Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>戦場のヴァルキュリアDUEL Vol.11(乳神水著友情破壞event中,頭版追加東西軍RULES,請觀看!!!)
elf bb 10:53 PM 08-24-12
友情破壞 欺騙感情 O營運~
又開了十張UC
茶小霖 10:53 PM 08-24-12
作者: fatung:
隻綾姐改弱左後, 水著巻成日出佢
兩日我出左3隻R綾姐...點做好...升黎做主力又冇咩用><
ouki 10:53 PM 08-24-12
作者: VICT:
2代喎
2代係移動特化喎
阿班=.=
茶小霖 10:54 PM 08-24-12
2代喎
2代係移動特化喎
咁你組移動卡組啦>< 反正我連最基本既卡組都未整好...
VICT 10:55 PM 08-24-12
作者: 茶小霖:
兩日我出左3隻R綾姐...點做好...升黎做主力又冇咩用><
我想要r綾姐丫
高移既人我得好少
小嘉 10:56 PM 08-24-12
見到 春日恭介
茶小霖 10:56 PM 08-24-12
我想要r綾姐丫
高移既人我得好少
可以既話我願意俾哂你換一張支援卡組R..
okabe 10:56 PM 08-24-12
作者: zzzdx:
80000TP 500水劵

今日中R既人我咒你地
水劵佢改左機率去哂課金到
2CH果邊都媽媽聲...我地之前中到既已經有運
真係唔好予再有之前咁高機率出R同塞姐

都係儲多D TP博SR
elf bb 10:57 PM 08-24-12
咁你組移動卡組啦>< 反正我連最基本既卡組都未整好...
我想要r綾姐丫
高移既人我得好少
其實大部份 R/SR 偵察兵也索敵> 移動XD
VICT 11:00 PM 08-24-12
作者: elf bb:
其實大部份 R/SR 偵察兵也索敵> 移動XD
而家希望中到r村姑同綾姐就ok
兩張都冇
fatung 11:00 PM 08-24-12
作者: okabe:
水劵佢改左機率去哂課金到
2CH果邊都媽媽聲...我地之前中到既已經有運
真係唔好予再有之前咁高機率出R同塞姐

都係儲多D TP博SR
呢位施主得道了
fatung 11:02 PM 08-24-12
OUKI小小提議

西軍OUKI決定版

1.只限上級Boss(指SP BOSS/人人有卷BOSS)

2.殊勲 & 尾刀 不能同一人得到

3.假日及不是日間工作時間...餘下15分鐘仍沒有人KO的話,第二點的限制便取消,但餘下30分鐘同時2人或以上打下仍未能KO,尾刀便歸第一人擁有....日間工作時間為餘下30分鐘

4.不放Boss出來自己解決則不在此限

第一點最好講明99, 180萬
第三點不如分兩點, 返工時點點點, 放工時又點點點, 咁會清楚D
拉辛斯基 11:04 PM 08-24-12
岩岩番黎

HKBN入唔到戰鬥畫面既? 有冇得解決?
茶小霖 11:08 PM 08-24-12
作者: 拉辛斯基:
岩岩番黎

HKBN入唔到戰鬥畫面既? 有冇得解決?
改DNS 8.8.8.8
茶小霖 11:08 PM 08-24-12
150水著卷 抽1廢R 1 R阿婆~~算~~有阿婆都好~
Cly 11:13 PM 08-24-12
60抽!! 爆喇喂!!

是日80抽, 全UC......F _ _ _
dboy2001 11:18 PM 08-24-12
作者: Cly:
60抽!! 爆喇喂!!

死士辛苦了
茶小霖 11:19 PM 08-24-12
作者: Cly:
60抽!! 爆喇喂!!

我懷疑直到EVENT完果日個機率都唔會改...
VICT 11:20 PM 08-24-12
頭幾日個機率真係高d
我都係頭一兩日中頭
仲記得第1定2日有惡人連中兩張
而家真係個個死晒
dboy2001 11:20 PM 08-24-12
除非一大批人走吧
fatung 11:21 PM 08-24-12
所以我咪話何必為尾刀嘈一輪呢
BlackWing 11:23 PM 08-24-12
作者: dboy2001:
除非一大批人走吧
課金的不走就可以了
飛機車 11:24 PM 08-24-12
頭5日,除左第一日外,我每日1張,有1日有2張肢體,同埋R大部份時間都有1張

陰謀論:就係頭幾日比你d人中返幾張,之後改到機率低到冇咁濟,你就會覺得,差少少課金抽埋佢啦不如
佢出機率提高,最多咪由0.1+到0.2%
課金可能會好d,由1%+到2%
okabe 11:25 PM 08-24-12
作者: dboy2001:
除非一大批人走吧
走果班都係無課金,所以無問題
加下反而先係正常,佢真正想要既都係要人課金
引到你拎到一定數量既塞姐,之後就露狐狸尾巴
Cly 11:26 PM 08-24-12
頂佢我琴晚臨訓抽左16次都係全UC...

前日仲有1SR同1張リコリス...

作者: okabe:
走果班都係無課金,所以無問題
加下反而先係正常,佢真正想要既都係要人課金
引到你拎到一定數量既塞姐,之後就露狐狸尾巴
我一開始有課, 家陣咁既款心都淡, 差5多係時候專心玩返PSO2
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面