個 expansion出咗,US$2.99,但在下仲未贏過一舖~

11月尾12月係傳統嘅大特價月,但隻隻咁收US$1都會窮~~~~

IB3更新嚟緊!

舊 12-18-13, 02:17 PM   #157
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
Tomb Raider I
https://itunes.apple.com/hk/app/id663820495?mt=8

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-13, 04:16 PM   #158
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 破戒僧 查看文章
US$0.99, 有埋Unfinished Business, 操作忠實PC版咁滯(即係好難), 隨處save, 手掣支援, universal, 年度另一大驚奇~

今個禮拜趕年終收爐亂哂籠--

另一隻懷舊Empire Deluxe出咗, US$3.99

又一隻差唔多懷舊嘅大作Panzer Corps出咗, US$19.99

Carcassonne 又一個 expansion Princess and Dragon 出咗 US$1.99

好似MGS玩第三身立體潛行嘅Republique應星期4上,分開5集出, 第一集US$4.99, 去片:

舊 01-30-14, 03:30 PM   #159
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章

好似MGS玩第三身立體潛行嘅Republique應星期4上,分開5集出, 第一集US$4.99, 去片:

Republique 係 Kickstarter 集資做出黎. 我本身係backer.

backer原本可以免費得到晒5集. 但因為appstore 政策, 開發商一路搵唔到方法點樣免費送game俾backer.

第一集叫做送左 (paypal 退錢俾backer等我地再去appstore正常咁買黎玩)
但season pass佢地唔再用呢個方法, 可能因為銀碼大.

終於佢地寧願蝕做: 聽日1月31日, season pass會由US$14.99 減做 US$0.99
只此一日, 原意係等我地backer去買, 但其實任何人都買得.

但season pass係IAP, 所以如果想貪呢個便宜, 你要買左第一集先 (US$4.99)

此篇文章於 01-30-14 03:32 PM 被 ahleung 編輯。
舊 01-31-14, 12:26 AM   #160
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: ahleung 查看文章
Republique 係 Kickstarter 集資做出黎. 我本身係backer.

backer原本可以免費得到晒5集. 但因為appstore 政策, 開發商一路搵唔到方法點樣免費送game俾backer.

第一集叫做送左 (paypal 退錢俾backer等我地再去appstore正常咁買黎玩)
但season pass佢地唔再用呢個方法, 可能因為銀碼大.

終於佢地寧願蝕做: 聽日1月31日, season pass會由US$14.99 減做 US$0.99
只此一日, 原意係等我地backer去買, 但其實任何人都買得.

但season pass係IAP, 所以如果想貪呢個便宜, 你要買左第一集先 (US$4.99)
咦?入面唔見你個大名嘅?!

個Season Pass晨早買咗,會做得咁好,都甘心;成隻遊戲唔似MGS咁,係無人死嘅;但第一回簡單同短,仲有好多未知,但係潛入樂趣好大。個人推薦

舊 01-31-14, 09:28 AM   #161
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
咦?入面唔見你個大名嘅?!

個Season Pass晨早買咗,會做得咁好,都甘心;成隻遊戲唔似MGS咁,係無人死嘅;但第一回簡單同短,仲有好多未知,但係潛入樂趣好大。個人推薦
我只係贊助左好少錢.

要US$1000以上先可以嚮game入面留名

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ios] derby owners club 交流討論區 Vol. 2 二打六車手 c.p 手機平板遊戲討論版 687 01-15-14 09:15 AM
[ios/android]時空獵人 kanone 手機平板遊戲討論版 0 05-12-13 09:19 PM
Google Play - Android 全方位綜合遊戲討論區 ZlWS 手機平板遊戲討論版 84 08-18-12 09:44 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 08:10 AM

手機版 | APP版