Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
電視遊戲討論版>[PS5,PS4,PC] Ghost of Tsushima Director's Cut
lunn 02:48 PM 07-16-20
作者: 紫紅豆:
旺角未見有貨
響荃灣果面問過
要聽日先有
零式 04:06 PM 07-16-20
PS獨占作好多都吹到好大, 結果好伏...呢隻都似步DAYS GONE後塵
martinyau1979 04:26 PM 07-16-20
作者: 零式:
PS獨占作好多都吹到好大, 結果好伏...呢隻都似步DAYS GONE後塵
day gone 我覺得好玩WO, 畫面, GAMEPLAY , 都唔錯. 同大型屍海戰鬥都好刺激, 後期加咗更新, 多咗PLUS MODE CHALLENGE MODE 好多嘢玩
martinyau1979 04:29 PM 07-16-20
旺角未見有貨
會唔會3點後派
紫紅豆 04:37 PM 07-16-20
作者: martinyau1979:
會唔會3點後派
如到貨應有電話,因這隻我有訂
紫紅豆 04:38 PM 07-16-20
日版好景到貨
martinyau1979 04:38 PM 07-16-20
如到貨應有電話,因這隻我有訂
OK, 但我今日依然出旺角 睇下有無
紫紅豆 04:40 PM 07-16-20
作者: martinyau1979:
OK, 但我今日依然出旺角 睇下有無
得純日版到貨,中文未見
whassupbun 05:14 PM 07-16-20
其實自家廠獨家game行貨有邊隻試過偷跑? 印象中好似隻隻都要正日, 雖然我都好想快D有得玩

訂左普通行版, 珍藏版得個面具有D睇頭但要千三蚊, 放棄
安安 06:04 PM 07-16-20
https://news.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/3230359
PS4遊戲拿「元日戰爭」當背景 卻被中網友舉報辱華?
真!DC 06:26 PM 07-16-20
一早已經覺得隻game唔政確
由手機版發出
DevilElvis 06:30 PM 07-16-20
作者: 安安:
https://news.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/3230359
PS4遊戲拿「元日戰爭」當背景 卻被中網友舉報辱華?
又碎晒玻璃心
真!DC 06:41 PM 07-16-20
作者: DevilElvis:
又碎晒玻璃心
覺得未必係真心小粉紅
應該有唔少係焦土攬炒加速主義者
由手機版發出
darkvolver 07:01 PM 07-16-20
大家明天食中午飯睇下有冇,兼報下價。

Sent from my iPhone using Tapatalk
鐵之侍 07:01 PM 07-16-20
作者: 真!DC:
一早已經覺得隻game唔政確
由手機版發出
真是不政確就有高麗兵和宋軍出現了

其實也有機會是那些不想Sony抬頭的傢伙所為,當然這實則沒什麼用,要玩還是有辦法玩
安安 07:07 PM 07-16-20
https://www.youtube.com/watch?v=qE_PD2kk7h8
直播巴哈全民高爾夫
歌絲˙暮斯 07:47 PM 07-16-20
原本完全無留意,既然同中國人既祖先----蒙古有咁大關係,就真係要見識下啦!!
由手機版發出
龍寶寶 11:03 AM 07-17-20
到手,超正

作者: :

darkvolver 11:04 AM 07-17-20
大家記得報價,收工入手。
lunn 11:40 AM 07-17-20
Ssp 星星 $460
izumo 12:43 PM 07-17-20
應該會玩 但等下先
GVGMB 試玩會 MHW都已經填滿晒D星期6 日
darkvolver 12:46 PM 07-17-20
要成接近5舊....等下先...
holsety 01:04 PM 07-17-20
估唔到甘貴。
lunn 01:27 PM 07-17-20
元朗果面賣$450
darkvolver 01:28 PM 07-17-20
太貴....暫時不買......

回家玩AC:大bug命算
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面