Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-26-10, 09:04 PM   #151
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: seaman01 查看文章
請問係邊度買? 我打算聽日買, 唔該
灣仔188頂樓

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-10, 10:02 PM   #152
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

又話有DLC Code既, 淨係有張SE既分紙

大乱闘X
舊 05-26-10, 10:20 PM   #153
石主乙個
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
本來想買SMG2,但最後入左呢隻先........始終對FPS既愛比較大
玩左個半鐘左右,結論係:好玩節奏好爽快揮劍系統仲有小缺憾但比起上集已經係超進化唔同上集喧賓奪主,今集把刀真係有用過槍好多Wii必入game之一不過玩到隻手好痛

此篇文章於 05-26-10 10:25 PM 被 石主乙個 編輯。
石主乙個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-10, 11:04 PM   #154
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

刀仔幾好玩
畫面好靚, 我用32"LCD出, 畫面好清

大乱闘X
舊 05-27-10, 12:29 AM   #155
石主乙個
Crazy Gamer

聽聞呢隻又係賣得好慘

舊 05-27-10, 02:04 AM   #156
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

特典武器code在說明書P.13

大乱闘X
舊 05-27-10, 02:24 AM   #157
石主乙個
Crazy Gamer

其實每次開game前要你放平手制果下做緊乜

舊 05-27-10, 03:11 AM   #158
Gashapon™
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: R222 查看文章
其實每次開game前要你放平手制果下做緊乜
detect M+,要用M+既game都要
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-10, 12:45 PM   #159
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: R222 查看文章
聽聞呢隻又係賣得好慘
預左架啦
一陣出去買

舊 05-27-10, 02:18 PM   #160
seaman01
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2008
今日係信和買左, $449連motion plus
seaman01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-10, 10:05 PM   #161
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

d必殺技好爽, 係咁玩前衝刺+斬finish him

大乱闘X
舊 05-27-10, 10:09 PM   #162
seaman01

註冊日期: Mar 2008
引用:
作者: W!LL 查看文章
好爽好好玩, 但係頭先玩左兩個鐘就已經企到腳軟fing到手軟
seaman01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-10, 10:19 PM   #163
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
引用:
有d著金甲既敵人 用衝刺插唔入
跳高向下斬 都好好用

我覺得玩hard正好多
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-10, 01:24 AM   #164
石主乙個
Crazy Gamer

某D FINISH技好難出

舊 05-29-10, 03:54 PM   #165
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

有個跌入無限空間既bug

大乱闘X
舊 05-29-10, 05:25 PM   #166
zerosdf

註冊日期: Jul 2008
3DS Friend Code1332 7667 7497
引用:
有個跌入無限空間既bug
係未過左打爆d車既中途果度
我都係 以為wii 張display 燒左....
zerosdf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-10, 06:33 PM   #167
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: zerosdf 查看文章
係未過左打爆d車既中途果度
我都係 以為wii 張display 燒左....
差唔多都係果part, 正確黎講如果你攞左key後開門準備過stage,
但你唔即刻入去, 反而移去本身你個區既另一個area,
之後再返去開門果邊的話, 門後面個stage會load唔返出黎
你走去就會跌入無限空間

o岩o岩用新招A+B昇走左個敵人出房, 搞到戰鬥Mode完結唔到, 困死左強迫reset

隻game好正, 我隻mario galaxy 2停左係度未郁過

大乱闘X
舊 05-29-10, 06:46 PM   #168
dannyu
Junior Member

註冊日期: Dec 2002
誠問各位,呢隻game 會唔會好似 rainbow 6 咁?
我驚頭暈.我未玩過 1.
dannyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-10, 07:48 PM   #169
石主乙個
Crazy Gamer

引用:
作者: dannyu 查看文章
誠問各位,呢隻game 會唔會好似 rainbow 6 咁?
我驚頭暈.我未玩過 1.
http://www.youtube.com/watch?v=ZbqHYxu7N9Y
^遊戲片段...自己恆量
不過老實講,FPS全部都咁上下...你玩一隻會暈既話,通常其他都會暈...

舊 05-29-10, 09:25 PM   #170
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

初初會暈, 習慣就無問題
冋埋個指標敏感度可以自己較, 較到適合自己用就ok的了~

**如果斬擊都就咁按一個掣就用到神速你話幾好呢

大乱闘X
舊 05-30-10, 08:59 PM   #171
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

迴旋斬實戰無咩用, 通常係用來斬垃圾儲錢

大乱闘X
舊 05-30-10, 10:04 PM   #172
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
今次日版同之前美版同價, 應該係行貨

玩落的確比第一集好玩同爽快
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-10, 10:16 PM   #173
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: C.Ryo 查看文章
今次日版同之前美版同價, 應該係行貨

玩落的確比第一集好玩同爽快
係行貨, 隻game面頭有張中文字既label加嘛

ot: enishi, 請問邊本誌雜見到有呢隻game廣告

大乱闘X
舊 05-30-10, 10:27 PM   #174
enishi
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:

好似係 Station 定 Next, 唔記得左
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-10, 11:06 PM   #175
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:

岩岩呢期既wave咪有囉

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Red Dead Redemption《碧血狂殺》 [已售] neo2046 電視遊戲討論版 814 07-11-16 08:35 AM
Splinter Cell Conviction 神祕人1號 電視遊戲討論版 503 09-20-12 08:35 PM
[多機種] ▲▽▲ Red Dead Redemption▲▽▲ 紅色死亡救贖 ◆◇◆◇◆ 1000成就白金攻略討論區 ◆◇◆◇◆ updated ㊣㊣㊣ yKS 攻略及心得交流區 935 10-31-10 01:34 PM
[多機種] Call of Duty 4 Modern Warfare - GAF反恐小隊叫你去打仗! 大覺屋師真 攻略及心得交流區 664 07-02-08 01:31 AM

現在的時間是 08:26 AM

手機版 | APP版